Asi skončím v Bohnicích

Anonymní
1.6.12 15:50

Asi skončim v Bohunicich

Už jsem fakt vyčerpana dnes mi bouchli saze a maly dostal na zadek ted je mi to lito ale nemohla jsem si pomoct hrozně zlobi a vubec neposloucha jsem s nim v kuse každy den 4 roky jen 4 dny co jsem byla v porodnici byl s tatinkem jinak stale se mnou od rana do večera a ještě v noci asi mam ponorkovou nemoc dnes jsem mu řekla že raději pujdu do prace než byt s nim doma k tomu pořad ubližuje mimču musi se pořad hlidat takže vubec nic nestiham jen ho pořad od ni odhanim a to byl tak hodny kluk poslušny pořadny ted ho donutit at si uklidil pokoj je nadlicky vykon už fakt nemužu někdy mam takove divne napady jako když tu nebudu bude mi lip.K tomu problemy s našima už nezvladam jezdit tam i s dětma na dva dny a cele to tam vygruntovat a pořad dokolečka poslouchat že mam domluvit brachovi at tak nechlasta a něco našim pomuže na slvo domluv jsem už fakt alergicka.Aspon jsem se vypsala je mi aspon trochu lip

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24392
1.6.12 16:05

Já si myslím, že malý žárlí na sourozence. Píšeš, že byl hodný a kdy začal zlobit? Ono je to těžké musíš se věnovat maličké a na syna už není tolik energie.A k vašim chodíš proč gruntovat, jsou na tom špatně pozdravotní stránce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 16:10

Jsou dost nemocni častečně nepohyblivi jednou tydně tam musim jezdit poklidit posect travu někdy navařit

• Citovat
  • Upravit
5052
1.6.12 16:16

Taky si myslím,že žárlí. Manžel ti s dětmi nepomáhá. Co dát staršího syna třeba na dva dny někam do soukromé školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
1.6.12 16:17

no potřebovala bys jako sůl, aby se zapojil tatínek…vzal malýho ven nebo někam na výlet klidně i na pár dní…to bych ti přála moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 16:19

ROZUMÍM TI A TO MAM JEN JEDNO DÍTĚ.DO DRUHÉHO NEJDU NIKDY.NEJSEM MATKA PRO PLNÝ UVAZEK.CHCI DO PRÁCE.DOMA MI HRABE.MALÁ TAKY ZLOBÍ..I KDYŽ TO ASI NENI TAK NEJHORŠÍ,VIDĚLA JSEM HORŠÍ.ALE PROSTĚ MI UŽ HRABE :think: :hug: A TO MŮŽU NECHAT NĚKDY MALOU S TATÍNKEM CELÝ DEN ČI U BABIČKY NA HOĎKU DVĚ..TAKŽE TĚ LITUJI A PŘEJI PEVNÉ NERVY.DĚTI JSOU I MANŽELA-TAK SE S NÍM DOMLUV AŤ HLÍDÁ A TY SI VYRAŽ.TO ŽE JSME SE STALI MATKAMI NEZNAMENÁ ŽE ZAKOPEME CELÝ NÁŠ ŽIVOT NÉ :idea: :!

• Citovat
  • Upravit
48576
1.6.12 16:21

Pro malého to taky není jednoduchý!Měla by si chápat i jeho že v jeho životě nastal strašný zlom.Náš malej byl vždy mazánek věnovala sem se mu nonstop a ted taky máme miminko,ale ovládám se a neřvu na něj to ničemu nepomuže.V jeho věku už je rozumnej a dá se jim spoustu věcí vysvětlit i bez řvaní.Zkus se víc ovládat a bude vše klidnější.
Musíš zapojit tatínka

Příspěvek upraven 01.06.12 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 16:21

Manžel pomaha ale chodi domu večer kolem 18 hodiny tak toho moc neuděla a na dva dny vyjet zkoušel ale maly chytnul zachvat že chce maminku tak se vratili domu je to takovy začarovany kruch :zed:

• Citovat
  • Upravit
5052
1.6.12 16:26

Podle mně se nepotřebuješ ať sním odlede na týden,ale zřeba o víkendu manžel dopoledne chodí s mlou ven a odpoledně někdy taky a já si odpočinu. Manžel chodí domů koklem 18.30 a dceru koupe a já si aspoň dám v klidu kávičku ;). Když mi je blbě tak k malé vstává (ona se budí kolem 3h ranní na čůrání). Prostě zapoj víc manžela,aspoň na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.6.12 16:27

Nepohyblivý rodiče můžná mají nárok na pečovatelku, ani o tom nevíš, mojí babičce táta sehnal pečovatelku, která tam s ní byla, normálka na pojišťovnu, nakoupila, uvařila, zvládla základní hygienu, zkus se na to zeptat jejich praktického lékaře.

Starší zřejmě žárlí, taky to teď řeším, furt dokolečka, bere mladšímu hračky, strká do něj, někdy ho i bouchne, ale to se poddá, je potřeba staršímu trochu dávat najevo, že on je ten větší, že je to vlastně děsná výhoda, že malej je malej a nemůže támhleto a tohleto.
Zuřivý dítě odesílám do pokojíčku, ať si tam řve jak chce, aspoň to slyším jen tlumeně.
Hlavně to chce vydržet a být důsledná, nepovolovat, co si nastavím a přemýšlet, zda všechny zákazy a příkazy jsou opravdu na místě, zda nejsou zbytečné.

Zapojit tatínka, to jako nemůže vzít čtyřleťáka na hřiště, plavat, do herničky? Bych mu šoupla dítě se svačinou a řekla, ať se dřív jak za dvě hodiny nevracejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.6.12 16:30
@Anonymní píše:
Manžel pomaha ale chodi domu večer kolem 18 hodiny tak toho moc neuděla a na dva dny vyjet zkoušel ale maly chytnul zachvat že chce maminku tak se vratili domu je to takovy začarovany kruch :zed:

Tak čtyřleťák může jít klidně v těch 6 večer ještě na plavčo, zvládnul to i starší jako dvouletý. Že chytil záchvat, že chce maminku je sice náročné, ale byla hrozná chyba se mu podovolit a vrátit se. Takto ti bude viset na noze ještě kdovíkdy, musí přeci být schopný strávit nějaký čas s tátou, co kdybys musela do nemocnice, přeci se o ně někdo musí postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 16:31

Ahoj, myslím, že se každá z nás takhle někdy cítila… ono zvládat jedno dítě je někdy celkem síla, natož dvě… Mysli ale taky na to, že takovýto život jsi si vybrala sama, ty děti za to nemůžou! A to jak jsi si vychovala toho kluka, to je taky tvoje práce! Děti se tě na svět neprosily! Takže se hoď do klidu a zapoj víc manžela.

• Citovat
  • Upravit
24392
1.6.12 16:33

To co píše @Gladys by sis měla zjistit, nebo se uštveš přeci nemůžeš s malýma dětma chodit ještě k vašim.Napsala bych ti SZ, ale nemám kde co se mi stalo když jsem uklízela u našich, nechci to tu probírat se všemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 16:48
@Anonymní píše:
ROZUMÍM TI A TO MAM JEN JEDNO DÍTĚ.DO DRUHÉHO NEJDU NIKDY.NEJSEM MATKA PRO PLNÝ UVAZEK.CHCI DO PRÁCE.DOMA MI HRABE.MALÁ TAKY ZLOBÍ..I KDYŽ TO ASI NENI TAK NEJHORŠÍ,VIDĚLA JSEM HORŠÍ.ALE PROSTĚ MI UŽ HRABE :think: :hug: A TO MŮŽU NECHAT NĚKDY MALOU S TATÍNKEM CELÝ DEN ČI U BABIČKY NA HOĎKU DVĚ..TAKŽE TĚ LITUJI A PŘEJI PEVNÉ NERVY.DĚTI JSOU I MANŽELA-TAK SE S NÍM DOMLUV AŤ HLÍDÁ A TY SI VYRAŽ.TO ŽE JSME SE STALI MATKAMI NEZNAMENÁ ŽE ZAKOPEME CELÝ NÁŠ ŽIVOT NÉ :idea: :!

Ahoj, tak já jsem na tom obdobně, tky mám jedno a další zatím nehrozí…jsem z něho totálně KO a to každý říká, jak máme hodné dítě,ale mě asi ničí ten neustálý kolotoč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
1.6.12 16:50
@domecekPJVS píše:
Ahoj, tak já jsem na tom obdobně, tky mám jedno a další zatím nehrozí…jsem z něho totálně KO a to každý říká, jak máme hodné dítě,ale mě asi ničí ten neustálý kolotoč…

Děti jsou to nekrásnější co může být.Budme rády že je máme :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat