Ex přestal komunikovat

Anonymní
29.10.13 14:02

Jak vyřešit problém?

Všechny zdravím, základnám raději tema anonymně. můj ex s kterym mám malou holčičku, o malou nikdy zájem nemel. Plati jen alimenty, bydlím v bytě ktery je jeho, on plati nájem. Malou a mě opustil ještě v dobe tehotenstvi, našel si jinou zenu. Problém je v tom, ze jsem si našla přítele, ktery žije cca. 140 km od našeho bydliště, chtěli bychom spolu žít, u nej ve meste. Řekla jsem to memu ex, ze bych rada aby ten byt na nás přepsal, ( slíbil mi ze to udělá, kdyz male bylo asi 14 dnu, do ted to neudělal ), nechtěl ani do rodného listu. Řekl mi ze mám ted chlapa tak at se stara on, najednou přestal komunikovat.. Jenze, chci ten byt, kdyby se treba neco stalo, nam to nevyslo, mam tu rodinu, do bytu bych dojizdela. Problem je i v tom ze pro nej pracuji ( za to mi plati alimenty )Nevím jak dal, nechci malou připravit o tatu, ale doteď se s ni stýkat nechtěl, neptal se na ni, jen platil… Ted platit nechce… Nerozumím tomu. Jak to řešit? Proc se tak chova? Děkuji Vám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10155
29.10.13 14:09

Proč by na tebe měl přepisovat tvůj byt? nechci bejt hnusná, ale bydlíš tam, oni ti platí nájem a ještě alimenty…
nový vztah je prostě krok do neznáma, je to bud a nebo…
budte spolu odděleně tak dlouho, až si budete jistí, že spolu dokážete žít, pak se přestěhujte…Nemyslím, že by to ex vadilo když s malou nemá citový vztah

nemluví s tebou bo je možná uražen, že už ho nepotřebuješ… ale teda platit by měl… ikdyž možná bych ho i nechala být, jestli si to můžete dovolit…on ten nájem taky není zadarmo takže má předplaceno

Příspěvek upraven 29.10.13 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
29.10.13 14:10
@Anonymní píše: Řekl mi ze mám ted chlapa tak at se stara on, najednou přestal komunikovat.. Proc se tak chova? Děkuji Vám :kytka:

Chova se tak proto, ze se o vas staral, dokud jsi byla sama. Ted uz sama nebudes, tak at se starate spolu s novym pritelem. Take bych se tak zachovala, pokud bych o dite nemela zajem. A prepsani bytu, jako darovani bytu? Nerozumim tomu, proc by to mel delat. Ale ty jsi ho mela zapsat do rodneho listu, aby mel oficialne nejake povinnosti.

Příspěvek upraven 29.10.13 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
29.10.13 14:11

Pockej on plati alimenty a v rodnem listu uveden neni? nedivim se, ze pote co jsi mu oznamila, ze mas nekoho jineho platit dal nechce. Spoleha, ze timto Starost prejde na jineho jiste jsi mu timto oznamenim prilis ego nepolechtala. V podstate je jen jeho dobra vule, ze ti daval penize na malou, protoze jako otec uveden neni :nevim: to sis osefovala trochu spatne.je sice pekne, ze myslis na zadni vratka, ale prepisovat na tebe byt? to jako ty pujdes za jinym, on bude platit najem do doby, kdy by jsi se pripadne vratila po nevydarenem vztahu? nebo v Tom Byte bydli taky? Zni mi to komicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
29.10.13 14:11

Proc by ti mel prepisovat byt…?

Budes na to muset jit oficialni cestou…
Soudne nechat urcit otcovstvi, pote alimenty, muzes chtit az tri roky zpetne.

A novy vztah? Bud hop a nebo trop…

• Citovat
  • Upravit
3451
29.10.13 14:12

Počkej, on platí byt a ty v něm bydlíš a chceš aby ho přepsal na tebe? proč by to měl dělat? 8o dyť by byl hloupej kdyby to udělal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.10.13 14:12

Já bych ti ten byt taky nepřepsala :nevim: myslím že i tak se stará hezky, platí nájem plus alimenty. Chápu že se bojíš, že se třeba nebudeš mít kam vrátit, ale to je risk vždycky.

• Citovat
  • Upravit
1779
29.10.13 14:14
@K-Black píše:
Já bych ti ten byt taky nepřepsala :nevim: myslím že i tak se stará hezky, platí nájem plus alimenty. Chápu že se bojíš, že se třeba nebudeš mít kam vrátit, ale to je risk vždycky.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
29.10.13 14:17

A ten byt je jeho v osobním vlastnictví? Nebo je to městský byt psaný na něj a ty chceš, aby to na městě přepsali na tebe? Nějak nechápu, proč by ti měl přepisovat svůj vlastní byt :nevim:.
Pokud máš o novém vztahu nejisté pocity, tak se nestěhuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.10.13 14:18

No uprimne ja bych byt na vas taky neprepsala, ovsem to ze vam musi platit alimenty to plati stale i kdyby jste chlapu mela deset, vas novy muz nema povinnost zivit vase dite. Za neplaceni alimentu muze ex prijit o ridicak, kdyz neplati a po dobrym to nejde, tak holt to budete muset dat k soudu. Jen je problem, ze ho nemate v rodnym liste, ale to muzou vyresit geneticke testy narizene soudem, kdyby tvrdil, ze neni otec. O alimenty se od nej rozhodne nenechte pripravit a platit vam je musi bezpodminene, i kdyz pro nej nebudete pracovat, platit musi! Jinak u nej asi plati prislovi… nikdo ti nemuze dat vic, nez ja ti muzu slibit. Na byt narok nemate, pokud je jeho, ale na alimenty ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.13 14:20

Jde o to, ze mala je z umělého oplodnění, on pak odešel. K soudu jsem ho dávat nechtěla, nechtěla jsem nikomu přidelavat starosti. Dohodli jsme se, ze na malou přepíše byt, ještě nebyla ani narozena, a ze místo těch alimentu přiznané soudem. V rodném liste nechtěl byt on. Ve všem jsem mu vyšla vstrici. Alimenty mi plati, ale k jeho výdělkem velmi směšné, ale souhlasila jsem. Chci jen to co slíbil. K male se nikde nepřiznal, ani ve svém blízkém okoli. Říká o ni ze je omyl, ta jeho kdyz se dozvěděla ze ma díte tak mu zakázala se s nama stýkat úplne. Vlastne nepotrebuji jeho jmění, bavíme se tu o milionáři, chtěla bych jen ten byt a dal platit alimenty. Nebo pak mě napadá dát ho k soudu a chtít aby byl v RL. Soud by mi vymeril přes 150 tisíc alimenty, na to já kašlu. Chci jen aby byl v RL, přepsal byt co slíbil a dal platil naše smluvene alimenty…

• Citovat
  • Upravit
2418
29.10.13 14:21

@Cuddy ten byt je hloupost, ale na dite platit musi… novy pritel rozhodne neni povinen zivit „cizi“ dite, to je starost biologickych rodicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
29.10.13 14:22
@Anonymní píše:
Jde o to, ze mala je z umělého oplodnění, on pak odešel. K soudu jsem ho dávat nechtěla, nechtěla jsem nikomu přidelavat starosti. Dohodli jsme se, ze na malou přepíše byt, ještě nebyla ani narozena, a ze místo těch alimentu přiznané soudem. V rodném liste nechtěl byt on. Ve všem jsem mu vyšla vstrici. Alimenty mi plati, ale k jeho výdělkem velmi směšné, ale souhlasila jsem. Chci jen to co slíbil. K male se nikde nepřiznal, ani ve svém blízkém okoli. Říká o ni ze je omyl, ta jeho kdyz se dozvěděla ze ma díte tak mu zakázala se s nama stýkat úplne. Vlastne nepotrebuji jeho jmění, bavíme se tu o milionáři, chtěla bych jen ten byt a dal platit alimenty. Nebo pak mě napadá dát ho k soudu a chtít aby byl v RL. Soud by mi vymeril přes 150 tisíc alimenty, na to já kašlu. Chci jen aby byl v RL, přepsal byt co slíbil a dal platil naše smluvene alimenty…

Teda, jak muze dite z IVF nemit otce v rodnem listu? Zila jsem v domeni, ze se podepisuje nejaky papir. S tim rodnym listem jsi hloupa, budes na to jenom doplacet, zvlast, kdyz nehrozi, ze by projevil o malou zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
29.10.13 14:24
@Janha píše:
@Cuddy ten byt je hloupost, ale na dite platit musi… novy pritel rozhodne neni povinen zivit „cizi“ dite, to je starost biologickych rodicu…

Platit musi, jen pokud je uveden v rodnem liste, ne? Takto by mel jen povinnosti a zadna prava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.10.13 14:24
@Anonymní píše:

Tak to jste fakt hodna, muj ex neco podobneho v dobe meho tehotenstvi tvrdil neco podobneho a ja ho rozhodne nehodlam setrit, kdybych mela dostat. desetitisicove alimenty jdu do toh hned :-) aspon bych mohla male setrit penizky treba na studia a budouci bydleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí