Bude expartner mstít do smrti?

Anonymní
31.10.13 13:49

Asi se mi bude mstít do smrti

Ahoj holky, už opravdu nevím co mám dělat :(. Před x měsíci jsem zůstala se synem sama, byl mi svěřen do péče s jeho otcem jsme měli dohodu o setkávání se synem. Za celou dobu otci dítě předávám co druhý víkend. A kdy se pánovi hodí přes týden. Neustále chtěl změnit, kdy si pro malého přijde. Jednou neměl peníze, nebo se mu to nehodilo. Neustále jsem mu vycházela vstříc. A takový člověk mi řekne, že já mu syna nedávám. Proto, jak lže a nelze mu v ničem věřit. Jsem zřídila sešit kde jsem zapisovala kdy se synem vídal a on to podepsal. Tento sešit chtěl před 14 dny zničit. Jelikož v něm lze vidět, že celou dobu syna viděl. Otec mě fyzicky napadal po celou dobu vztahu. A teď se mi mstí na synovi, protože to je jediné jak mi může ublížit. Už nevím co mám dělat. A proto prosím o radu jestli někdo zažil to samé? A může mi říct, jak co nejlépe nyní postupovat? Děkuji moc všem. Prosím o anonymní vložení je to pro mne velmi citlivé téma :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13021
31.10.13 13:59

Neskutečně se v tom ztrácím :(

Příspěvek upraven 31.10.13 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
31.10.13 14:00

Možná by bylo dobrý zajít na OSPOD, určitě už tam složku máš. Tam nadnést potíže, které ti otec syna dělá a ukázat i sešit, kde eviduješ jeho návštěvy, a z kterých lze dovodit, že styku s dítětem rozhodně nebráníš. Měli by si tam tatínka pozvat a promluvit mu trochu do duše. Pokud nebude ochoten se dostavit, alespoň budeš mít důkaz pro případný soud, že ty si své povinnosti vůči otci plníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.13 14:00

Co máš dělat…Vzchopit se! Má určeno 1 za 14 dní? Tak dávej jen, kdy to má určené. Žádné změny, výmluvy, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.10.13 14:02

Nenapsala jsi jak konkrétně msti na diteti, jestli mu fyzicky ci psychicky ublizuje.ale kazdopadne, jestli mu ublizuje jakkoliv, musis stim pred soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 14:10

On se nemstí na dítěti! Ktomu se chová celkem dobře. Mstí se na mě, protože tehdy když jsem s ním byla v jedné domácnosti mohl mě za to co se mu nelíbilo zmlátit. Já nic z toho neřešila, nechala jsem styk otce s dítětem na dohodě. A teď se mi mstí tak, že každé datum se měl mít řes týden syna, ho přehodí za jiné. Vyhrožuje mi policii i sociálkou, že syna nevídá. Přitom já mám jasný důkaz o tom, že syna vídá od začátku v podobě sešitu. Protože vím jaký je to lhář. Sešit chtěl zničit a když nemůže tam mě terozije po telefonu. Neustále mi volá a pokud mu to nezvednu. Vyhoružuje policii a socialkou, že mu nedávám vědět o synovi. Když mu naopak zavolám vyhrožuje mi, že tel. nahrává atd. Mám pocit, že už se zblázním. Čím víc jsem tomu magorovi vycházela vstříc tím je to horší :,( Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
13119
31.10.13 14:15

A nebude lepší dát to k soudu, ať soud rozhodne, kdy budou návštěvy? Nehledě na to, cítím z tebe totální vyhoření, potřebuješ pomoc - ty nejsi povinna mu zvedat kdykoliv telefon a jestli na tebe ječí a vyhrožuje, odpověz mu, že klidně ať na tebe sociálku i policii zavolá, že za pitomce bude jen on, že mu syna dáváš, kdy chce a ještě tě buzeruje - jestliže si to nahrává, těžko to může použít proti tobě. Zkus zavolat na nějakou krizovou linku, určitě ti poradí - jestli tě mlátil, tak je vzteky bez sebe, že už nad tebou nemá moc a snaží se tě ovládat alespoň takto. A pokud to půjde, tak ho informuj přes nějaký úřad - OSPOD, nějaké linky - netuším, které to jsou - určitě by mu mohli oni posílat pravidelně e-mailem to, co ty napíšeš o synovi. Ale být tebou, hlavně dojdu na OSPOD, řeknu, co se děje a podej návrh na úpravu styku k soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.10.13 14:16

Tak mu nevycházej! Podej na něj stížnost ty, snaž se být krok napřed a nedělej ze sebe obět´. Nezvedej telefony, není to tvoje povinnost, změn´si číslo a trvej na to, že pokud si nevyzvedne dítě v určenou dobu, tak má smůlu. Co je na tom tak těžkého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.10.13 14:16

Tak na ospod a vyřešit úpravu styku. Žádná vstřícná dohoda. Když nebude mít čas si kluka vyzvednout, jeho problém, náhradní termín nedostane. Baví ho tě terorizovat, protože se necháš, tak se vzchop a udělej mu taky dusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
31.10.13 14:17

Ještě doplním. Sešit mu neukazuj. Vždy si napiš nový papír, datum, kde, kdy do kdy a popros někoho, aby tam s tebou byl - pokud ti to nepodepíše. tak ať svědek napíše, otec si dítě vyzvedl v tolik a tolik a vrátil v tolik a tolik a podepíše - ty připiš noticku, že ti to nepodepsal ať máš doklad. A nemáš kamaráda, siláka, vyššího než je tvůj ex? Takoví se rychle leknou, když má žena zastání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
31.10.13 14:19
@Anonymní píše:
On se nemstí na dítěti! Ktomu se chová celkem dobře. Mstí se na mě, protože tehdy když jsem s ním byla v jedné domácnosti mohl mě za to co se mu nelíbilo zmlátit. Já nic z toho neřešila, nechala jsem styk otce s dítětem na dohodě. A teď se mi mstí tak, že každé datum se měl mít řes týden syna, ho přehodí za jiné. Vyhrožuje mi policii i sociálkou, že syna nevídá. Přitom já mám jasný důkaz o tom, že syna vídá od začátku v podobě sešitu. Protože vím jaký je to lhář. Sešit chtěl zničit a když nemůže tam mě terozije po telefonu. Neustále mi volá a pokud mu to nezvednu. Vyhoružuje policii a socialkou, že mu nedávám vědět o synovi. Když mu naopak zavolám vyhrožuje mi, že tel. nahrává atd. Mám pocit, že už se zblázním. Čím víc jsem tomu magorovi vycházela vstříc tím je to horší :,( Zakladatelka

Tak tím spíše bych na OSPOD šla. Dohoda o styku je sice hezká věc, ale jen u lidí, kteří se umí domluvit. U vás by bylo lepší styk určit soudně a u každého předání dítěte bych měla nějakého svědka - rodiče, kamarádku, v nejhorším případě to řeší i sociální pracovnice. Ohledně návštěv bych se s ním „bavila“ už jen písemně - smsky, nejlépe maily, abys měla důkaz, že mu neznemožňuješ syna vídat. Telefon nejsi povinna mu zvedat, takže ať si trhne. Je to určitě těžká situace, ale řešitelná. Ze sociálky strach neměj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 16:41

Děkuji Vám všem moc za rady. Asi už jsem vážně úplně vyřízená, protože v mé rodině mi každý tvrdí, jak se s ním mám domluvit. Jaké mi dělá problémy to už nikdo nevidí :(. Na OSPOD se chystám během příštího týdne a zřejmě se to bude muset přesně soudně určit. Jelikož otec si ze mě dělá doslova blbečka a směje se mi přes telefony, domluva žádná. Opravdu už mám někdy pocit, že se zbláznim. Snad se to během příštího týdne a i při návštěvě sociálky vyřeší. Ale někdy se bojím, že to neskončí nikdy :?

• Citovat
  • Upravit
18074
12.6.14 13:38

Holky, tě to tu už radily…zajdi a OSPOD nebo rovnou k soudu a nech si soudně určitě kdy může kluka vídat…a je to…já taky měla s ex dohadování a soud nám určil styk a je to…pokud s ním není rozumná domluva(jako že není) chtěj mít všechno písemně od soudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí