Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Zakladatelka diskuze
Tak vypadá to tak, že opravdu jen 6 hodin. Teď ale mám druhý problém c. 2. Práci mám na místě, kde je doprava od nás, no dost divná. Dosud jsme fungovali tak, že nás vezl muž jedním autem, vysadil mě, byla to zajíždka jen 2 km a zase jel do práce. To samé i zpátky. A teď má panáček plán, že ráno mě vezme autem a já zpátky autobusem (buďto 3 přestupy) nebo ráno vstávat ve 4, abych se dostala milion autobusy tam k práci. No sbohem takový život. Přitom máme 2 auta!!! Já jedno platím. A je jakože moje
A muž mě prý učí jezdit, protože jsem si udělala řidičák a roky nejezdila, no.teď ale potřebuji a ne že ne. A ten benzín si každý mesic velice ráda zaplatím, budou to dobře investovány peníze. Vždyť tuším já jediná chodím do práce autobusem, nebo jsem závislá na chlapovi a je to naprd. Jako teď je na neschopence a já jsem namydlená. Ale k věci - učí mě jezdit, ale to nejde. Je to cholerik cholerické rapl a nervák největšího kalibru. Dnes jsem ho vezla do obchodu a mám na parkovišti takové oblíbené místo, tam se hezky vybocim a je tam vždy prázdno a on mi začal hrabat do volantu a stáčet do doprava, já ztratila kontrolu nad vozidlem, začala se třást na celým těle a najednou jsem byla jelito, trouba, krava a neschopná řídit. Copak to se dělá? A řekl, že vidíš, že jezdit nemůžeš, nemáš na to! On to asi dělá schválně. Nikoho tu nemam- rodiče, dobre kámošky bydlí moc daleko, brácha mi už nežije, nikoho tu tak nemám, že by jezdil za mnou. Snad jen další kondičně jízdy, to zas bude keců, že vyhozený peníze a stejně mi auto nedá, které je naooko moje. Řekne mi, vždyť to jezdí autobusy.
Proč si nezaplatíš kondiční jízdy v autoškole? Je blbost, aby Tě učil jezdit někdo, kdo nezná určité metody, jak to naučit. I když je sám řidič, každý řidič má jiný styl jízdy.
Ve vztahu jste dva rovnocenní a na ježdění s přestupy bych se vykašlala.
@welovefashion píše:
co vím u nás je v městské části škola s auti třídami, a školka pro děti se speciálními potřebami, tak třeba se u Vás taky něco takového vyskytuje
Ano, je, volala jsem tam, ale všechno úplně všechno beznadějně obsazeno. A poradovnik dlouhý jako týden do výplaty, že to nemá smysl
No, je pololetí, i v pedagogickém centru mi řekli, že je to bez šance, asi.
@Anonymní píše:
Zakladatelka diskuze
Tak vypadá to tak, že opravdu jen 6 hodin. Teď ale mám druhý problém c. 2. Práci mám na místě, kde je doprava od nás, no dost divná. Dosud jsme fungovali tak, že nás vezl muž jedním autem, vysadil mě, byla to zajíždka jen 2 km a zase jel do práce. To samé i zpátky. A teď má panáček plán, že ráno mě vezme autem a já zpátky autobusem (buďto 3 přestupy) nebo ráno vstávat ve 4, abych se dostala milion autobusy tam k práci. No sbohem takový život. Přitom máme 2 auta!!! Já jedno platím. A je jakože moje
A muž mě prý učí jezdit, protože jsem si udělala řidičák a roky nejezdila, no.teď ale potřebuji a ne že ne. A ten benzín si každý mesic velice ráda zaplatím, budou to dobře investovány peníze. Vždyť tuším já jediná chodím do práce autobusem, nebo jsem závislá na chlapovi a je to naprd. Jako teď je na neschopence a já jsem namydlená. Ale k věci - učí mě jezdit, ale to nejde. Je to cholerik cholerické rapl a nervák největšího kalibru. Dnes jsem ho vezla do obchodu a mám na parkovišti takové oblíbené místo, tam se hezky vybocim a je tam vždy prázdno a on mi začal hrabat do volantu a stáčet do doprava, já ztratila kontrolu nad vozidlem, začala se třást na celým těle a najednou jsem byla jelito, trouba, krava a neschopná řídit. Copak to se dělá? A řekl, že vidíš, že jezdit nemůžeš, nemáš na to! On to asi dělá schválně. Nikoho tu nemam- rodiče, dobre kámošky bydlí moc daleko, brácha mi už nežije, nikoho tu tak nemám, že by jezdil za mnou. Snad jen další kondičně jízdy, to zas bude keců, že vyhozený peníze a stejně mi auto nedá, které je naooko moje. Řekne mi, vždyť to jezdí autobusy.
Zakladatelko, drzim Ti palce a kondicni jizdy si samozrejme udelej, vzdyt to je ta nejlepsi investice ve Vasem pripade. Na muze v tomto ohledu kasli, dobre to znam, jakmile je dite nestandardni, chlapi to blbe snasi… Kdyby Ti to nevadilo, napis mi prosim soukrome, mam podobny problem s ditetem vcetne pristupu skolky, mozna bychom mohly vymenit zkusenosti. A drz se ![]()
@welovefashion píše:
co vím u nás je v městské části škola s auti třídami, a školka pro děti se speciálními potřebami, tak třeba se u Vás taky něco takového vyskytuje
U nas o nicem podobnem nevim, resp v bezne skolce honosici se tim, jak tyto deti zvladaji, me sikanovali a syna bili, a do specky nemame sanci se dostat drive nez v 6 jako predskolak, to mi rekli v PPP narovinu… a zrovna nas syn potrebuje resit to driv a nedelat mu velke zmeny, ma rad stabilitu a jistotu. Takze jsem nasla soukr skolku a cely privydelek padne na ni, a tech kecu od pribuznych… to je najednou kazdy chytry jak radio a dite by nejradej mlatili hlava nehlava, asi maji dojem ze to to decko dela schvalne… tchyne jen obchazi sousedy a vsem na potkani vyklada jak od narozeni vedela ze s nim neni neco v poradku, ale hlidat odmita, nebo neodmita, ale hlida stylem, ze sama vyhuluje na balkone a decko je cele hlidani u zapnute TV a ekluje se ji prebalovat, tak ho driv nechavala i pokadeneho
Ale to nic, omlouvam se za off topic.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.