Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xsaleen píše:
Tvl,40 000 z toho bych nás ba uživila a ještě půlku minimálně ušetřila
poud jsi ho chtěla na prachy (promin), tak jsi ho tam měla napsat hned… protože ivf nedělají hned a měl dost času si to rozmyslet, než se do něčeho takového pustil
No a ted za to bude platit, sel do ivf a pak si to rozmyslel, ze je to omyl? Proc takovyho chlapa setrit? No to by se mu hodilo, platit na dite, kdyz to on uzna za vhodne… Nic zapsat do RL a platit a platit… A co se tyce toho bytu, napsat na dceru a vyresit tak i jeji budoucnost a kor kdyz na to mam.
@kamillka2 jenže to sis asi měla rozmyslet dřív…každé rozhodnutí nese svá rizika…
a v případě takovýho výdělku, bych si asi dala bacha na nového pána, aby to z tebe nechtěl vytahat.. ![]()
Jsem fákt dobrá, musím se pochválit, jsem věděla kdo je zakladatelka
ale odtajňovat jsi se nemusela.
Hele, ty sama mas majetku dost, bud se fakt nebudes bat a dostanes, co tobe a dceri patri a nebo se s nim rozluc. Hlady patrne neumres.
A nejsi anonym.
Mě taky ex nasliboval, jak mi bude na malího dávat 6t…jako když jsme spolu byli a a jak to dopadlo? vydrže lomu to jednou a ted už půl roku pro jistotu nedává ani korunu..
taky jsem nechtěla bejt mrcha, k soudu jsem ho dala až ted, protože si to nemůžu dovolit… jinak bych se na to vše vykašlala…
Vyhrožuje mě i tím ze mě podnikání položí, a vím ze on tu moc ma…
bojím se toho… Ale furt lepší dostávat pět tisíc a aby byl v RL nez dostávat to co dostávám ted…
@kamillka2 píše:
Vyhrožuje mě i tím ze mě podnikání položí, a vím ze on tu moc ma…bojím se toho… Ale furt lepší dostávat pět tisíc a aby byl v RL nez dostávat to co dostávám ted…
ses rozmlsala a teď si v háji ![]()
Tak pokud je pravda, že je dítě počato přes IVF, tak bych především vůbec neoperovala s pojmem zlatokopka. To vyžadovalo jeho plné vědomí a úsilí a nemůže tak jít o nějakou boudu za účelem snadného pořízení peněz.
A je pak v pořádku, že když si dítě vědomě pořídil, že ho má taky zabezpečit a zajistit mu adekvátní životní úroveň. To platí pro milionáře stejně jako pro chudáky a nedělá to ještě z nikoho zlatokopku.
(Já ten pojem teda obecně nemám moc ráda, protože zbavuje chlapy jakékoli zodpovědnosti za jejich jednání a veškerou vinu hází na ženu, což se jim náramně hodí…)
Tady je každá rada špatná. Pokud jste se domluvili, že se bytem pro dceru vykoupí ze zapsání do rl, tak by to měl dodržet. Otázkou je, co bude dál. Zda si zakladatelka za pár let nevzpomene, že chce víc, a nebude zase vyhrožovat zapsáním. Třeba se toho dotyčný bojí, tak ať je zapsán hned, než za pár let a ještě přijít o byt:-)
@kamillka2 píše:
Vyhrožuje mě i tím ze mě podnikání položí, a vím ze on tu moc ma…bojím se toho… Ale furt lepší dostávat pět tisíc a aby byl v RL nez dostávat to co dostávám ted…
Pockej, jak 5 tis, psala jsi o jine castce. Pokud by jsi dostavala alimenty v radech desetitisicu, tak i kdyby polozil tve podnikani, tak snad porad hlady neumres, dokud se nerozkoukas po jine praci. Ale zajistila by jsi dceru. Navic pokud je ex takovyto charakter, tak bych se tak jako tak bala mit praci spojenou s jeho vlivem.
@Anonymní píše:
Hodna nejsem jsem pitomájenže on se Cuka i s tím bytem, pro nej jak kdyz plivne. Je schopen na Pařížské utratit 400 tisíc za jeden den. A já od nej dostávám kolem 40 tisíc. Stačí mi to abych malou zabezpečila… Ale dost často mě napadá, ze jsem hloupa, ze to nechávám byt.
40 tis. je ti málo? By sis mohla našetřit krásně na svůj byt.
Být tím chlapem nic na tebe nepřepíšu a jestli, tak na dceru, aby byt byl její, na tebe určitě né, proč by tobě měl dávat byt
.
Docela by me zajímalo, co je dotyčný zač, že může ohrozit zakladatelčino podnikání. Někdo ze státní sféry?