Asistentkou s VŠ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem nějaký ten pátek že školy, už pár let v práci, kde to na mně padá…premyslim o změně, jde to tady od desíti k pěti, žádná nebo blbá koncepce, což přidělává práci, peníze nic extra, smlouva s mizernou budoucností…ale nějak jsem se v tom naučila žít a mám jistou autonomii, kterou asi jinde mít nebudu. Nicméně jsem našla pozici ve velice zajímavé nadnárodní organizaci s velice dobrým posláním, což je pro mně důležité, nicméně i když mám vyšší vzdělání, nemám šanci se tam zařadit na „normální pozici“,chce to hromadu zkušeností, ale teď vypsali asistentskou pozici, jakože support týmu…sli byste do toho? Je to jedna z mých snivych organizaci, kde by se člověk i hodně naučil, ale zase se bojim, abych nezůstala jen u té asistentky, vždyť proto jsem nestudovala tak dlouho…jak to chodí? Co zvolit? Problém je, že ani současná práce mně už nerozviji a začínám díky ní mít akorát tak špatné návyky (v jiných institucích se dělá podobná práce daleko jinak, lepe).
S tvou češtinou bych se vysokoškolským vzděláním moc nechlubila…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem nějaký ten pátek že školy, už pár let v práci, kde to na mně padá…premyslim o změně, jde to tady od desíti k pěti, žádná nebo blbá koncepce, což přidělává práci, peníze nic extra, smlouva s mizernou budoucností…ale nějak jsem se v tom naučila žít a mám jistou autonomii, kterou asi jinde mít nebudu. Nicméně jsem našla pozici ve velice zajímavé nadnárodní organizaci s velice dobrým posláním, což je pro mně důležité, nicméně i když mám vyšší vzdělání, nemám šanci se tam zařadit na „normální pozici“,chce to hromadu zkušeností, ale teď vypsali asistentskou pozici,jakože support týmu…sli byste do toho? Je to jedna z mých snivych organizaci, kde by se člověk i hodně naučil, ale zase se bojim, abych nezůstala jen u té asistentky, vždyť proto jsem nestudovala tak dlouho…jak to chodí? Co zvolit? Problém je, že ani současná práce mně už nerozviji a začínám díky ní mít akorát tak špatné návyky (v jiných institucích se dělá podobná práce daleko jinak, lepe).
Otázku „co zvolit“ si budeš klást ve chvíli, kdy uspěješ ve výběrku.
Do něj se přihlaš určitě, myslím, že bys litovala, kdybys to neudělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale no tak… Mam 2 statni VS a po prvni materske jsem sla na pozici asistentky v podstate za pakatel, protoze me zajimalo prostredi te firmy, ten obor, ktery jsem uplne nevystudovala. Chtela jsem do toho prostredi, ale nevedela jak, tak jsem zacala od piky. A jak jsem byla prekvapena, kdyz mne po zkusebni dobe pridali plat, k tomu vysoke odmeny a osobni ohodnoceni. A jeste firemni bonusy. Prede mnou na zminene pozici pracovala zenska bez VS, ale casem to proste prestala davat, protoze technologie se rychle posouvaly dal a ona uz se nestacila ucit, ztracela pozornost atd. Po 2 letech moji pozici presunuli z kategorie asistentske na manazerskou, jelikoz napln prace se hodne menila.
holka zlata, VS opravdu neni vse (sama mam 2, rovnez statni, a 2 roky postrgradualu ), cely zivot se ridim pouze tim, ze delam jen to, co me bavi… tak pokud je nejaka pozice, ktera by te vnitrne naplnovala, bez do toho… a je abso jedno, zda to bude nazyvano asistentskou ci manazerskou pozici.. zohledneno samozrejme i tim, co ti pristane kolem 15. v mesici na ucte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 Vsak ja nejsem zakladatelka a do sve pozice jsem sla po hlave bez ohledu na vystudovane vysoke skoly ![]()
- Citovat
- Upravit
@markytka3 píše:
holka zlata, VS opravdu neni vse (sama mam 2, rovnez statni, a 2 roky postrgradualu ), cely zivot se ridim pouze tim, ze delam jen to, co me bavi… tak pokud je nejaka pozice, ktera by te vnitrne naplnovala, bez do toho… a je abso jedno, zda to bude nazyvano asistentskou ci manazerskou pozici.. zohledneno samozrejme i tim, co ti pristane kolem 15. v mesici na ucte
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@markytka3 Vsak ja nejsem zakladatelka a do sve pozice jsem sla po hlave bez ohledu na vystudovane vysoke skoly
jj, ja rovnez… a co je to VS?… clovek, co ma VS je kolikrat na urcite pozici mene schopny nez clovek s maturitou… pro mne je prioritou delat to, co me bavi, co me uzivi a ze je to pojmenovano asistentka,.. vsak i prodavacka muze byt pojata jako managerka prodeje
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 2 ruzne obory a zacinala jsem jako prodavacka - v te same firme jsem se po nejake dobe dostala na manazerskou pozici. A ta Vs mi k tomu prakticky nepomohla. Byt jsem “v oboru” tak jen castecne a vubec mi to neva. Prace me neskutecne bavi a porad se muzu posouvat dal.
Na Tvem miste bych nevahala a zkusila to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale no tak… Mam 2 statni VS a po prvni materske jsem sla na pozici asistentky v podstate za pakatel, protoze me zajimalo prostredi te firmy, ten obor, ktery jsem uplne nevystudovala. Chtela jsem do toho prostredi, ale nevedela jak, tak jsem zacala od piky. A jak jsem byla prekvapena, kdyz mne po zkusebni dobe pridali plat, k tomu vysoke odmeny a osobni ohodnoceni. A jeste firemni bonusy. Prede mnou na zminene pozici pracovala zenska bez VS, ale casem to proste prestala davat, protoze technologie se rychle posouvaly dal a ona uz se nestacila ucit, ztracela pozornost atd. Po 2 letech moji pozici presunuli z kategorie asistentske na manazerskou, jelikoz napln prace se hodne menila. Tim plat take porostl. Zkratka, “dlouho jsem studovala” je trochu nevhodny argument. Kdyz chces zmenu (a nemusis sama zivit hladove krky), pak jdi do toho. Kazda zkusenost na kazde pozici te obohati, a to know-how uz ti nikdo nevezme a zadna VS ti ho predem neda.