Asistentka a ředitel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
to je asi jak predstava kolik sester spi s doktorama. jsem sestra. obcas tam nejake vztahy vznikly, ale spis lekar+lekarka=svatba a deti. hlavne clovek o tom proste nevi, kdyz to dobre taji. partner je reditel a kdyz bral novou asistentku delala jsem si srandu at mi donese fotky a udelam vyberove rizeni
ale vybral si starsi a silnejsi. jsem celkem v klidu. snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to už je asi třetí téma za poslední dva dny o vztahu se šéfem
šmarja už toho chudáka konečně sbal a nám přej klid
- Citovat
- Upravit
@Lalelale píše:
to už je asi třetí téma za poslední dva dny o vztahu se šéfemšmarja už toho chudáka konečně sbal a nám přej klid
To je ten starej šéf, co je milý k nové pracovní síle, že? No evidentně zanechal hluboký dojem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
To je ten starej šéf, co je milý k nové pracovní síle, že? No evidentně zanechal hluboký dojem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravim, jak casto podle Vas(nebo ve vasem okoli) spolu neco maji asistentka a jeji nadrizeny?
Tak řekla bych že každá asistentka nemyslí na nic jiného než mít poměr se šéfem, od toho chodí do práce aby mu byla po ruce ne?
Proč je tady poslední dobou každý dotaz jako anonym??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem jako sekretářka ve dvou firmách. S ředitelem jsem nespala ani s jedním. Ale v první firmě jsem přefikla ještěrkáře a ve druhé šéfa údržbářů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@7.straka píše:
Pracovala jsem jako sekretářka ve dvou firmách. S ředitelem jsem nespala ani s jedním. Ale v první firmě jsem přefikla ještěrkáře a ve druhé šéfa údržbářů
Tak tento koment mě fakt pobavil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@7.straka píše:
Pracovala jsem jako sekretářka ve dvou firmách. S ředitelem jsem nespala ani s jedním. Ale v první firmě jsem přefikla ještěrkáře a ve druhé šéfa údržbářů
Tak to je dobrý úhybný manévr. Každý číhal, jak to potáhneš s říďou a ty uděláš kličku a vypálíš rybník jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravim, jak casto podle Vas(nebo ve vasem okoli) spolu neco maji asistentka a jeji nadrizeny?
Doufám,že ředitel včas zjistí,koho to vlastně zaměstnal.V souboji o výši IQ bys neměla šanci ani s rychlovarnou konvicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kakika píše:![]()
Tak to je dobrý úhybný manévr. Každý číhal, jak to potáhneš s říďou a ty uděláš kličku a vypálíš rybník jinde![]()
![]()
- Citovat
- Upravit