Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, hľadám asistenta/asistentku prípadne dobrovoľníka, ktorý, ktorá by nám s priateľom pomáhala pri bežných každodenných veciach. Sme obaja nevidiaci a občas potrebujeme doprovod, nakúpiť, vybehať niečo na úradoch, pomôcť s drobnosťami v domácnosti, a pod. Ak by sa niekto taký našiel, napíšte sz dohodneme sa. Samozrejme asistenčnú službu riadne zaplatím, ak by to niekto nechcel robiť dobrovoľne.
Ahoj, zdravím - to se nedivím, že asi občas potřebujete s přítelem trochu pomoc.
to nemáte poblíž někoho z rodiny nebo tak něco, někdo kdo by občas přijel a pomohl vám? pustit si někoho cizího do bytu, obzvlášť, když jste oba nevidomí, se mi zdá trochu nebezpečné. a jak konkrétně by jste si tu pomoc představovali, jako myslím jak často za týden a kolik asi tak hodin. a kolik byste byli ochotni zaplatit za hodinu, nebo hledáte dobrovolníka, který by to dělal zadarmo?
@Janicka4
to by si sa divila, ako jeto, keď niekoho požiadaš o pomoc z rodiny. Ale to tu rozberať nebudem. Ja som sa len pýtala, či by sa taký niekto našiel. Na konkrétnych podmienkach by som sa s daným človekom, ktorý by sa ozval dohodla súkromnou cestou. Nebola by to pomoc každodenná. No tak raz dva krát do týždňa, ale platové podmienky a tak to preberiem s každým súkromne, to sem nepatrí. Ak niekto bude mať záujem, ozve sa a dohodneme sa.