Katastrofální hádky

MIB
8
29.10.13 18:15

Katastrofální hádky

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo zažil podobnou situaci (nebo v okolí) a jak to řešil?
S partnerem, se kterým mám 1,5 staré dítě zažívám hrozné hádky, které už se vystupňovaly tak, že mě párkrát praštil (příp. kopnul), opakovaně mě nazývá p. čou, včera mi např. rozbil v hádce mobil. Byl dlouhodobě nezaměstnaný, živili nás naši, teď pracuje, ale při hádce (i po) vyhrožuje, že skončí, že nemá cenu aby dělal, když se stejně hádáme, ať ho prý živím já (z rodičáku..). S malým si moc nehraje, skoro mi nepomáhá, někdy sice uvaří.. Na druhou stranu je pravda, že já jsem taky cholerik, ale po tom, co jsem s ním už zažila, mě už přivádí k nepříčetnosti (někdy v hádce také házím věcmi). Většinou se to tedy odehrává když malý spí (ale řveme po sobě nahlas), ale už se stalo, že to bylo i před ním, a teď nově nás partner po hádce v noci budil (spím pravidelně s malým v jiném pokoji), prý když on nemůže spát, my taky nebudeme.. Mám strach, aby to neublížilo malému.. Jak se to může vyvíjet dál, může se to zlepšit třeba po mém návratu do práce?
Rodiče, resp. tatínek má malý byt, a já nevím, kdybych chtěla od něj odejít (což bych v té hádce aspoň dokázala), kam v mezidobí, než si najdu byt jít.. Jinak si to většinou rozmyslím.. Abych nezapomněla, partner mi několikrát vyhrožoval sebevraždou nebo že něco udělá nám, když odejdeme.. Mám z toho nervy v háji a nevím, jak to řešit.. Nemáte s tím některá, prosím, zkušenost?
Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7626
29.10.13 18:20

Zkusenost diky bohu nemam…vyhrozovani sebevrazdou je trapne a znaci o mire vyzralosti tveho partnera. Zalezi na Tom, v cem chces, aby maly vyrustal a dle toho se zarid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
29.10.13 18:20

Hledala bych pomoc u blízkých nebo u Bílýho kruhu bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.10.13 18:22

Dneska je to tu samá perla, fakt že jo.

Samozřejmě zůstaň, pochval ho, kopance a nadávky jsou běžnou součástí partnerských vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
29.10.13 18:25

No tak ještě párkrát rozmýšlej… Aby si se jednou nedivila a nezůstali ti oči pro pláč. Hádka ve vztahu je, jednou za čas, normální, hádka, kde se ječí víc než je zdrávo se furt dá nějak pochopit… Ale k sakru hádka, kde lítají facky, kopance apod… to už je moc. A chodit a ve vzteku budit malé dítě je na přes dr*ku.
Hele vše je řešitelné i to bydlení… Zamysli se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
29.10.13 18:31

Mám zkušenost, jak to jednou začalo, tak to nepřestane. Pokud máš rodičák, vyjednej si ještě příspěvky na bydlení, a najdi si nějakou slušnou garsonku jen pro sebe a malého. Jemu nic předem neříkej! Tohle je totiž domácí násilí, a to bez legrace. Pokud od něj neodejdeš, tvé dítě si ponese následky, i když teď máš pocit, že to ještě nevnímá, vnímá, jen to neumí vyjádřit. Nečekej na zázrak, ten se u těhle lidí nekoná, věř mi, zažila jsem to :pocitac: Kdyžtak písni SZ, držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
29.10.13 18:34

P. S. a při nějaké další hádce se zdrž křiku, je lepší buď nereagovat, nebo v klidu.Jo prosim tě a co rodina, ví to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
29.10.13 18:37

Pryč. Nejvíc ze všeho ubližuješ malému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIB
8
29.10.13 18:38

Ví, že se furt hádáme, ale že je to tak strašný, ne.. Mám jen tatínka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.10.13 18:39

@MIB sorry, ale tohle mi můj ex řekl jednou a ruku na mě vztáhnul taky jen jednou. A bylo vymalováno.. Nejsem ani hej, ani počkej, aby se mnou tak někdo jednal.. Vykašlala bych se na něj, jako ještě nějaké vyhrožování sebevraždou a pod? dostal by fakt za uši.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.10.13 18:42

@MIB

Sorry, ale nemáš to asi v hlavě v pořádku když s takovým chlapem zůstáváš a ještě ho omlouváš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIB
8
29.10.13 18:43
@zvědavá borůvka píše:
@MIBSorry, ale nemáš to asi v hlavě v pořádku když s takovým chlapem zůstáváš a ještě ho omlouváš :roll:

Máš pravdu, jsem blbá, byl můj první a jsme spolu 15 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIB
8
29.10.13 18:44
@MIB píše:
Máš pravdu, jsem blbá, byl můj první a jsme spolu 15 let..

Jen se k tomu kroku nemůžu dokopat, když se situace uklidní:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.10.13 18:51
@Fjodorka píše:
Dneska je to tu samá perla, fakt že jo.Samozřejmě zůstaň, pochval ho, kopance a nadávky jsou běžnou součástí partnerských vztahů.
:pankac: :pankac: ta má vopravdu dost :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
29.10.13 18:51

Ale ty situace se pořád opakujou a budou, i když mezitím můžete být třeba 14 dní v klidu. Já žila taky strašně dlouho v tom, že se to snad změní, až tadyto, až támhleto, ne, nic, nikdy to nevydrželo, a pak už jsem začala chytat takový depky, že jsem řekla-a konec! Máš jen jedno dítě, to zvládneš, a je ještě malý, máš šanci časem poznat někoho hodného, opravdu o tom přemýšlej, hlavně kvůli synovi, ať má hezké klidné dětství! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí