Burčák

161
9.9.10 08:56

Burčák

Ahoj holky, ráda bych se Vás zeptala jaký máte názor na pití burčáku v těhotenství. Já jsem momentálně v 11t a o víkendu se chystáme na vinobraní. Co myslíte, udělá něco sklenička?
děkuju za názory, páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
9.9.10 08:59

Takhle brzo bych to asi neriskovala, i když troška by vadit neměla, ale v I. trimestru by se alkohol opravdu neměl. Já bych si teda radši dala jen sladkou šťávu, je to sice na pos…, ale miminku to neublíží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 09:11

Troska neuskodi.Pokud nehodldujes alkoholu kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.9.10 09:44

Taky si myslim, ze to neskodi. Pry klidne male pivo denne. :nevim: A me Dr. vylozene rekla dve kafe denne, kdyz na nej mate chut, telo to potrebuje. Mela jsem nizky tlak. Takze ja bych do burcaku sla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14118
9.9.10 09:54

Pokud si dáš fakt skleničku, tak si ji dej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
9.9.10 11:26

Ahoj, já teda celé těhu „pila“. Doktor mi řekl, že červené víno a pivo není problém. Takže pivo jsem si za celé těhu dala asi… odhaduju celkem 5piv a víno… vždy po dvou decích, asi tak 1× za 14dní - 3týdny. NIKDY teda ale ani kapičku tvrdýho!!! A teď začneme 37tt a maléj je jako rybička, já taky, tlak se mě upravil - měla jsem nízkéj, EKG mi vyšlo naprosto podle tabulek… Takže tak. A na burčák se taky těším!!! My jsme HODNĚ vinařská rodina a bez vína umřu, protože při kojení si to nerisknu. Prostě pro nás je víno lék a vždy se to jen potvrdilo! Ale je to asi o nátuře, nás na vínu snad i odkojili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.9.10 11:30

Burčák

Děkuju za názory, já si osobně taky myslím, že troška s mírou neuškodí. Samozřejmě bych nepila každý den třeba litr vína, ale občas trošinka snad nevadí. Uvidím, jestli na něho budu mít vůbec chuť, ale pokud ano, tak asi slzičku neodmítnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21935
9.9.10 16:38

jé, tak já si ho zrovna dala minulý víkend a tento se chystáme na další :-) jedna sklenička fakt neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.8.15 11:28

Burčák v Praze

Zdravim maminky, nechci vypadat jako notor, ale už se nemůžu dočkat :mrgreen: Nepotkali jste náhodou po Praze či okolí už burčák? V nějaké vinotéce…nebo je ještě brzy? Díky za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.8.15 11:40

@Peťule1013 : jeste ne :-(, já už se na něj tesim od loňská co skončil burčák :oops: a letos už prcek není kojený, to znamená, že už si mužů dat víc jak skleničku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
23.8.15 12:32

Bydlime vMecholupech v Praze a naproti varaku mam vinoteku, pisou ze od 25.8bude burcak, uz se tesim, loni jsem jen upijela trosicku kvuli tehu, tak letos si ho uziju uz normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.8.15 14:23

@myskalucka Já už mohla naplno loni, ale stejně jsem měla celou zimu takovej neukojenej pocit :mrgreen:, tak už číhám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.8.15 14:25
@Jitus.Slavickova píše:
Bydlime vMecholupech v Praze a naproti varaku mam vinoteku, pisou ze od 25.8bude burcak, uz se tesim, loni jsem jen upijela trosicku kvuli tehu, tak letos si ho uziju uz normalne

Prosím tě a kde to přesně je? Já si tam snad zajedu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.8.15 15:41

@Jitus.Slavickova : no já 2013 těhotná a 2014 jsem kojila, takže max. sklenička, takže letos budou mít u nás v baráků že mě radost, máme vinoteku místo kocarkarny, tak letos tam v době burcaku budu stálým hostem a to nebude jen 1 l jako předchozí 2 roky ( mají zavoz 2-3× týdne ), letos to vidím na minimálně 2 l :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.8.15 15:43

@Peťule1013 : my máme vinoteku přímo v baráku, tak letos si to snad konečně po 4 letech pořádně vychutnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí