Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
porod???
Mám dotaz rodím poprvé ted jsem 37 týden ale na poslední kontrole mi doktorka řekla že podle velikosti by klidně přidala 14 dní. Asi 2týdny mám jakoby menstuační bolesti v břiše a takové píchání. Dnes už to trvá asi 2.5 hodiny taková bolest a píchání. Myslíte že by mohlo jít o porod? vždycky to na chvíli přestane a pak zase píchne a zabolí a malý sebou hrozně hází. Z námahy to není protože celou dobu sedím.
Ahoj,já jsem 36+4 a také prvorodička.Zkusila bych vanu,buď se to uvolní a přejde,anebo,to vygraduje.Co říkala dr. na ty bolesti?
Géčko koukám že máme stejný termín,poslíci takový jako máš ty už mám tři neděle
Tak jsem zvědavá která z nás bude první ![]()
No já už se nemůžu dočkat
nejradši bych si to vyvolala sama
je to strašně dlouhé…
už tomu s taťkou od včerejška pomáháme
,tak uvidím jestli to pomůže
tak to jsme na tom stejně
ale prý jsou všechny tyhle metody na prd pokud se prostě miminku na svět nechce…
Zdravím, jsem 36tt a už mám druhý den nepravidelné MS bolesti, tzv.posliky. chci se zeptat, jak dlouho trvaly v kuse u Vas a za jak dlouho se změnily poslicci v pravé kontrakce. Předem díky za odpovědi 🙂
@Confused18 poslíčky jsem měla zhruba od 37tt a porodila jsem 40+4tt kdy mi v 15:30 začaly první bolesti a v 18:49 byla dcerka na světě.
@Kristyna.Vechtova
Děkuji za odpověď 🙂 hrozil mi totiž předčasný porod, který se snad zažehnán, na druhou stranu doufám, že nebudu zase přenášet 😑 😁
@Confused18 chápu, pokud by se Ti něco nezdálo tak radši zajet k lékaři ![]()
Já prvního porodila 41+0tt tak dcerka se rozhodla o maličko dřív ![]()