Burčák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5239
23.8.15 16:53

@myskalucka No ja loni tehotna a kojila od porodu 4 mesice takze ted uz v pohode, hned v utery jdem ochutnat :)taky se tesim, jako ze vino nepiju, jsem pivar, burcak miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.8.15 23:48

@myskalucka Jen ee do toho pusť :pankac: Já taky na burčák chystám pořádnou outratu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
23.8.15 23:51
@Jitus.Slavickova píše:
@myskalucka No ja loni tehotna a kojila od porodu 4 mesice takze ted uz v pohode, hned v utery jdem ochutnat :)taky se tesim, jako ze vino nepiju, jsem pivar, burcak miluju :)
:pankac: :pankac: :pankac:
Přesně! Já taky. Pivařka, co miluje burčák. Tak mi sem jen hoď název tý vinotéky, já to očíhnu a možná se tam v úterý taky vydám ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
24.8.15 09:11

@Peťule1013 Je to mecholupska vinarna, Verondke namesti 594..tocej i pivo, malinovku, a rzny dobroty, v patek grilujou..je to tam fajn..mi pujdem ochutnat taky..kdyby zitra tak cervenej kocarek nebo nositko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
24.8.15 10:23

@Jitus.Slavickova Dík :palec: Zní to jako fajn podnik ;) Já to zítra asi nedám(přijede nám babička), ale ve středu tam jsem jak na koni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
24.8.15 12:40

@Peťule1013 A vi bydlite nekde blizko? to by se dalo vyuzit k prochajde treba.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
24.8.15 12:49

Jsem v 11.týdnu a i když po celou dobu úspěšně abstinuju (jsme pivař i vinař :mrgreen: ), tak burčáček si teda dáááám 8) Však je to lék :mrgreen: Zase ho asi nemůžu vypít jak se říká tolik, kolik máš krve :roll:, ale dvě sklenky s chutí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
24.8.15 13:23

@Jitus.Slavickova Blízko přímo ne, ale ani ne moc daleko…to by se klidně dalo ;) Ale bude to dost veselý s tím burčákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
24.8.15 13:40
@baracudas píše:
Jsem v 11.týdnu a i když po celou dobu úspěšně abstinuju (jsme pivař i vinař :mrgreen: ), tak burčáček si teda dáááám 8) Však je to lék :mrgreen: Zase ho asi nemůžu vypít jak se říká tolik, kolik máš krve :roll:, ale dvě sklenky s chutí :pankac:

Moje ségra si taky sklenku dala v těhotenství a v poho. Obě moje těhotenství naštěstí byly mimo burčákovou sezónu, takže jsem se musela krotit až pak při kojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
24.8.15 17:20

@baracudas : 11 TT je v pohodě, já si pro burčák chodila s pupkem, rodila jsem v prosinci, připadala jsem si jako alkac, ale my ve 2 meli tu 1l na 3 dny :mrgreen:. Já zastával názor, že čas od času sklenička vína nebo piva v těhotenství nebo při kojení nevadí, pokud to není denně a 1l, tak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí