2 týdny bolesti a píchání - poslíčci?

1198
10.9.10 11:28

poslíčci

porod???

Mám dotaz rodím poprvé ted jsem 37 týden ale na poslední kontrole mi doktorka řekla že podle velikosti by klidně přidala 14 dní. Asi 2týdny mám jakoby menstuační bolesti v břiše a takové píchání. Dnes už to trvá asi 2.5 hodiny taková bolest a píchání. Myslíte že by mohlo jít o porod? vždycky to na chvíli přestane a pak zase píchne a zabolí a malý sebou hrozně hází. Z námahy to není protože celou dobu sedím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
10.9.10 12:05

Ahoj,já jsem 36+4 a také prvorodička.Zkusila bych vanu,buď se to uvolní a přejde,anebo,to vygraduje.Co říkala dr. na ty bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.9.10 18:42

Géčko koukám že máme stejný termín,poslíci takový jako máš ty už mám tři neděle :wink: Tak jsem zvědavá která z nás bude první :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1198
13.9.10 10:49

No já už se nemůžu dočkat :-) nejradši bych si to vyvolala sama :-) je to strašně dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.9.10 14:51

už tomu s taťkou od včerejška pomáháme :hug: :mrgreen: ,tak uvidím jestli to pomůže

• Citovat
  • Upravit
1198
14.9.10 08:46

:-) tak to jsme na tom stejně :-) ale prý jsou všechny tyhle metody na prd pokud se prostě miminku na svět nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 08:53

Zdravím, jsem 36tt a už mám druhý den nepravidelné MS bolesti, tzv.posliky. chci se zeptat, jak dlouho trvaly v kuse u Vas a za jak dlouho se změnily poslicci v pravé kontrakce. Předem díky za odpovědi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 09:15

@Confused18 poslíčky jsem měla zhruba od 37tt a porodila jsem 40+4tt kdy mi v 15:30 začaly první bolesti a v 18:49 byla dcerka na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 10:30

@Kristyna.Vechtova
Děkuji za odpověď 🙂 hrozil mi totiž předčasný porod, který se snad zažehnán, na druhou stranu doufám, že nebudu zase přenášet 😑 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 10:34

@Confused18 chápu, pokud by se Ti něco nezdálo tak radši zajet k lékaři :)
Já prvního porodila 41+0tt tak dcerka se rozhodla o maličko dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky