Asistentka pedagoga, smlouva
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@karkarka píše:
@matkabagristy
to se tyka vsech pedagogickych pracovniku. Zadny nesmi dostat kratsi pracovni smlouvu nez 12 mesicu krome tech, kteri nekoho zastupuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
V té připravované novele na to pamatují. Už nemají být asistenti k dítěti, ale budou školy a záleží na nadřízených, kde toho asistenta přidělí, kde bude třeba nejvíc. Nově mají být všude stálí zaměstnanci školy.
Což je pochopitelné. I teď je to v kompetenci ředitele, když někde se nebojí dát neurčitou a někde jo.
ono je to slozitejsi. AP jsou financovani z jinych zdroju spojenych s podpurnymi opatrenimi. Neni dite, neni z ceho financovat AP. Mela jsem to takto s zakem cizincem. PPP rozhodla o tom, ze uz opatreni nepotrebuje a tim se stoply finance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
ono je to slozitejsi. AP jsou financovani z jinych zdroju spojenych s podpurnymi opatrenimi. Neni dite, neni z ceho financovat AP. Mela jsem to takto s zakem cizincem. PPP rozhodla o tom, ze uz opatreni nepotrebuje a tim se stoply finance.
Ale to tu asistentku zajímat nemusí. Prostě smlouva lze prodloužit jen 2×, pak buď už neprodloužit, nebo na neurčito.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Ale to tu asistentku zajímat nemusí. Prostě smlouva lze prodloužit jen 2×, pak buď už neprodloužit, nebo na neurčito.
davala jsem tu odkaz napojeny na zakonik prace. Dle zakoniku prace lze ve vyjimecnych situacich retezit smlouvy na dobu urcitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
davala jsem tu odkaz napojeny na zakonik prace. Dle zakoniku prace lze ve vyjimecnych situacich retezit smlouvy na dobu urcitou.
No a já ti dala odkaz, že v tomto případě to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Píšu, jak to bylo u nás. Nebylo jedno dítě. Přišlo jiné. Zatím nebylo třeba nikoho propouštět. Propouští jen toho, kdo o to stojí
. Třeba moje dítě ve třídě ani není spádové. Rodičům školu doporučila poradna. Tomuto dítěti ani asistenta nevezmou. Takže moje nástupkyně má práci na dlouho jistou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
A ja jsem psala, ze je bezne pri zmenach davat dodatky, ne novou smlouvu. Takže smlouva je porad jedna. Jsem ve skole deset let, nekolikate dite, nekolikata zmena uvazku, stale jedna smlouva. Takze je to porad platnost po dobu potrebnosti toho konkrétního ditete z dodatku. Ředitel takove veci resi s právníky, takže to neni proti zakonu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi bylo receno, ze tim ze asistentka ve skolce otehotnela, nemohli ji tu smlouvu ukoncit?? Ze ji tedy smlouva stsle pokracuje, ale ze neni jiste, zda pro ni bude misto
- Citovat
- Upravit
@vokishka píše:
A ja jsem psala, ze je bezne pri zmenach davat dodatky, ne novou smlouvu. Takže smlouva je porad jedna. Jsem ve skole deset let, nekolikate dite, nekolikata zmena uvazku, stale jedna smlouva. Takze je to porad platnost po dobu potrebnosti toho konkrétního ditete z dodatku. Ředitel takove veci resi s právníky, takže to neni proti zakonu.
Tak se koukni do zákoníku práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Tak se koukni do zákoníku práce.
precti si ho ty, paragraf 39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak mi bylo receno, ze tim ze asistentka ve skolce otehotnela, nemohli ji tu smlouvu ukoncit?? Ze ji tedy smlouva stsle pokracuje, ale ze neni jiste, zda pro ni bude misto
tehotnou, na md/rd ji vypoved dat nemohou. A neni jiste, jestli se bude mit kam vratit, protoze dosud zalezi na tom, zda tam bude dite, k nemuz by mohla byt pridelena. Postaveni AP je nejiste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
precti si ho ty, paragraf píše: Více
Děkuji za radu, já ho mám přečteno. Stejne platí to, co píšu. Prodloužení maximálně 2× a pak smlouva na neurčito. Jo a za prodloužení smlouvy se bere i sepsání dodatku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Děkuji za radu, já ho mám přečteno. Stejne platí to, co píšu. Prodloužení maximálně 2× a pak smlouva na neurčito. Jo a za prodloužení smlouvy se bere i sepsání dodatku.
no, to se v paragrafu 39 zakoniku nepise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
no, to se v paragrafu 39 zakoniku nepise.
S tebou nemá cenu debatovat. Tak si nech svoji pravdu, já si nechám svoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit