Asi nejsem normální - zlé myšlenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
30.6.12 13:18

Zakladatelko: ono je to úplně normální, jsou to takové ty tajné myšlenky, kerých se sama lekáš, ale porstě se někdy objeví. Ve skutečnosti bys jim nic zlého nepřála, jen ti ta situace nepřipadá fér.

Z některých uživatelek eMimina mám fakt pocit, že ze sebe dělají 100% sparvedlivé a správné ženy, co ale jaksi to lidské někdy nechápou

• Citovat
  • Upravit
JaSe
30.6.12 13:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi si i vy pomyslite, ze nejsem normalni, ale k problemu…mam dcerku, s jejim otcem nejsem, neziju a nekomunikuji, nikdy ji nevidel, vi, ze existuje, ale zajem zadny. A ted se mu narodila dvojcatka. Popravde ani nevim, jestli jsou to kluci, anebo holcicky, ani nevim kolik vazi a tak a samozrejme, ze mu pres to vsechno co se stalo mne zelam aby byla zdrava a krasna…ale v myslenkach jsem se pristihla, ze bych si prala, aby byli ty deti nemocne…hubene a osklive…aby si uvedomil, ze to dite ktere ma se mnou a ktere zavrhl je proste hezci a tak nejak lepsi…

Ahoj,
dej si pozor na to, co si přeješ, mohlo by se Ti to splnit… A přát jinému špatné, to se nevyplácí, mohlo by se to klidně otočit proti Tobě. To jen takové varování, vím, že je Ti mizerně :hug:.

Jinak nevím, jestli otec platí na malou, ale postarej se o výživné a o to, že se dvojčata budou s nevlastní sestrou jednou dělit o dědictví.
Jiného partnera si můžeš najít, ale nejdřív se musíš sama srovnat. A sama vím, že je to moc těžké, když jsi na malou sama :think:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky