Astma a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22585
14.9.10 12:29

Lynnko, to je nějaký nesmysl.. na to NO chodím taky.. co znamená moc vysoký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
14.9.10 13:12

Naměřená hodnota NO byla 139. Tohle mi nikdy nikde neměřili, akorát spirometrii, i moje doktorka má ten přístroj půl roku i s cestou, tak mě s tím docela vylekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
14.9.10 13:27

aha, já mám čerstvé měření z minulého týdne.. 186 hodnotu :lol: a rozhodně mě nikdo neodrazoval od miminka či strašil, že nebude zdravé či tak.. prostě v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
14.9.10 14:16

Tak to ti závidím, ona mě zdupala hned mezi dveřma jak Alíka, jestli jsem se nezbláznila a já tam stála a zírala na ni jak na vidění.
Hodlám změnit doktorku, přece jen nemám zapotřebí, aby se ke mě chovala z pozice lékaře k pacientovi jak k poslední husopasce. Všechno se dá říct i slušně.
Každopádně ti děkuji, taky to mám měřené minulý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
14.9.10 16:50

tj, chování podle toho co píšeš je děsný 8-o ani se ti nedivím, že tě to takhle zarazilo.. :wink: neváhala bych a určitě bych hledala změnu doktorky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.9.10 08:44

Lynnka

Ahoj Lynnko,
zařadila jsem se do snažilek a máme doma 3 kočičky,čistě bytové (gaučáci i posteloví mazlíci) a jsem pár let vedena jako astmatik. Záchvaty nemívám, jen více pokašlávám při změně počasí a při sportu musím mít po ruce Ventolin. Jsem trošku bordelář, takže léky pravidelně neberu,dokud fakt není nejhůř.

Syn (13) je taky astmatik, od malička, a problémy s kočičákama nemáme ani jeden.

Určitě bych kočičku, jeli členem rodiny, nedávala pryč a poradila se pak s lékařem, až otěhotníš a budeš mít nějaké potíže :wink: . Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.9.10 09:07

Vážně díky, uklidnily jste mě. Snad všechno dopadne ok.
Kačuli taky se za chvíli zařadím do snažilek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
15.9.10 09:43

Lynnko, samozřejmě není zač :wink: hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.9.10 14:39

Lynnka

Budu držet palečky ;-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.15 22:27

@tatranka1 Já už mám po porodu, ale rozjelo se mi to v těhotenství - po viroze zůstal silný dráždivý kašel, který nešel nijak utišit, začalo mi tvrdnout břicho a porodila jsem ve 27tt. Ovšem lékaři tvrdí, že je to nesmysl, že důvod porodu byl jiný - neví, jaký… ale já vím, jak mi bylo, jak jsem kašlala, jak to vnímalo bříško… a vím, že to bylo kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.15 22:44

@tatranka1 jojo, Vojtík je silný a zdravý… také se mi nezdálo, že by vřicho tvrdlo více než v předchozím těhotenství, dokonce jsem byla den před porodem u gynekologa a ten řekl, že je vše v pořádku… jenže do mě tak hodně rýpl, až jsem poskočila a večer mi odešla lenová zátka - to jsem nevěděla, jenže jak jsem na druhý den začala rodit, tak jsem to pochopila… tak nevím…

chodila jsem je k obvodnímu a on pořád říkal, že mám vytrvat že to určitě přestane a tvářil se na mne jako na hypochondra… :roll:, nenapadlo mne jít bez žádanky na plicní, nenapadlo mne vůbec jít na plicní… za rok po porodu v zimě jsem měla znova dráždivý kašel a šla jsem sama bez žádanky na plicní a řekla jsem také o tom porodu atd, doktor řekl, že jsem měla přijít, že by mi dal foukátka a určitě by mi kašel zklidnil - foukátka se můžou, působí totiž jen v plicích a nejdou do krve. Takže se raději nechej léčit ;)

no a od té doby foukám prakticky pořád.. někdy více, někdy méně, dle potřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí