Co na bolesti břicha?

963
9.9.10 15:31

co na bolesti břicha?

Ahojda těhulky,

končíme 36.tt a už druhý den mě strašně bolí břicho - asi na 5 místech když si lehnu, sednu nebo se špatně ohnu. Většina místeček je v oblasti pupíku a je to vážně krutá bolest - jak když vám bříško praská nebo se prořezává, no strašný. Nejhorší je, že jsem poslední dny i šíleně unavená, ale díky pupíku nemůžu ani spát, protože jakmile si lehnu na bok, což je moje usínací poloha, a stlačím některé z místeček, tak se můžu bolestí zbláznit. Je to normální a hlavně - dá se to něčím zmírnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
9.9.10 17:33

luciasku asi jediné co ti uleví bude porod :mrgreen: Taky by mě zajímalo jestli na to něco je :wink:

• Citovat
  • Upravit
963
9.9.10 17:41

Ták to je přesně to, co jsem nechtěla slyšet :-D Už aby byl ten steh venku, to pak malou vypudím i kdyby nechtěla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.9.10 17:51

jojo,já se k tomu chystám v pondělí,musím jet autobusem do Pardubic na cukrovku,tak budu pěkně natřesená :mrgreen: Doufám teda že se cestou ne :poblion: a taky by mě zajímalo jak tam od toho busu dolezu,při delší cestě mám takovej divnej pocit,jako když už se malá hrabe ven,jak mě to dole tlačí,tak v úterý bych to třeba dala :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky