Vibrátor pro muže?

Anonymní
31.10.13 11:17

vibrátor pro muže?

Ahoj, je mi to trapne a proto sem tu anonymne. mate nekdo zkusenosti s „vibratorem“ pro muze, vyrabi se neco takoveho? mam naruziveho pritele a potrebuju si obcas odpocinout…diky moc za informace. uz sem bezradna…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
31.10.13 11:19

Najdi si jakýkoliv sexshop na netu a tam toho najdeš - umělé vaginy, jsou i vibrační

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.10.13 11:22

Hm, co vím, tak jsou jak píše @janica252 - umělé vaginy, i vibrační.. Pak samo umělé panny.. a pak myslím, že jsou i nějaké vibrátory pro muže, na masáž prostaty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.10.13 11:24

Tohle bych nechala na něm. Dej mu poukázku, ať si vybere dle libosti, ale aby vybral sám.. jako jo, existují různé takové pomůcky (bývají většinou menší, než klasické), ale osobně zkušenost nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.10.13 11:28

Jinak taky doporučuju nedarovat mu to jen tak, protože většina těch věcí je takových divných a spoustě chlapů se nelíbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.10.13 11:38

@janica252 @martina.se jo to souhlasím, taky bych dala poukázku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ACU
86
31.10.13 11:44

No můj manžel by z něčeho takového asi nadšený nebyl, on gumové panny nechápe - resp. nechápe jak se na ní někdo může uspokojit. Každopádně jak holky navrhovaly poukázku, to by bylo asi ok, kdyby to nevyužil, tak by sis případně mohla koupit něco pro sebe :D
Mnoha chlapům stačí jejich ruka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
31.10.13 11:47

Znám, ale s umělou vaginou to nemá nic společnýho  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ACU
86
31.10.13 11:48
@Allons-y píše:
Znám, ale s umělou vaginou to nemá nic společnýho :nevim:

taky mě tohle napadlo jako první :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 11:53

Nevim, jake mas financni moznosti, ale Harley Davidson snad zadneho chlapa neurazi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
31.10.13 12:15

Taky bych poradila, at si vybere sám. Já též kupovala jako dárek, přesto si ho (nebo ji? :lol: ) manžel vybral sám… Nakonec jsme si vybrali dárek oba… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ACU
86
31.10.13 12:21
@Starej Pardal píše:
Nevim, jake mas financni moznosti, ale Harley Davidson snad zadneho chlapa neurazi… :lol:
:potlesk: :potlesk: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
31.10.13 12:43

Jsem pro poukazku… navic, kdyz pak pujdete vybirat spolu, muze se to jeste prijemne zvrtnout… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
31.10.13 13:23

spíše pro ženy

Vibrátory jsou podle mě určeny primárně pro ženy, protože umí to, co mužům jde někdy těžko. Dají se samozřejmě použít i pro muže, ale ti by se narozdíl od žen bez nich velmi lehce obešli.

• Citovat
  • Upravit
lihow
31.10.13 13:26

ještě k dotazu zakladatelky

Pokud se chce „uvolnit“ sám, abyste si „odpočinula“, nepotřebuje k tomu vibrátor. Mužské sebeuspokojení jak jistě víte proběhne stejně rychle i asi i lépe i bez vibrátoru. A kdyby chtěl při sebeuspokojování použít něco jako pomůcku, váš nákup k tomu pravděpodobně potřebovat nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky