Ex přestal komunikovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
29.10.13 14:34
@K-Black píše: :mrgreen: :mrgreen: a já bych hrozně chtěla vědět kterápak ty jsi :think: :mrgreen:

:lol: začínám se bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
29.10.13 14:36
@Anonymní píše:
@Janha : a co právníci? Maš šanci? Mě říká ze jsem prizivnice, podvodnice ze jsem mu slíbila ze nebude v RL, ze mu to muže zničit vztah, ze mala nic nepodedi ze to napíše do závěti, ze jsem zlatokopka 8o… Přitom tvrdil ze kdyz si najdu někoho jiného ze mu to vadit nebude… Uz tři mesice mi alimenty neplatí, nestará se o to a já ho nemůžu dohnat…

V tom případě bych opravdu neváhala. Pokud je tak bohatý, určitě bych trvala na zapsání do RL. Představ si, že se mu teď něco stane a dcera zůstane úplně bez prostředků z jeho strany. Jako dcera bude mít nárok na dědictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.10.13 14:37
@Barusak78 píše: :lol: začínám se bavit

jj, chytá to grády ;)

• Citovat
  • Upravit
31009
29.10.13 14:38
@Anonymní píše:
@Janha : a co právníci? Maš šanci? Mě říká ze jsem prizivnice, podvodnice ze jsem mu slíbila ze nebude v RL, ze mu to muže zničit vztah, ze mala nic nepodedi ze to napíše do závěti, ze jsem zlatokopka 8o… Přitom tvrdil ze kdyz si najdu někoho jiného ze mu to vadit nebude… Uz tři mesice mi alimenty neplatí, nestará se o to a já ho nemůžu dohnat…

Uprimne, byt nim, tak na vas nic neprepisuji. Ono to pravne neni mozne, vymenit otcovstvi za byt. On na „dceru“ ted prepise byt a ty prijdes za par mesicu s tim, ze jsi si to rozmyslela a ze ho tam chces. Takovehle vydiracky on urcite dobre zna. Bud zacni jednat- pravnik, soud a nebo zapomen, ze existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
29.10.13 14:39
@K-Black píše:
jj, chytá to grády ;)

Co grady, zacina to zase chytat ruzovkove zbarveni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10155
29.10.13 14:42

Tvl,40 000 z toho bych nás ba uživila a ještě půlku minimálně ušetřila 8o
poud jsi ho chtěla na prachy (promin), tak jsi ho tam měla napsat hned… protože ivf nedělají hned a měl dost času si to rozmyslet, než se do něčeho takového pustil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
29.10.13 14:45

To že i když není v RL platí alíky 40tis. a nájem, a tobě je to málo chceš byt, nedivím se že ti říká že jsi zlatokopka, a kolik utratí on je snad jedno na malou dává dost, a jsou to peníze pro ní, a jestli jí nestačí 40 tisíc tak nevím, to spíš tobě zakladatelko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.13 14:45

@Cuddy : prave já ho nevydiram, vyšla jsem mu ve všem vstrict… K soudu se mi fakt nechce já jsem David on je Golias… Kdyby souhlasil s tím ze se zapíše do RL bez soudu, bylo by to pro mě lepší, ale on se tomu bráni jako čert krizi, kvůli té sve. A kdyby platil to co dal, mě by to úplne stačilo…neotravuji ho s tím ze potrebujeme to a to, ze chci peníze tady na to… Proste ho nechávám žít..

• Citovat
  • Upravit
2418
29.10.13 14:48
@Anonymní píše:

No pravnika si samzrejme budes muset vzit taky a ten te neda. Co rika na to prd, muj ex me uz oznacil za kun..u, rve na me, urazi, zastrasuje, ale jde o me a predevsim o dceru, tak to ignoruju a taky pujdem pred soud, no nic prijemmyho to neni, samo se vytahuje spina a kostlivci ze skrini, ale tak to proste je. Kasli na jeho reci a po jeho novym vztahu ti je houbelec, co si v zivote nadrobil je jeho vec… a jeho chyby, ty za ne nezodpovidas… Jdi k soudu, pravnik te ovsem vyjde hodne draho, nechaji si platit i 3000 za hodinu. Ale rozhodne se nenech zastrasovat, muzes si zaplatit konzultaci u advokata a popis mi situaci, nakonec ti poradi lip nez my vsechny tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.10.13 14:48
@renda81 píše:
To že i když není v RL platí alíky 40tis. a nájem, a tobě je to málo chceš byt, nedivím se že ti říká že jsi zlatokopka, a kolik utratí on je snad jedno na malou dává dost, a jsou to peníze pro ní, a jestli jí nestačí 40 tisíc tak nevím, to spíš tobě zakladatelko
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
29.10.13 14:49
@Anonymní píše:
@Cuddy : prave já ho nevydiram, vyšla jsem mu ve všem vstrict… K soudu se mi fakt nechce já jsem David on je Golias… Kdyby souhlasil s tím ze se zapíše do RL bez soudu, bylo by to pro mě lepší, ale on se tomu bráni jako čert krizi, kvůli té sve. A kdyby platil to co dal, mě by to úplne stačilo…neotravuji ho s tím ze potrebujeme to a to, ze chci peníze tady na to… Proste ho nechávám žít..

Jakeho otce jsi pro sve dite vybrala, takoveho mas. Kdo chce moc, nemusi mit nakonec nic… Jsou veci, u kterych mu ani nejlepsi advokat nepomuze, tudiz tady by problem byt nemel. Jen se nesmis bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.10.13 14:50

Pokud máš 40tis měsícne a zaplaceny nájem, tak bys mohla za chvilku mit ušetřeno na základ na svuj byt. A nevím proc mu říkat, že někoho mas. Pokud nejeví absolutne zájem, tak nevím, jak se to mohl dozvědět.

Příspěvek upraven 29.10.13 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@xsaleen : tady nejde o peníze, jde o to, ze jsme se dohodli ještě před narozením dcery ze na ni napíše byt. Konzultovala jsem to s jednou právnickou a z bytu nás vyhodit nemuze. Hlavne jsme v rozporu se zákonem oba dva, to ze jsem ho nadala do RL, a on ze alimenty uz neplatí 3 mesic. Dále mi říkala ze díte ma nárok na stejny standard jako otec. Řekla jsem ji ze mi jde jen o ten RL o prachy ne… Řekla mi ze jsem hloupa ( ne přímo ) kdyz nebude v RL a něco se stane, dcera nebude dědit, nedostane sirotci, já přídavky, otázka je zda o toto dceru vědomě připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
@renda81 píše:

Podle zákona se má dítě podílet na životní úrovni svých rodičů. Pokud by mi chlap přinesl každý měsíc na výplatnici 40 tisíc, taky si nestěžuji, ale pokud jsou příjmy zakladatelčina ex tak velké jako ona popisuje, výživné by skutečně mělo být adekvátní a zahrnovat např. spoření dítěti.
Chápu, že chce mít dceřinu budoucnost zajištěnu aspoň tím bytem (byl by na dceru, jak by se na tom mohla obohatit zakladatelka, když by ho nemohla ani prodat?) Podle mého by ale dceru měla zajistit spíš tím, že uvede otce do RL, aby měla veškeré zákonné nároky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10155

Ta jeho přece nemusí vědět, že má dítě… a pokud platil takový alíky, a ona s toho nevšimla, tak v tom může kldně pokračovat..
jen ot:by mě zsjímalo, kolk by ti přiklepli u soudu..
a ani ti chlapy nejsou takový blbci… pokud útočíš a chceš víc, tak se jasně brání…a penězům jistě nepřišel tak, ýe rozdával byty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí