Ex přestal komunikovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
29.10.13 20:28
@JedenTypan píše:
Nechapu, jak se ten chlapek vubec do takove situace dostal, hadam to byly same zoufale prosby o dite od vycvhytrale zakladatelky. :zed:

umíš si představit chlapa kterej by se nechal ukecat na umělé oplodnění aniž by chtěl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
29.10.13 20:28

@kamillka2 no tak přeju hodně trpělivosti a pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.13 20:33
@JedenTypan píše:
Nechapu, jak se ten chlapek vubec do takove situace dostal, hadam to byly same zoufale prosby o dite od vycvhytrale zakladatelky. :zed:
: nikdy jsem nikoho o nic neprosila. bylo to tak ještě jednou pro upřesnění. když jsme byli spolu já 2× potratila. rozešli jsme se. já odešla. po půl roce nekontaktu přišel ke mě. že mě ma rád a nechce o mě přijít. já uvěřila. nevěděla jsem že ma jinou. já se dál stýkat nechtěla. on přišel s tím že mě chce a že chce miminko. a že podstoupili IVF že to bude jisté (jeho návrh)…řekla jsem ne. on říkal že to mužem zkusit, že doma spokojený není. byl u me vareny peceny… říkal že je zmatený atd atd. podstoupili jsme IVF že se k sobě vrátíme. a pak přišlo to že je na dítě starý…po x měsících z nej vypadlo že se mě prostě pojistil…je jedno jak to bylo, nikoho jsem neprosila…malá je na světě a miluji ji to je směrodatné…x krát jsem chtěla z jeho bytu odejít, vyhrožoval že když půjdu pryč tak uvidím atd. nezůstala jsem tu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.13 20:34
@JedenTypan píše:
: nikdy jsem nikoho o nic neprosila. bylo to tak ještě jednou pro upřesnění. když jsme byli spolu já 2× potratila. rozešli jsme se. já odešla. po půl roce nekontaktu přišel ke mě. že mě ma rád a nechce o mě přijít. já uvěřila. nevěděla jsem že ma jinou. já se dál stýkat nechtěla. on přišel s tím že mě chce a že chce miminko. a že podstoupili IVF že to bude jisté (jeho návrh)…řekla jsem ne. on říkal že to mužem zkusit, že doma spokojený není. byl u me vareny peceny… říkal že je zmatený atd atd. podstoupili jsme IVF že se k sobě vrátíme. a pak přišlo to že je na dítě starý…po x měsících z nej vypadlo že se mě prostě pojistil…je jedno jak to bylo, nikoho jsem neprosila…malá je na světě a miluji ji to je směrodatné…x krát jsem chtěla z jeho bytu odejít, vyhrožoval že když půjdu pryč tak uvidím atd. nezůstala jsem tu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.10.13 20:37
@renda81 píše:
v deníčku jsi psala, že on s tebou nebyl, pak se ozýval, ale že ti udělá dítě, ale starat se nechce, a tam píšeš že stejně 60% je samoživitelek, tak když měl a že tobě udělá dítě, že tě má rád, tak jsi stejně asi věděla že budeš s dítětem sama a teď že jsi se s tím musela smířit že vás opustil, když on jen ti pomáhal otěhotnět a vozil na prohlídky jinak nic, a byla jsi na to sama, tak jsi věděla že spolu nebudete

Upřímně mi to taky připadá nějaké podivné :think: Taky jsem přečetla deníček a i některé diskuze založené zakladatelkou a svůj původní dojem jsem poněkud poupravila… Otec holčičky byl podle všeho dost naivní dárce spermatu. Upřímně z deníčku asi dnes nebudu spát. :,( Z předchozích diskuzí to na mě udělalo dojem, že IVF nebylo v jejich případě případě ani nijak lékařsky indikované, prostě zakladatelka nechtěla podstupovat riziko, že v jejím případě opět dojde k potratu (nevím, jak to bylo v prvním případě, ale ve druhém to na mě spíš dělalo dojem biochemického těhotenství), prostě přítel zacvaknul IVF. Nechápu, proč byla zavedena dvě embrya, když se v zakladatelčině případě lékaři domnívali, že je schopná donosit jen jedno dítě. Vím, že tohle všechno sem nepatří, ale celkově to na mě dělá dojem, že zakladatelka je zvyklá na to, že si něco v životě naplánuje a jakmile to nevyjde, udělá cokoli pro to, aby to podle ní vycházelo (jak s početím, tak nyní s fungováním „otcovství“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.10.13 20:41
@kamillka2 píše: : nikdy jsem nikoho o nic neprosila. bylo to tak ještě jednou pro upřesnění. když jsme byli spolu já 2× potratila. rozešli jsme se. já odešla. po půl roce nekontaktu přišel ke mě. že mě ma rád a nechce o mě přijít. já uvěřila. nevěděla jsem že ma jinou. já se dál stýkat nechtěla. on přišel s tím že mě chce a že chce miminko. a že podstoupili IVF že to bude jisté (jeho návrh)…řekla jsem ne. on říkal že to mužem zkusit, že doma spokojený není. byl u me vareny peceny… říkal že je zmatený atd atd. podstoupili jsme IVF že se k sobě vrátíme. a pak přišlo to že je na dítě starý…po x měsících z nej vypadlo že se mě prostě pojistil…je jedno jak to bylo, nikoho jsem neprosila…malá je na světě a miluji ji to je směrodatné…x krát jsem chtěla z jeho bytu odejít, vyhrožoval že když půjdu pryč tak uvidím atd. nezůstala jsem tu…

Jen cituji z tvého deníčku:
„On najednou zavolal a řekl mi, že mi to miminko udělá, ale že je na mimino starý a že žádné vychovávat nechce. Nejdříve jsem na něj křičela, řvala atd., ale pak se mi to rozleželo a slyšela jsem hlavně tikat biologické hodiny. Kývla jsem na to. Budu mít miminko, nebudu se muset „otravovat“ s chlapem atd. Až 60% v ČR jsou ženy samoživitelky.“
:?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.13 20:42

@AliTad : opakuji znovu, alimenty nechci zvyšovat, jde mi jen o být pro malou a aby se v tichosti zapsal v RL. nabízel mi více penez, já nechtěla, koupil za porod drahé dárky, já je vrátila… co že tu rypes co se mi stalo je trochu zlé!! nemyslís?… pro mě je to bolestivé..sem to fakt nepatří. rýpat se v ráně, to je pod úroveň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.13 20:43

@AliTad : ty jsi fakt nana…nezlob se na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.10.13 20:49
@kamillka2 píše:
@AliTad : ty jsi fakt nana…nezlob se na mě.

to říká ta prává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.10.13 20:51

@kamillka2 Určitě nechci rýpat v něčí ráně. Jde jen o to, že ty informace prostě hodně nesedí. Podle toho, co jsi napsala původně, jsem jednoznačně radila nechat otce zapsat do rodného listu. Po přečtení deníčku mi to už tak jednoznačné nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amarilisina
30.10.13 08:30

„Dohodli jsme se, ze na malou přepíše byt, ještě nebyla ani narozena, a ze místo těch alimentu přiznané soudem. V rodném liste nechtěl byt on.“

„Vlastne nepotrebuji jeho jmění, bavíme se tu o milionáři, chtěla bych jen ten byt a dal platit alimenty. Nebo pak mě napadá dát ho k soudu a chtít aby byl v RL. Soud by mi vymeril přes 150 tisíc alimenty, na to já kašlu. Chci jen aby byl v RL, přepsal byt co slíbil a dal platil naše smluvene alimenty…“

Zakladatelka včera v 14:20.
Nejdřív chce jen byt, pak byt a alimenty bez rl, a pak rovnou všechno:-)

• Citovat
  • Upravit
3733
30.10.13 09:00

Mě to přijde mega mega divné :think:
Pokud je zakladatelka na té fotce u nicku, tak není tak mega hnusná, že by si nebyla schopna najít někoho ve svém věku, kdo chce dítě, chce mu být otcem se všemi právy a povinnostmi, co k tomu patří.
Přijde mi, že chtěla pro své dítě to nejlepší zajištění a začala si - nebo on s ní, to je jedno - se „starým vlivným pánem“
Kdyby byl dotyčný v jeho věku dělník, pekař nebo svářeč, věřím, že by takovou horoucí láskou nevzplanula…

To, že se nestará jako o své „právoplatné manželské děti“ není nic divného, stačí zabrousit do historie, levobočci se fakt nikdy neměli tak dobře jako manželské děti.

A že s ním šla na IVF :zed: No jiné vysvětlení nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3373
30.10.13 10:23

Mně to teda taky přijde prazvláštní. Už nějakou chvíli tu v tom brouzdám. Jednou chceš byt, pak i alimenty, pak jenom byt, pak bůh ví, co ještě.

Jestli bylo dítko z IVF, tak je divné, že není v rodném listu, na druhou stranu, pokud ti dítě udělal jen proto, že tobě tikali biologické hodiny, tak můžeš být ráda, že ti vůbec dával takové vysoké alimenty a že tě nechal bydlet ve svém bytě, kde platil nájem.

Papírově není otec, nemusí tedy vlastně nic. Já osobně ti neporadím, co s tím. Je to všechno opravdu zvláštní a jelikož se v tom nevyznám, tak ani nemůžu poradit, nicméně, vyjádřit názor jsem chtěla.

Možná, že jsem dokonce spíš na straně „biologického otce“ tvé dcery. Tak ať se to nějak vyřeší - a ať není chudák otec oškubanej, jako slepice, když ti chtěl jen uspokojit biohodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.10.13 11:15

@kamillka2

Už nic nepiš. Je to zbytečné. Kdo nechce pochopit, nepochopí. Vyřeš si to, tak jak to cítíš a ohlížej se jen na sebe a své dítě.
Přeju ti do života hodně štěstí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30.10.13 11:46

@Kobliha51 : děkuji… Neumím tu vysvětlit, ze kdybych byla zlatokopkou jsem u sodu hned. Jenže já dokonce, výši alimentu chtěla nižší nez nabízel on, protože chtěl služby za vyšší alimenty. na IVF šel dobrovolne, bez nátlaku Atd. Byl to jeho nápad. U mě byl vařený Pečený, kupoval drahé dary, chtěla jsem aby chodil, ale bez těch daru. Naštval se odešel, ze jsem hloupa a byl konec. Male koupil diamantove náušnice, vrátila jsem mu je. Co s diamantama kdyz se nechce přiznat k male. Nejsem zlatokopkou, ale kazde díte ma nárok na stejny standard jako otec či matka. Nechci zvysovat alimenty, chci jen to co slíbil ze byt přepíše na dceru, jenže nejsem ta hodna, nedělám mu milenku a dokonce jsem byla schopna si najít přítele. Žili jsme spolu x let… Chovala jsem se tak jak on chtěl, byla ticho, jenže ted vím ze okrádam dceru… Kdyby se s malou chtěl stýkat budu raději, a alimenty mi nemusi dávat třeba vůbec zádné… Ale kdyz se stýkat nechce, tak at ma mala aspon byt a ty smluvně alimenty + RL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí