Ex přestal komunikovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.11.13 11:59

Opakuji po několikáté, chci s ním smír. nechci vyšší alimenty, nestojím o ne, to jsem tu několikrát psala, i kdyby došlo na soud, tak bych chtěla tu samou vyšší. psala jsem tu i několikrát že vše šlo jak na drátkách dokud jsem mu řekla, že nechci být jeho milenkou. že nestojím o jeho peníze ani dary. že budu ráda když se s malou bude stýkat a pokud bude chtít můžou alimenty být poloviční..ani to nechtel. prosil mě abych zůstala v tomto bytě že ho na malou přepíše. zůstala jsem v domeni že za malou bude chodit, nestalo se tak. žila jsem s ním x let, a teď se mstí na dítěti. říkala jsem mu ať tedy zřídí konto na malou a já nebudu mít přístup…nechce, nic nechce. kdybych byla zlatokopka už dávno je u soudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
1.11.13 12:02

@kamillka2 Nevěřím, že ho tam nedokopeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26417
1.11.13 12:04

@kamillka2

promiň, ale nechápou, proč na něm tak lpíš. Pokud se chová tak, jak se chová, v naprostém klidu bych ho odepsala i s bytem. Nouzí netrpíš a než vymáhat jeden slib, radši bych měla klid. Fakt mi to přijde jako uražená ješitnost, „on mi to slíbil, kop, kop, kop nohou a chci a chci a chci!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 12:06

@Vermion : k soudu opravdu jít nechci, je to otec mého ditete, a nerada bych prala špinavé prádlo před soudem. chci se rozume domluvit… já s tím problém nemám, ale se soudem ano. může dojít jen na matriku a zapsat se, a dál jen plnit to co slíbil. žádné vyměňování majetku atd. o to nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 12:10

@neumisa : nemyslis si že je to jeho uražená ješitnost? ženská ho odmítne a on prestane platit?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26417
1.11.13 12:14

@kamillka2

ale on není právně otcem dítěte, nemá žádné soudem dané závazky. To, že ti platil, byla jeho dobrá vůle. A teď už prostě platit nechce. Jeden z vás asi bude muset být ten rozumný a ustoupit. Anebo se potkáte v soudní síni.

Příspěvek upraven 01.11.13 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
1.11.13 12:16
@neumisa píše:
@kamillka2ale on není právně otcem dítěte, nemá žádné soudem dané závazky. To, že ti platil, byla jeho dobrá vůle. A teť už prostě platit nechce. Jeden z vás asi bude muset být ten rozumný a ustoupit. Anebo se potkáte v soudní síni.

přesně tak to vidím i já…možná souhlasil s dítětem, s tebou počítal dál, že tě bude mít za občasnou milenku a když se cukáš, že ne, tak se cuká taky.
Nevím, jak bys ho mohla přesvědčit, aby se dobrovolně nechal zapsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.11.13 12:19

Ty od něj žádné alimenty nedostáváš. Jsou to jeho dobrovolné finanční dary pro tebe. Oficiálně otec není. Na byt právo taky nemáš, ani dcerka, tečka.
Pokud od něj chceš peníze, budeš si muset soudně zažádat o určení otcovství a o vyměřené alimentů. na nic víc ale právo nemáš.

• Citovat
  • Upravit
1.11.13 12:19

Podpisy na umělém oplodnění, je dostatečným důkazem. porusuji právo a stejně i on. ještě jednou opakuji, semnou zil, pak si našel ji. mě rekl že chce semnou miminko, že se k sobě vrátíme. nestalo se to tak. nikomu milenku dělat nebudu a nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.11.13 12:21

Pokud od něj chceš peníze, budeš si muset soudně zažádat o určení otcovství a o vyměřené alimentů. na nic víc ale právo nemáš.

Znovu opakuji vytučněnou bětu. Je to jednoduché a prosté. Nic víc od něj čekat a chtít nemůžeš.

• Citovat
  • Upravit
722
1.11.13 12:24

Zakladatelko, teda já se mít jak ty, tak snad nového chclapa ani nehledám :mrgreen:. Na to, že jste byli rozejití, vás zabezpečil až dost, na můj vkus :think: Ale jestli se ho teď dotklo, že máš chlapa a přestal platit aloše, tak to musíš řešit přez soud. Jen nechápu, proč by měl přepisovat byt na tebe. Nechcou se mě číst komentáře, tak se omlouvám, jestli mi něco ušlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
1.11.13 12:32

Tak jsem se to nakonec přece jen dočetla, on ten byt slíbil vaší dceři. Tak to dělat přece nemusí. Proč taky? Třeba jí ho jednou věnuje až bude dospělá, nebo pokud bude jediné dítě, tak v případě jeho smrti ho jednou zdědí, pokud ho do té doby neprodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.13 12:37

Teď jsem šla od právníka, se jen poradit. dítě je jeho, jak bylo pocato je fuk. tím že šel na IVF potvrdil otcovství v RL být nemusí!…uf, takže soudu se vyhneme. pokud nebude platit porušuje zákon. teď mu jen musím něžně vysvětlit že ma platit. na byt ma nárok..protože tam máme trvale bydliště. divil se že ho nechci dat k soudu… jsem ráda že to tak je..takže ho nemusím ani přemlouvat do zapsání RL…protože mám papíry z IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22761
1.11.13 12:43

Na byt mám nárok, protože tam máme trvalé bydliště :nevim: :nevim: M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
1.11.13 12:45

Tomu s tím bytem nerozumím. Jestli je ten byt jeho, na něj logicky má nárok. Nebo ti tam vypadlo m a má to znít - na byt mám nárok protože tam mám trvalé bydliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí