Hledáte jméno pro své dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
6.6.12 14:05

ahoj,máme u nás velké dilema ohledně jmena pro miminko. Ještě nevíme co to bude,ale to je vedlejší. Můj mužíček se příjmenim jmenuje HANKA a sehnet vhodneé typicky české jméno… nejde nám to se schodnout. Můžete mi prosím poradit? Příjmeni se nijak nesklonuje. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
6.6.12 14:08

Nevím jestli se ti tato jména budou líbit,ale u mě to byli před rokem favorité… Šimon,Jonáš,Radim a Vítek
Jolanka,Dorotka a Julinka
(dívčí jména uvádím zdrobněle,protože znějí líp…) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
6.6.12 14:10

na kluka by se hodilo Vojtíšek a na holku by se mi jich líbilo víc, ale jestli chceš české, tak co třeba Tereza nebo Verunka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
6.6.12 14:18

takže ty jsi také HANKA :-) moje známá se také tak jmenuje takže kluka mají Tomáše a holku Martinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
6.6.12 14:32

Mám známého a jmenuje se Pavel Hanka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
6.6.12 14:36
@jitule876 píše:
ahoj,máme u nás velké dilema ohledně jmena pro miminko. Ještě nevíme co to bude,ale to je vedlejší. Můj mužíček se příjmenim jmenuje HANKA a sehnet vhodneé typicky české jméno… nejde nám to se schodnout. Můžete mi prosím poradit? Příjmeni se nijak nesklonuje. Děkuju :)

Takže holka bude mít taky příjmení ve tvaru Hanka? V tom případě bych nedávala nic co končí na ANKA ani ve zdrobnělém tvaru..

Klučičí jména se k tomu hodí skoro všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.6.12 14:40

já moc nepomůžu, ale můžu třeba poradit pokud nevíte, které jméno, nebo se rozhodujete mezi dvěma tak se mrknout na numerologické vibrace a spočítáte si jméno a příjmení a zjistíte tak co dáte do vínku mimču:) u mě to třeba vyšlo perfektně, podle scénáře, jenže mamča mi vybrala negativní vibrace..takže mě moc lehký život nečekal..
tak pokud chcete můžete navštívit tuto stránku: http://www.nasemimi.cz/…ke-vlivy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.6.12 14:47

@jitule876 no říká se, že když máš krátké příjmení tak máš volit delší křestní jméno..třeba Dominik Hanka nezní špatně..ale za holčičí nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.12 16:14

Na kluka mě napadá Pavel, Martin, Matěj, Miroslav, Zděněk, Jáchym.

Na holku Anežka, Eliška, Jitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.6.12 18:25

mi bychom asi i toho Matýska.Je to jestě daleko,ale chteli bychom něco aspoň málo pořešit kolem jména.Pro holku mě se líbí třeba Magdalénka ale mužíčkovi neee :( už mám dvě holky-Adélku a Nelu,ale mají jiné příjmení. Tohle bude asi na dlouhé lokty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.6.12 18:26

ano děkuji :) Matýsek je volba na které jsme se shodli i doma :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.6.12 18:28

ahoj já tomuto moc nerozumím ale kouknu se na stránky,takže moc děkuji a snad to i pomůže k výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.6.12 07:50

Tak jsme se shodli :) bude to Matěj a nebo Emilie :) dokonce s tím souhlasí i děti, tak to snad dopadne vše dobře :) děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
13.6.12 08:04

Taky mám doma Matýska :mrgreen: nar. 2003. Jediným problémem je, že v jeho hokejovém týmu jsou 3 + další Matyáš :mrgreen: Ale já to vybírala, protože to jméno znamená boží dar :srdce: Druhý je Ondra a te´d čekáme třetího mrňouska - kluk bude Vojta a na holčičce se zatím neshodneme, mě se moc líbí Elenka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.6.12 08:12
@Liduš-kluci píše:
Taky mám doma Matýska :mrgreen: nar. 2003. Jediným problémem je, že v jeho hokejovém týmu jsou 3 + další Matyáš :mrgreen: Ale já to vybírala, protože to jméno znamená boží dar :srdce: Druhý je Ondra a te´d čekáme třetího mrňouska - kluk bude Vojta a na holčičce se zatím neshodneme, mě se moc líbí Elenka :P

mi máme právě už dvě holky a doufámwe tak trošku v kluka :) Mates je hezké jméno a dost často se nyní začalo znovu dávat. S holčičím jménem to nebylo nijak slavné dohadování, ale našel se kompromis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí