Asistentka 3.třda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.11.22 08:18

A u syna se to řešilo když měl 4 roky…do teď ve všem co mu chybělo dozrál jen ta pozornost ale už se sním táhne „že měl asistenta“ a věřte že ne úplně všichni učitelé to dělají pro dobro děti…zase vlastní zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33039
10.11.22 13:20

@strelenka89 co se táhne? Že měl asistenta ve školce je třeba na 2 stupni nebo na SŠ úplně fuk.
A zajímalo by mě, co tím myslíš, že to nedělají pro dobro dětí? Že si ulehčí práci? Že nemusí dělat úplně všechno, a že různé přípravy pomůcek, kopírování, kontrola všech dětí, pomoc dětem, dovysvetleni individuálně, doučování, dozory..všechno to bere čas a energii, učitelé toho mají nad hlavu. Nevidím důvod jim neulevit, děti ve třídě jsou různé a věnovat se musí všem a naučit taky všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
10.11.22 16:06
@Annjaschke píše:
Obraťte se na ředitele školy, případně třídního učitele. Asistent má být přidělen ke konkrétním dětem. Bohužel to evidentně nefunguje.

Nesmysl. To by musel být asistent osobní, kterého si rodiče sami platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
10.11.22 17:36
@strelenka89 píše: Řekněme že jsem na to chtěla dát i jiný pohled…že i takhle se to dělá…v rodině mám několik učitelek (slovy 4) a když jsem to snimi probírala taky to vůbec nechapaly… @hanka.br. absolutně mě neznáš tak si odpusť prosím takové komentáře…

Vyjádřila ses tak zřetelně, že tě ani znát nepotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.22 20:09

@ Hanka.br.
No jsem jedině ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie