Zavinovačka klasická

478
10.9.10 11:07

zavinovačka klasická

Ahoj holky, poraďte, kde se dá sehnat zavinovačka, ta klasická, bílá s krajkama, např.ke křtu. Na nějakým bazaru. Aukro, mimibazar a i tady e-mimino už jsem projela a narazila jsem akorát na aukru, ale tam bojuju v aukci o dvě a vypadá to HODNĚ beznadějně :-( Tak prosím, znáte ještě nějaký stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
10.9.10 11:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.9.10 11:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.9.10 11:20

Já mám asi tři od mamky, a odmítám je použít, pač se mi prostě nelíbí. Jsou čisté, ale těch 30let staré, to by se ti ke křtu asi nehodilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daraho
10.9.10 11:20

Tady?
http://www.hracky-vybavicky.cz/…enova-stuha/

Zadej do googlu „zavinovačka s krajkou“ a hodí ti to nějaké odkazy :mavam: .

• Citovat
  • Upravit
3946
10.9.10 11:35

Ahojky,
a jaké byste mi doporučili zavinovačky pro miminko, výběr je veliký, jsem v tom krajně ztracená. Máme doma nějakou zděděnou, právě taková ta s těma kraječkami, ale přijde mi to nepraktické nebo nevhodné, pak nějakou látkovou, ale hodně postarší a pak vcelku zachovanou z froté, Která je pro mimi nejvhodnější pro cestu z porodnice. Která do kočáru (je třeba rvát zavinovačku na kombinézu a ještě na to fusak (mi bylo kdesi doporučeno a nezdá se mi to). A která do postýlky (v jedné knize doporučovali zabalit do plíny). Nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
10.9.10 11:40

Já osobně měla děti oblečené v svetříkovém kompletu a v sedačce jsem měla ten fusák od emitexu a v tom jsem prcka zavinula. Každý to dělá ale jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.9.10 11:51

Dají se sehnat na aukru, mimibazaru, zkus se poptat starších známých, jestli nemají doma nějaké schované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.9.10 11:51

Z porodnice žádná nebo speciál autosedačková s dírama na pásy. Doma rychlozavinovačky. Do fusaku už jsem žádnou nedávala a vždycky mi bylo líto upocených miminek, co je matky na stole v poradně vyloupávaly z milionu vrstev. Majda měla body a dupačky, svetřík/mikinu, čepici, kombinézu (tenkou nebo tlustší podle počasí) a fusak.
Těch obyčejných krajkových mám mnoho, použila jsem jednu jednou (zrovna byly ty rychlo obě v prádle).

Odkazy na ně už tu jsou=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.10 11:54

já mám taky ty klasické a dost staré ale jsou úplně jak nové a v nich mi klučina nejlépe spal, teda spal od miminečka celou noc, v rychlovce ne, takže my jsme nekřtili ale sešla se hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.9.10 11:56

Z porodnice jsme jeli bez, ale stavovali jsme se u prababičky a aby se jí malý dobře držel, dala jsem ho v autě před domem, do tý krajkový. Nicméně doma jsem pak používala rychlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
10.9.10 12:31

Nelík 01, díky moc za odkaz http://obleceni.mimishop.cz/detail.php?… to by asi šlo :palec: Jde mi čistě o křtiny, protože rychlozavinovačky mám a taky babička si chce malýho pak povozit s krajkovou zavinkou, tak budiž… A máte teda i některá doma, že by jste prodala? Poslala fotky… Hmm? :-D Pokud by jste posílali fotky, dejte vědět, pošlu mail, tady ten je už nefunkční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.9.10 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat