Asistentka v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.9.20 19:59

Asistentka v MŠ

Ahoj holky, nastoupila jsem do MŠ jako školní asistentka.
Chtěla bych podpořit od těch co na stejné pozici pracují. Jak to zvládáte? Ráno mám na starost 6-7:30 MŠ děti + školní družinu a mám z toho pěkný nervy… :think: 8o Přeci jen jsem tam 1,5h úplně sama, až v 7:30 přichází učitelka. Musím stíhat zapisovat, které dítě jde po O a po spaní a zároveň hlídat za rohem třídu, zda je vše v pořádku. K tomu mám dotaz, ohledně kurzu asistenta pedagoga. Musím si absenci hodin nadělat, denně tedy +- 1-1,5 nad úvazek + brát co nejvíc záskoků. Ale za první 2 dny jsem totálně vyflusaná. 8o
Jinak cca plat budu mít 14 tis. čistého., jak jste to měly vy holky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.9.20 20:11
@Anonymní píše:
Chtěla bych podpořit od těch co na stejné pozici pracují. Jak to zvládáte? Ráno mám na starost 6-7:30 MŠ děti + školní družinu a mám z toho pěkný nervy… :think: 8o Přeci jen jsem tam 1,5h úplně sama, až v 7:30 přichází učitelka. Musím stíhat zapisovat, které dítě jde po O a po spaní a zároveň hlídat za rohem třídu, zda je vše v pořádku. K tomu mám dotaz, ohledně kurzu asistenta pedagoga. Musím si absenci hodin nadělat, denně tedy +- 1-1,5 nad úvazek + brát co nejvíc záskoků. Ale za první 2 dny jsem totálně vyflusaná. 8o
Jinak cca plat budu mít 14 tis. čistého., jak jste to měly vy holky?

Vydrz, za pár dní to bude rutina.. Jsi tam nova, vše je nově.. To se podda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3874
2.9.20 20:18

Co se týče toho zapisovani, u nás je na botniku sešit a každý rodič si zapíše sám, kdy půjde dítě domů… Že bys měla o činnost min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 20:56
@Platanka píše:
Co se týče toho zapisovani, u nás je na botniku sešit a každý rodič si zapíše sám, kdy půjde dítě domů… Že bys měla o činnost min.

No právě, že někteří rodiče dítě jen šoupnou dovnitř a utíkaj pryč…mám na nástěnce papír, kam se mají zapisovat děti po spaní, bohužel rodiče zapomínají a nezapisují… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
74219
2.9.20 21:14

Delam teda ve skole, tak alespon podporim, ze to bude lepsi. On zacatek je pro nekoho narocny, nez si vse sedne. Ale bude to fajn.
Jen mi prekvapuje, ze v novackovi maji hned takovou duveru, ze si na vse i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
2.9.20 21:20

U vás se zapisuje každé ráno, jestli jde dítě po O nebo po spaní? To mi přijde nesmyslné a jako rodič bych brblala. U nás se zapisuje pouze odchod po O (aby se mohla připravit svačina, kterou dostanou děti sebou a aby se děti nenutily převlékat a neroztahovala se jim postýlka), zapisovat oboje mi přijde na hlavu a chápu, že rodiče to nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
2.9.20 21:25

Pro Boha :zed: :zed:
Jestli mas smlouvu jako skolni asistent, nebo asistent pedagoga je to vlastně fuk. Ani v jednom případě nesmis být sama u děti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
2.9.20 21:25

@zrcadlo tak to je snad jasný. Nahlásí, kdo jde po O. Ostatni spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 21:26
@Anonymní píše:
Jinak cca plat budu mít 14 tis. čistého., jak jste to měly vy holky?

Ahoj, bohužel neporadím, ale můžu se zeptat? O teto práci uvažuji, jsem teda úplně mimo obor, jsem ještě na RD. Ty jsi nastoupila bez kurzu? Můžeš si ho udělat při práci ve školce? Za rok mi končí rodičák a nevím, jestli kurz dělat při Rd, nebo se to může rovnou pri práci? A můžu vědět, jaké máš vzdělání? Děláš na půl úvazku? Já bych nejraději půl úvazku, budu mít dvě pořád skolkove deti a v práci do 17 být zatím nechci. Děkuji za info :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1923
2.9.20 21:27
@janoma píše:
@zrcadlo tak to je snad jasný. Nahlásí, kdo jde po O. Ostatni spi.

Omlouvam se, přečetla jsem to blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
2.9.20 21:32

Já jsem dělala asistentku pedagoga v MŠ a školní asistentku na ZŠ.. jako školní asistentka ani nejsi pedagogický pracovník a oni tě tam nechávají samotnou?! 8o to u nás teda neexistovalo, ani jsem nemohla dítě předat rodiči nebo s ním něco řešit, u toho všeho musela být učitelka! Jako školní asistentka jsem byla placená z fondů EU a za poloviční úvazek to dělalo 15 hrubýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
2.9.20 22:47

Nevím, co je to za školu, ale sama s dětmi tam být nemůžeš. Co učitelka dělá do půl osmé, spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 05:35
@korneli píše:
Nevím, co je to za školu, ale sama s dětmi tam být nemůžeš. Co učitelka dělá do půl osmé, spí?

Mají ranní, která jim začíná v 7:30 a druhá odpolední cca od 9:30.

Mám smlouvu na 4h jako školní asistentka a 1h 15min jako učitelka MŠ, ale to ráno se mi prostě nelíbí :zed: nestíhám sama…
Vzdělání nemám střední pedagogické, jiné s maturitou, VŠ tenkrát 3× nevyšla. A kurz si dodělávám během práce, budou mě uvolňovat, ale musím si ho nadělat suplováním, takže tak 8o

• Citovat
  • Upravit
66799
3.9.20 07:00
@Anonymní píše:
Mají ranní, která jim začíná v 7:30 a druhá odpolední cca od 9:30.Mám smlouvu na 4h jako školní asistentka a 1h 15min jako učitelka MŠ, ale to ráno se mi prostě nelíbí :zed: nestíhám sama…
Vzdělání nemám střední pedagogické, jiné s maturitou, VŠ tenkrát 3× nevyšla. A kurz si dodělávám během práce, budou mě uvolňovat, ale musím si ho nadělat suplováním, takže tak 8o

takze ti to takto vyslo. Mas uz platovy vymer? Kolik tam mas hrubeho?
Jinak k dotazu. Ono si to sedne. Musis si zvyknout ty i rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 12:51
@matkabagristy píše:
takze ti to takto vyslo. Mas uz platovy vymer? Kolik tam mas hrubeho?
Jinak k dotazu. Ono si to sedne. Musis si zvyknout ty i rodice.

Platový výměr mám, cca 6000 hrubého jako učitelka a 11500 jako šk. asistent, tak to hodin nějakých 17500..ale jsem dnes opět K. O…normálně me od úterý bolí celé tělo a hlasivky :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat