Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@myskalucka No ja loni tehotna a kojila od porodu 4 mesice takze ted uz v pohode, hned v utery jdem ochutnat
taky se tesim, jako ze vino nepiju, jsem pivar, burcak miluju ![]()
@myskalucka Jen ee do toho pusť
Já taky na burčák chystám pořádnou outratu ![]()
@Jitus.Slavickova píše:
@myskalucka No ja loni tehotna a kojila od porodu 4 mesice takze ted uz v pohode, hned v utery jdem ochutnattaky se tesim, jako ze vino nepiju, jsem pivar, burcak miluju
@Peťule1013 Je to mecholupska vinarna, Verondke namesti 594..tocej i pivo, malinovku, a rzny dobroty, v patek grilujou..je to tam fajn..mi pujdem ochutnat taky..kdyby zitra tak cervenej kocarek nebo nositko ![]()
@Jitus.Slavickova Dík
Zní to jako fajn podnik
Já to zítra asi nedám(přijede nám babička), ale ve středu tam jsem jak na koni ![]()
@Peťule1013 A vi bydlite nekde blizko? to by se dalo vyuzit k prochajde treba.. ![]()
Jsem v 11.týdnu a i když po celou dobu úspěšně abstinuju (jsme pivař i vinař
), tak burčáček si teda dáááám
Však je to lék
Zase ho asi nemůžu vypít jak se říká tolik, kolik máš krve
, ale dvě sklenky s chutí ![]()
@Jitus.Slavickova Blízko přímo ne, ale ani ne moc daleko…to by se klidně dalo
Ale bude to dost veselý s tím burčákem ![]()
@baracudas píše:
Jsem v 11.týdnu a i když po celou dobu úspěšně abstinuju (jsme pivař i vinař), tak burčáček si teda dáááám
Však je to lék
Zase ho asi nemůžu vypít jak se říká tolik, kolik máš krve
, ale dvě sklenky s chutí
Moje ségra si taky sklenku dala v těhotenství a v poho. Obě moje těhotenství naštěstí byly mimo burčákovou sezónu, takže jsem se musela krotit až pak při kojení ![]()
@baracudas : 11 TT je v pohodě, já si pro burčák chodila s pupkem, rodila jsem v prosinci, připadala jsem si jako alkac, ale my ve 2 meli tu 1l na 3 dny
. Já zastával názor, že čas od času sklenička vína nebo piva v těhotenství nebo při kojení nevadí, pokud to není denně a 1l, tak v pohodě.