Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
A proto jí nechce připsat byt a přestal platit alimenty. On sám nedodržuje dohodu, tak se na nic nemusí ohlížet ani ona.
Pravne je jejich dohoda uplne na nic, takze zakladstelka se skutecne na ni ohlizet nemusi a klidne muze chtit zapsat otce do rl, to tu bylo nekolikrat zmineno.
Psala jsi tu o vytahovani majetku a zavisti. Tak to neni, ono vsechny diskuze jsou zde psany jednostrane, ale kdyz se da dohromady, co psal clovek Driv, pomuze to ucelit si predstavu o problemu. Zakladatelka jeste anonymne psala, ze chce byt, aby se mela kam vratit. Zakladatelka ma ale bytu nekolik, coz mne najednou nesedi s predeslym tvrzenim. Apod.
Byty mám, jenže tam jsou nájemníci, ty mě živí…a hlavně tady ten byt jsem si zařídila vybavila…udělala jsem si tam zahradu atd. jo ještě vlastně jedna podmínka tam byla, že byt přepíše když budu hodná…
@kamillka2 píše:
Byty mám, jenže tam jsou nájemníci, ty mě živí…a hlavně tady ten byt jsem si zařídila vybavila…udělala jsem si tam zahradu atd. jo ještě vlastně jedna podmínka tam byla, že byt přepíše když budu hodná…
No joo, to jsi mu nemela rikat o novem partnerovi, to hodne holky nedelaji, hledat si nahrady… Drzim palce, at to vybojujes ke spokojenosti dcery. ![]()
@kamillka2 píše:
tak v tom bude ten problém, nejsi hodná, tos měla napsat hned na začátku a bylo by jasno ![]()
Ptala jsem se ho jasne, že se může stát, že si najdu někoho jiného. rekl mi že mu je to jedno, že bude dál platit to co jsme se domluvili. teď to vypadá že mu to jedno není.
@kamillka2 ale to není jedno žádnému chlapovi s tím si měla počítat i chlapy několik let po rozvodu špatně snáší když si jejich ex najde novýho chlapa a to že oni sami už mají novou rodinu v tom nehraje roli, chlapy jsou ješitný
To je ale jeho problém, on nás opustil a já se s tím taky musela smířit..
@kamillka2 píše:
Ptala jsem se ho jasne, že se může stát, že si najdu někoho jiného. rekl mi že mu je to jedno, že bude dál platit to co jsme se domluvili. teď to vypadá že mu to jedno není.
Já to pochopila, že bude platit, dokud si někoho nenajdes. Pak přestane a přepíše byt na dceru?
Jo a s tím novým byla chyba mu to říkat, ale to už to zaznělo:-)
@kamillka2 to jsou kecy znám to taky s ex jsme měli relativně normální vztah než jsem se znova vdala i když jsme se rozváděli kvůli tomu že se k nám nastěhovala jeho milenka chlapy prostě nesnesou když si najdeš jinýho chlapa i když ví že se k tobě nikdy nevrátí tak tohle jim vadí
Koho nenajdes. Pak přestane a přepíše byt na dceru?
Jo a s tím novým byla chyba mu to říkat, ale to už to zaznělo:-)tak já jsem uprimnej blb. neumím manipulovat lidmi.
alimenty musi platit dál, je to jeho dcera. chtěl mi dat více penez, já řekla ať mi dá „jen“ 40 a platí nájem, to jest jen elektrika a teplo. takže to jsou asi 4tisíce.
@kamillka2 píše:
To je ale jeho problém, on nás opustil a já se s tím taky musela smířit..
v deníčku jsi psala, že on s tebou nebyl, pak se ozýval, ale že ti udělá dítě, ale starat se nechce, a tam píšeš že stejně 60% je samoživitelek, tak když měl a že tobě udělá dítě, že tě má rád, tak jsi stejně asi věděla že budeš s dítětem sama a teď že jsi se s tím musela smířit že vás opustil, když on jen ti pomáhal otěhotnět a vozil na prohlídky jinak nic, a byla jsi na to sama, tak jsi věděla že spolu nebudete
Nechapu, jak se ten chlapek vubec do takove situace dostal, hadam to byly same zoufale prosby o dite od vycvhytrale zakladatelky. ![]()
Já moc všem děkuji za rady… pokusím se to řešit po dobrém…až semnou bude chtít mluvit. nerada bych roztrzky..vyhýbám se konfliktům. všem co přispívaly přeji hodně stesticka…děkuji
@JedenTypan píše:
Nechapu, jak se ten chlapek vubec do takove situace dostal, hadam to byly same zoufale prosby o dite od vycvhytrale zakladatelky.
Jasně. Držela mu pistoli u hlavy a to i v zařízeních, kde umělé oplodnění probíhalo. Se divím, že ji nikdo neudal policajtům.
Není to spíš tak, že byl prostě trubka a nedomyslel to? Hlavně, aby za všechno mohla žena a chlap je asi nositel Nobelovy ceny. Ne?
A proto jí nechce připsat byt a přestal platit alimenty. On sám nedodržuje dohodu, tak se na nic nemusí ohlížet ani ona.