Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Najdi si nového chlapa, ale dětem už zřiď deníčky, kam jim budeš ty nové tatínky zapisovat, ať stíhají.
@AdélaBatkova píše:
Dobrý den potřebuji poradit.. Mám přítele se kterým mám jedno dítě tří letou dcerku. Pak má syna z předchozího vztahu, a já mám dvě dcery z předchozího vztahu. Jeho synovi je osm let a je rozmazlený nevím si sním rady, přítel je na něj strašně hodnej a sevřal mi včera za to že jsem mu vzala mobil a poslala spát.. měl to za to že používal sprosta slova..
O naše společné dítě se starám sama on oni nemá zájem a věnuje se pouze svému synovi… Na moje dcery je zlej a přísnej, dceram je třináct let a druhý dceři patnáct let.. Když jdou ven a přijdou o minutku déle než měli tak už několikrát dostali facku a seřváno a pak jsem se sním vždy pohádala.. Mám si vzít všechny tři dcery a odejít???
Ty ho chces s ditetem opustit kvuli tomu, ze ti vcera serval?
Souhlas s @Bubla Bůčková, zachranuj!
Zakladatelko tohle je děsný!!!
Koukej s tím něco dělat, to necháš fackovat děti od cizího?? Přítel nepritel, proste je to cizi chlap pro tvé dcery. Jsem absolutně proti fyzickým trestům, nejsme opice, ať má kazdej názor nakej chce!
A ty co bijou, jako tvůj slavnej přítel posuk s malým sebevědomím, jsou pro mě tezkej odpad!
Co má chlap co sahat na holku nebo ženu?
Nelíbilo by de mi to ani v případě vlastního otce.
Nepsala jsi sem už včera? Byla tu téměř na chlup stejná diskuze. Nevím, co radit. Je to blbá variace, moje, tvoje a naše děti. Tohle vše jste si měli vyjasnit ještě předtím, než jste si pořídili další dítě. Těchto diskuzí je tu několik denně. Proč si tolik žen pořizuje dítě s každým chlapem, který kolem nich projde a pak se diví. Je mi vždy líto těch dětí.
@Bubla Bůčková píše:
Zkusila bych další dítě. Ideální v době ovulace, ať je to kluk. Holky jsou děsný, navíc v pubertě, to chápu, že dostanou facakatak zkus to ještě zachránit, držím palce na toho chlapečka
@jege píše:
To je dnes a včera výzkumů…![]()
Já už tomu začínám věřit. A co to je za výzkumy? Jaký to má význam???
@Pajik 76 píše:
Já už tomu začínám věřit. A co to je za výzkumy? Jaký to má význam???
Možná jsou 3 vysvětlení :
@LaPaloma
Jasně! A to by mě nenapadlo, ale v dnešní době, kdy každej vydělává na reklamě a chce se udržet na špici ve sledovanosti je to trefa.
Už chápu
.
Díky…
@LaPaloma
A jsou to ty co anonym založí (většinou stupidní nebo kontroverzní téma) a už ani jednou nezareaguje. Ale příspěvky jednou minimálně dva dny…
Hustý.
No jasně, fiktivní diskuze.
A tenhle víkend jich tu bylo dost…
@Pajik 76 píše:
A tenhle víkend jich tu bylo dost…
Přesně tak, tenhle víkend se jich urodilo…
@MrsNorris píše:
Najdi si nového chlapa, ale dětem už zřiď deníčky, kam jim budeš ty nové tatínky zapisovat, ať stíhají.
Nějaká arogantní paní
![]()
@AdélaBatkova píše:
Nějaká arogantní paní![]()
Někdo je arogantní a někdo zase blbej, no ![]()