Asistentka v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
3.9.20 16:28
@Anonymní píše:
Platový výměr mám, cca 6000 hrubého jako učitelka a 11500 jako šk. asistent, tak to hodin nějakých 17500..ale jsem dnes opět K. O…normálně me od úterý bolí celé tělo a hlasivky :pocitac:

Tolik jecis, ze mas bolave hlasivky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 17:41
@Kelsey píše:
Tolik jecis, ze mas bolave hlasivky?

Nene, nekřičím, spíše se musím snažit mluvit nahlas, aby mě děti slyšely. Nemám tak pronikavý hlas a hlavně celý den na ně mluvím, což jsem doteď taky nedělala, abych celý den jen mluvila :think: A opravdu se nezastavím, celou dobu jsem v pohybu, nestíhám se napít, najíst ani dojít na wc… :roll:

• Citovat
  • Upravit
74217
3.9.20 18:14
@Anonymní píše:
Nene, nekřičím, spíše se musím snažit mluvit nahlas, aby mě děti slyšely. Nemám tak pronikavý hlas a hlavně celý den na ně mluvím, což jsem doteď taky nedělala, abych celý den jen mluvila :think: A opravdu se nezastavím, celou dobu jsem v pohybu, nestíhám se napít, najíst ani dojít na wc… :roll:

Takhle to pri praci u deti je. Vitej 😁. Mi se tolikrat stalo, ze jsem si postavila na caj, kdyz jsem prisla rano a odpoledne jsem zjistila, ze to nemam zalite. Hrnek pripraveny a ceka. Proste nebyl cas nebo se mi to uplne vykourilo. O wc nemluve. Casem si zvyknes. Hlasivky si zvyknou, ze budou umluvene. Mam letos druzinu, kde jsou pouze tretaci a ctvrtaci. Zacina to s nimi triskat. A uvazky mi vychazi 0,5 AP a 0,6 vychovatelka v druzine. Tzn. o hodinu dyl, nez jsem byla zvykla. Zvykam si na tu hodinu vic. Jinak je to klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
4.9.20 20:48

V tom případě je legislativně i platove vše v poradku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie