Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenže tak to ti bohatí většinou mají, samo, ne všichni..
ty si zkoušíš prosadit svou, to se mu nelíbí, nejsi ta, hodná holčička,
dáváš mu najevo, že peníze a byt ano ale jeho jako muže ne…
dárek pro dcerku jsi mu vrátila..
prostě se nechováš, jak je zvyklí, že ses chovala a jak je od tebe očekáváno
Ja nechapu proc tak rypete? kdyz mam radu poradim, kdyz nemam, neradim, a hlavne neublizuju!! kazdej mame svuj zivot, svoje starosti, svoje trapeni a delat z druhyho vola, hysterku, zlatokopku, nenazranou matku… je teda hnus velebnosti…jinak ja si myslim ze jsi zakladatelko udelala jedinou velkou chybu a tou je, ze jsi ho neuvedla v RL hned na zacatku…, tim budes asi trpet nejvic a on bude mit celozivotne eso v rukavu, je to skoda vypada to, ze to je mega vychcanek…preji hodne sil a zdravi pro tebe i malou
@ajoch A jak můžeš vědět ty, že je to „mega vychcánek“? Třeba je pravda úplně na jiném konci bariéry a ty shazuješ právě biootce ![]()
Tak o tom silne pochybuju, kdyby se matka vzdala ditete, taky nebudete tvrdit, ze to je biomatka roku…jednou to jeho dite je, tady je to 100% a kasle na nej pochybuju ze to bude buhvijaky superdruperchlap…spis naopak
@ajoch Mám za to, že se zakladatelka zmiňovala o tom, že ji „tikaly biologické hodiny“, takže ji její bývalí partner udělal díky IVF dceru. To, že to je jeho dítě přece neznamená, že se o něj nutně musí starat. Asi mě za tento názor sežerete, ale pokud chtěla zakladatelka dítě a zároveň muž nechtěl být v rodném listu - tudíž nechtěl být uveden jako otec, a i přes to na dítě platil alimenty a nechal ji bydlet v jeho bytě, asi nebude takový zlosyn, jak si myslíš. Na druhou stranu, mohu se mýlit. Myslím si, že jak matka, tak otec mají právo na to nechtít vychovávat dítě, radši, ať si zakladatelka najde partnera, který to dítě bude doopravdy milovat, než aby měla otce, který nejeví zájem.
Do rodičovství se člověk nesmí nutit ![]()
@Gituš : kdyby to bylo jak to říkáš ty teda. takže chlap ma doma ženu, zakladatelka tlačila na expartnera aby ji dal sperma, pak se na ne vypadne.. takže jo asi máš pravdu. chlap je chudinka. podvedl tedy svou současnou přítelkyní a teď se boji že to praskne…srac to je že vsech stran!!
ať ho zskladatelka oskube…mstí se zakladatele přes dítě. čekal že si vleze do vody a nenamoci se…
@Anonymní píše:
@Gituš : kdyby to bylo jak to říkáš ty teda. takže chlap ma doma ženu, zakladatelka tlačila na expartnera aby ji dal sperma, pak se na ne vypadne.. takže jo asi máš pravdu. chlap je chudinka. podvedl tedy svou současnou přítelkyní a teď se boji že to praskne…srac to je že vsech stran!!ať ho zskladatelka oskube…mstí se zakladatele přes dítě. čekal že si vleze do vody a nenamoci se…
Myslím, že do toho nikdo nevidí. Neříkám, že chlap je chudinka - ale ani neříkám, že je chudinka zakladatelka a že má právo na všechno, na co si ukáže. Nevím, kolikrát od koho utekl a kolikrát koho podvedl, ale myslím, že zde řešíme pouze to, že zakladatelka chce alimenty a byt po exparnerovi a otci jejího dítěte, který ani není zapsaný v RL
.
@Vermion píše:
@kamillka2 no já věděla, že seš to ty…
moje řeč, první kdo mě napadl
k tomuhle životnímu příběhu se snad ani vyjadřovat nebudu. Nechci být neslušná. Aneb za hloupost se platí a zlatokopkám vstříc! ![]()
@Lomikára
Já teda nevím, ale odkdy má termín,,zlatokopka" co společného s početím dítěte? Mluvíme tady spíš o materiálních hodnotách, které má zakladatelka nastavené. A ta laťka je hodně vysoko.
Zakladatelka podniká, dostává 40 000 na ruku od ex a je to málo? ![]()
@luffinka : tak si to precti cele, peníze nechci…chci jen aby byl v RL…dokonce mu vracím drahé dárky…
@K-Black píše:![]()
a já bych hrozně chtěla vědět kterápak ty jsi
![]()
jsem se spletla
Příspěvek upraven 30.10.13 v 18:04
@kamillka2 píše:
@luffinka : tak si to precti cele, peníze nechci…chci jen aby byl v RL…dokonce mu vracím drahé dárky…
nezlob se na mě, ale jednou píšeš, že chceš peníze a byt na malou… pak píšeš, že peníze nechceš… piš aspoň pořád to stejný a ne podle toho, co se ti hodí… nediv se potom tomu označení zlatokopka, přesně tak to totiž díky tomuto vypadá… ![]()
@kamillka2
no tak to jsi hodná že vracíš dárky
nezlob se na mě, ale četla jsem tvůj deníček a strašně si protiřečíš. Jednou to, podruhé to. 1)v CARu 100% podepisoval papíry ohledně otcovství 2)pokud jsi tak zapezpečená jak tvrdíš, nechápu tvůj strach o to mít se kam vrátit v případě špatného konce nového vztahu 3)muselo ti být jasné, že pokud ti na začátku řekl, že se na dítě necítí a ty jsi do toho i tak šla (viz. deníček), tak jsi musela počítat s tím, že tvoje malá nebude jeho zlatíčko a hlásit se k ní taky zrovna dvakrát nebude. Tudíž mí i argument o péči o malou (kdyby se ti něco stalo) přišel naprosto zbytečný.
Pročetla jsem si deníčky i diskuzi. Pokud jste se rozhodla pro dráhu samoživitelky, musíte se situací poprat. Máte svůj příjem, dítě uživíte i bez otce.
Pokud není otec v RL, nemusí platit nic. Vše může změnit až rozhodnutí soudu. Takže buď budete samoživitelka se všemi důsledky pro vás i pro dítě, nebo dítěti zajistíte otce (biologického nebo adoptivního) opět se všemi důsledky.
@kamillka2
Každý člověk s přibývajícím věkem a zkušenostmi mění názory. Nenech si nasadit do hlavy, že jsi zlatokopka, že máš peněz dost, že nedržíš dohodu. Do toho nikomu nic není. Řekla bych, že očekával, že mu opravdu jako milenka zůstaneš. Ale to teď už není podstatné. Už jsem napsala, že máš brát jen na sebe a dítě a za tím si stojím. Ty se nemáš komu co omlouvat, komu co vysvětlovat. A nedávej se už nikomu do ruky ani tady na miminu, ani tomu svému novému příteli. Jak vidíš, všechno jde lehce použít proti tobě. Drž se.