Asko a reklamace

588
23.8.11 17:40

asko a reklamace

ahoj , nemáte někdo zkušenosti s reklamací v Asku? já sem tam před půl rokem koupila sedací soupravu a teď se mi propadlo madlo u křesla,je tam totiž dřevěná konstrukce a je vidět, jaký je to křáp.navíc sem si našla účtenku i s reklamačním řádem a tu jsem si připravila a teď jí nikde nemůžu najít… já už nevím co , jestli zkusit vyreklamovat a nebo to nechat opravit, hlavně, když nemohu najít tu účtenku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
23.8.11 18:41

Opravit se to dá vžycky, zkus to vyreklamovat bez účtenky, ale osobní zkušenost nemám - jen v Tescu mi párkrát vzali zpátky šmejd i bez účtenky, tam jsou slušný, tady by mohli být taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
23.8.11 19:41

co já vím, tak dnes už účtenku nepotřebuješ, jen musíš vědět, kdy jsi to koupila, oni jsou povinni si to najít. Jinak s reklamací neporadim, ale s Askem mám jen špatný zkušenosti. Každopádně bych opravovat nenechala, kor pokud je to ještě v záruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.8.11 19:49

Taky jsme reklamovali bez účtenky,v obchodě určitě budou mít záznam,že to tam bylo koupeno a kdy.neměli jsme stím žádný problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
23.8.11 21:55

no, tak u aska přeju hodně štěstí. nám jednou vydali skříň špatné barvy, my na to přišli až doma a pak byla docela síla dostat z nich správnou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
29.8.11 21:36

no nejlepší na tom je, že sem se ptala manžela, jestli tu účtenku neviděl a on , že jí vyhodil…tele jedno..já sem právě slyšela, že v asku moc reklamovat nechtějí, no ale zkusím to…díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
30.8.11 12:24

snad to půjde, držím pěsti. pak dej vědět, třeba se pobavíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reksy
29.1.13 10:48

Asko

Askem máme jen ty nejhorší zkušenosti. Chtěli jsme reklamovat postel na pobočce kde jsme si jí koupili, ale poslali nás do háje, že to máme poslal přes internet. K posteli nám totiž dodali 80 rošty místo 90 a nechtějí nám to vměnit, že to musíme reklamovat. Teď nemáme na čem spát a Asko se chechtá a čekáme na vyřízení reklamace, zatím se nám nikdo neozval…Takže v Asku už nikdy!

• Citovat
  • Upravit
alimenta
8.2.13 18:17

ČEKÁNÍ

V Asku jsem koupila sedací soupravu a doma při vybalování jsme zjistili že chybí opěrné polštáře. Takže jsem volala na prodejnu, posléze jsem po internetu odeslala reklamaci v domn ění že nebude problém dodat chybějící polštáře. Dnes to je 11 dní, zatím žádné řešení…odeslali reklamaci výrobci, ten zatím nereagoval…reklamace byla urgována u výrobce a nic…odpovídá mi automat(žádný člověk by nemohl odepsat takové nesmysly)Na vyřešení mají 30 dní…tak uvidíme, zatím ležíme…

• Citovat
  • Upravit
alimenta
8.2.13 18:17

ČEKÁNÍ

V Asku jsem koupila sedací soupravu a doma při vybalování jsme zjistili že chybí opěrné polštáře. Takže jsem volala na prodejnu, posléze jsem po internetu odeslala reklamaci v domn ění že nebude problém dodat chybějící polštáře. Dnes to je 11 dní, zatím žádné řešení…odeslali reklamaci výrobci, ten zatím nereagoval…reklamace byla urgována u výrobce a nic…odpovídá mi automat(žádný člověk by nemohl odepsat takové nesmysly)Na vyřešení mají 30 dní…tak uvidíme, zatím ležíme…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová