Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Našla by se nějaká maminka z Prahy 9 (Hostavice, Dolní Počernice, Kyje, Černý most) na pokec a procházku s prckama? Já mám dvouletého chlapečka Matýska
.
@Matýskova maminka Ahoj. Já mám taky 2 letého chlapečka Matyska
Bydlíme tedy kousek dál ale do horních Počernic nebo na černý most to mam 15 min.
Ráda vás poznám obě
. Můžem třeba vzít prcky a jít někam do děckého koutku, hmm
?
Detsky koutrk mne osobne v lete prijde zbytecny. Ja jsem teprv 3 tydny po porodu takze bych se pridala hned jak se trochu dam dokupy ![]()
@nulu86 píše:
Detsky koutrk mne osobne v lete prijde zbytecny. Ja jsem teprv 3 tydny po porodu takze bych se pridala hned jak se trochu dam dokupy
No jasný, my se vždy koutku uchýlíme ve velkých vedrech. No jasný, budu ráda, když někam pak vyrazíme. A jak to zvládáš
?
@Matýskova maminka píše:
No jasný, my se vždy koutku uchýlíme ve velkých vedrech. No jasný, budu ráda, když někam pak vyrazíme. A jak to zvládáš?
Hodne mi pomaha manzel, takze se to da
Ale kdyz ksem s klukama sama doma tak to je celodenni kolotoc kdy se na chvilku nezastavim. Ono jeste ke vsemu jsem rodila cisarem takze i to davani se dokupy je delsi. Jinak kam chodite do koutku kdyz chodite? My driv meli hodne oblibeny ale az na letne. Bohuzel to tam vyhorelo :/ jinak jsme asi dvakrat byli v brumbambuli na kolbenove ale tam je blbe ze musis za malym neustale litat protoze ho nemas na ocich.
@nulu86 píše:
Hodne mi pomaha manzel, takze se to daAle kdyz ksem s klukama sama doma tak to je celodenni kolotoc kdy se na chvilku nezastavim. Ono jeste ke vsemu jsem rodila cisarem takze i to davani se dokupy je delsi. Jinak kam chodite do koutku kdyz chodite? My driv meli hodne oblibeny ale az na letne. Bohuzel to tam vyhorelo :/ jinak jsme asi dvakrat byli v brumbambuli na kolbenove ale tam je blbe ze musis za malym neustale litat protoze ho nemas na ocich.
Ajaj, tak to přeji, ať se dáš brzo do kupy. My jezdíme do Kotvy do Kulíškova. Je to menší, ale přehlednější ![]()
Jooo Kuliskov znam on je i na Vysocansky ale tam jsme jeste nebyli. Jen v ty Kotve je vzdycky priserne narvano :/
No ve Vysočanech to prý zrušili. No když je škaredě, tak tam je plno. Ale v těchto letních dnech je tam prázdno ![]()
Ahoj holky! mám 22 měsíčního kluka a ráda se přidám:-) Jezdíme ted když je ošklivo též do Vysočan do herny, ale i kamkoliv jinam:-) Jsem z P9. ![]()
Ahojky ja mam 2 leteho synka a jsme z černeho mostu taky se radi pridame ![]()
Ahoj holky, tak kdy dáme sraz? Předpokládám, že o víkendu, resp. v neděli asi žádná nemůžete co? Já mám manžela v práci, tak jsem volná i v neděli:-) Jinak v týdny můžu středa, čtvrtek… ![]()