Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
nemůžu spát, a tak brouzdám na internetu. Našla jsem pro vás, které uvažujete o jméně pro své mimčo, statistiku nejoblíbenějších dětských jmen ![]()
A tady si zas můžete stáhnout soubory v xls formátu se statistikou četnosti všech ženských a mužských jmen v ČR
Jsem ani nevěřila, jaká jména u nás existují ![]()
Třeba se inspirujete ![]()
Maya1 píše:
Ahoj holky,
nemůžu spát, a tak brouzdám na internetu. Našla jsem pro vás, které uvažujete o jméně pro své mimčo, statistiku nejoblíbenějších dětských jmen![]()
A tady si zas můžete stáhnout soubory v xls formátu se statistikou četnosti všech ženských a mužských jmen v ČR
Jsem ani nevěřila, jaká jména u nás existují
Třeba se inspirujete
Mně to stáhnout šlo, hezký
Naštěstí už máme vybráno, ani jedno teda mezi těma četnýma není, což je dobře:-)
Kamccaa: To jse divné, že ti to nejde, zkus napřímo tyto dva odkazy:
MUŽSKÁ JMÉNA
ŽENSKÁ JMÉNA
Třeba se zadaří ![]()
Maya
Jsem opravdu rada, ze jsme ustoupili od Barbory! Je to krasne jmeno, ale az na detskem hristi nejaka maminka zavola Baro, tak pribehnou min. 3!
Beruso nezlob,já budu mít taky Barunku a to už je poslední slovo,těch jmen už bylo tolik,že si je všechny ani nepamatuju
Rozmary, tak to promin.
My jsme s pritelem chteli Barunku od zacatku naseho vztahu. Je to fakt krasne jmeno, ale kdyz jich je dnes tolik moc!!! Takze jsme radsi zvolili neobvykle jmeno Bianka.
Héééééééééézoučký
Ajak jí budete říkat?My máme první Rozárku a ještě dlouho po porodu jsem pořádně nevěděla jak ji budem oslovovat a říkala jsem jí miláčku,teď už je to Rozinka(kámoš si to nepamatuje,tak jí říká borůvko) ![]()
Tohle je mnohem lepší než ty stránky se souborama Taky doporučuju
.
Gabika píše:
Mne sa ešte páčili stránky: http://krestni-jmena.cz/seznam/
rozmary píše:
Beruso nezlob,já budu mít taky Barunku a to už je poslední slovo,těch jmen už bylo tolik,že si je všechny ani nepamatuju
Pokud budem mít holčičku, tak bude taky Barunka
Mě moc nepřijde, že jich je moc, aspoň mě, znám jen jednu ![]()
Jeee, to je peknee, akurat vybirame mena pre nase miminko.
Maja velmi pekne ti dakujem ![]()
Ahojda, zatím jsme jen ve snažení, ale já bych strašně chtěla malého Eliáše a pro holčičku Lea aby malá princezna měla jméno po svém tatínkovi. S drahým jsme o tom ani nemluvili,protože je brzy,ale není špatné znát názor jiných mamin. ![]()