Ex přestal komunikovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
30.10.13 19:40
@kamillka2 píše:
@luffinka : tak si to precti cele, peníze nechci…chci jen aby byl v RL…dokonce mu vracím drahé dárky…

Přečetla jsem si to včetně deníčku, který tady byl zmiňován. Myslím, že on se dobrovolně do RL zapsat nenechá, dělá to na mě dojem, že se patrně pohybuje ve vyšších politických kruzích(nevím, možná se mýlím) a tím, že by takovým způsobem přiznal otcovství nemanželského dítěte, by byl snadno vydíratelný, navíc asi nechce, aby až přijde na dědictví, v něm figurovala tvoje dcera, kterou on zplodil tak nějak mimochodem. Nejvíc je mi líto tvé holčičky, zatím je malá, ale jednou ji bude zajímat, kdo je její tatínek. Asi máš jen dvě možnosti: buď to nechat jak to je úplně se od něj oprostit a nechtít po něm vůbec nic, nebo se pustit do soudů, žádat testy otcovství a zápis do RL a vše, co k tomu patří. Jenže tady bys mohla narazit, psala jsi, že on má vliv a kontakty a mohl by ti snadno zavařit v tvém podnikání, které tě živí. Tak to zvaž, co uděláš, abys nakonec nedopadla podle rčení: Kdo chce moc, nemá nic. A tím vůbec nechci jakkoli zpochybňovat nárok, který - hlavně tvoje dcera - má na to, aby bylo jasně dané a přiznané, kdo je její otec. Prostě sis začala s tím nepravým, patrně ne zrovna charakterním člověkem, i když na druhou stranu, alimenty ti platí královské, má snahu nosit dárky atd… jenže to zas jinde píšeš, že za to vyžaduje od tebe určité služby, což ty mu asi logicky poskytovat nechceš. No, nevím, čím víc o téhle zamotané situaci přemýšlím, tím víc si myslím, že ve tvém případě a při tvém vlastním zabezpečení bych to nechala plavat a snažila se najít nějakého charakternejšího a perspektivnějšího partnera, který možná nebude mít miliónové konto, ale třeba zas bude mít srdce na pravém místě a tvoje holčička v něm najde prima tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
30.10.13 20:27

Podle mého, zakladatelka nehledá perspektivnějšího partnera, který nebude mít milionové konto… To by asi nechtěla dítě s pánem, co má 57 let a neřešila životní úroveň jeho „legálních“ dětí. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 20:32

Tak já partnera mám teď nového… to jsem zde už psala. nechci zvýšit alimenty i když by malá na to měla právo. jde o to že teď přestal platit, protože mám může. nebyla jsem hodná prý. tak řeším zda ho zapsat do RL. slíbil že za jakýkoliv podmínek přepíše na malou byt. teď nechce, protože nejsem hodná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 20:35

A ma dcera je legální.. co to tu kriste pane píšete…dítě bylo pocato, to že chvilku zájem ma pak zas ne. to je jeho problém. já zlatokopkou nejsem. ta jeho o dítěti vi, ale napsala mi že ji je to jedno, že ona ma benefity. a mě dítě nazývá bastardem. mě je ona i on jedno. jde mi o mou dceru jako každé mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
30.10.13 20:47
@kamillka2 píše:
Tak já partnera mám teď nového… to jsem zde už psala. nechci zvýšit alimenty i když by malá na to měla právo. jde o to že teď přestal platit, protože mám může. nebyla jsem hodná prý. tak řeším zda ho zapsat do RL. slíbil že za jakýkoliv podmínek přepíše na malou byt. teď nechce, protože nejsem hodná…

To, co nazýváte „alimenty“, je ve skutečnosti dobrovolný příspěvek otce. Není otcem před zákonem, nic platit nemusí. Pokud chcete, aby plnil otcovské povinnosti, musí se stát otcem před zákonem. Pak bude jedno, jak jste „hodná“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.10.13 20:49

@kamillka2 Já ti naprosto rozumím. Jen si myslím, že bohužel, s tímhle pánem asi nehneš. Kdyby byl charakter, tak by všechny tyhle věci vyřešil hned, jak se malá narodila. Ale on si myslel, že když ti bude slušně platit, tak že je to v pořádku a ještě si nárokoval nějakou tvou poslušnost či co. Tady teď je otázka, co ty s tím, jestli máš vůbec šanci nějak uspět. Soudně možná jo, ale to zas hrozí, že se ti může citelně pomstít a ohrozit tvou existenci. Proto ti píšu, ať to zvážíš a jestli ti to případné riziko stojí za to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 20:49

@blecha72 : chtěla bych ho poprosit o to mimo soud.. Proste se jen v klidu domluvit. Nehadat se, neutocit… Nechci majetkové tahanice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
30.10.13 20:54
@kamillka2 píše:
@blecha72 : chtěla bych ho poprosit o to mimo soud.. Proste se jen v klidu domluvit. Nehadat se, neutocit… Nechci majetkové tahanice…

Uzavřít dohodu u notáře? To by ale chtělo odbornou právní pomoc, ne emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
30.10.13 20:57

@blecha72 to je k ničemu když jí on nebo ona nedodrží tak stejně musí k soudu, nic to nevyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
30.10.13 21:03
@anickadomnik píše:
@blecha72 to je k ničemu když jí on nebo ona nedodrží tak stejně musí k soudu, nic to nevyřeší

O. K. zakladatelka hledá smírčí řešení. Několikrát jsem uvedla, že buď bude vyřešeno otcovství, nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
30.10.13 21:06

@blecha72 jo to už tu padlo vícekrát od více lidí včetně mě buď soud nebo nic, nic jiného nevymyslí ale myslím že @kamillka2 už to ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
30.10.13 21:53

@kamillka2
proč se pořád oháníš tím, že ti něco slíbil? V dnešní době slib není nic, co není na papíru jako kdyby nebylo :| trochu mě zaráží že si jedeš pořád svou… nějaká reakce na to co ti píšeme?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 22:06

@luffinka : já jsem chtěla poradit ne se tu zpovidat ;) já sve slovo držela… Pro mě jako podnikatele je slovo velmi dulezite… Přeji všem krasnou dobrou noc… Musím jít makat… A děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
30.10.13 22:08

@kamillka2 to je sice hezký názor, ale těžko ti někdo může radit, když má poloviční informace a pokaždé jiné… o to tady jde. Život není obchod, to bude asi ten problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 22:10

@luffinka : jenže kdyz držím slovo já, předpokládám ze ten druhy bude dělat to same… Chyba, našla jsem si jiného muže a tím jsem hned špatná v jeho očích a bude se mstit na dítěti… To je od nej machrovina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí