Asistentka realitního makléře - zkušenosti

54
13.3.15 16:13

Asistentka realitního makléře - zkušenosti

Ahojky, mám šanci získat práci jako Asistentka realitního makléře. Mám z toho ale trošku strach tak se chci zeptat, zda s tím máte někdo osobně zkušenosti, nebo máte někoho známého kdo to dělá/dělal. Práce jako taková mě láká, už jen kvůli změně zaměstnání ale jednou z činností je i volání klientům z databáze realitky a zjišťování zda mají nějaké nemovitosti na prodej. To se mi trochu nezdá…otravovat lidi s dotazy. Zaměstnavatel říkal, že to jsou klienti, se kterými již dříve spolupracovali ale já prostě nevím. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za každé info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81537
13.3.15 16:33
@Yvule píše:
Ahojky, mám šanci získat práci jako Asistentka realitního makléře. Mám z toho ale trošku strach tak se chci zeptat, zda s tím máte někdo osobně zkušenosti, nebo máte někoho známého kdo to dělá/dělal. Práce jako taková mě láká, už jen kvůli změně zaměstnání ale jednou z činností je i volání klientům z databáze realitky a zjišťování zda mají nějaké nemovitosti na prodej. To se mi trochu nezdá…otravovat lidi s dotazy. Zaměstnavatel říkal, že to jsou klienti, se kterými již dříve spolupracovali ale já prostě nevím. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za každé info.

zkušenost z druhé strany -otravujou mi ještě rok po prodeji nemovitosti tydle pipiny. Vím, že za to nemůžou, takovou práci maj v popisu práce, nicméně na druhou stranu musí počítat s tím, že 50× dokáže ještě ščlověk odmítnout slušně, když budeš ta dvoustá či ještě víc, tak už prostě náladu dotyčný mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
13.3.15 17:02
@Yvule píše:
Ahojky, mám šanci získat práci jako Asistentka realitního makléře. Mám z toho ale trošku strach tak se chci zeptat, zda s tím máte někdo osobně zkušenosti, nebo máte někoho známého kdo to dělá/dělal. Práce jako taková mě láká, už jen kvůli změně zaměstnání ale jednou z činností je i volání klientům z databáze realitky a zjišťování zda mají nějaké nemovitosti na prodej. To se mi trochu nezdá…otravovat lidi s dotazy. Zaměstnavatel říkal, že to jsou klienti, se kterými již dříve spolupracovali ale já prostě nevím. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za každé info.

To bych dělat nechtěla. Líbil se nám jeden byt, byly jsme se podívat v dané lokalitě, prohlíželi si byt z venku a měli vážný zájem. Realitka měla při prodeji exkluzivní smlouvu, tak jsme kontaktovali makléře, že si s námi domluví schůzku a on už se nám pak ani neozval. Víc jak po roce mi z té realitky volala nějaká ženská jestli stále sháníme nemovitost 8o. Že jsme se na ně minule obrátili, že mají můj kontakt :cert:. Tak v době, kdy jsme měli zájem jsme jim nestáli za hovor a v době, kdy to bylo pasé mi najednou uháněli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
13.3.15 18:20

Prace je v podstate jen o telefonovani. Navolavani nemovitosti, prochazeni inzeratu, premlouvani lidi, at si nechaji byt prodat pres realitku (maklere). Pokud na to clovek nema zaludek, dlouho se to vydrzet neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 18:23

Podle mě záleží na daném popisu práce, pokud by bylo telefonování třeba jen 10% činnosti tak je to v pohodě, ségra dělá asistentku kanceláře, takže jí jdou přes ruce papíry a s klienty se setká málo, ale že by volala, to nee, to si dělají makléři sami. Ale taky záleží, zda se jedná o klasickou pracovní smlouvu nebo o ičo. Na to pozor. :)

• Citovat
  • Upravit
54
15.3.15 11:23

V popisu činnosti je, že telefonování je 50% pracovní doby…takže to bude asi to otravování lidí. Na to žaludek fakt nemám…no nic jde se hledat dál. Ale díky za příspěvky, jsem ráda, že jsem se napřed zeptala, než na to kývla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat