Nedokaze ejakulovat do mne

Anonymní
9.9.10 17:03

nedokaze ejakulovat do mne

Ahoj, mam takovy problem, muj partener nedokaze ejakulovat do mne, ma nejakou blokaci. Mimi si ale moc prejem, zatim to zkousime tak ze si sperma „posbiram“ a zanesu na prstech do sebe. Otehotnela uz nejaka z vas stejnym nebo podobnym zpusobem? Jak dlouho vydrzi spermie na vzduchu? Je mi jasny,ze si to takhle nezanesu dostatecne hluboko a taky vim, ze nam nakonec stejne nezbyde,nez jit na umeli,ale to zatim nechcem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
9.9.10 17:07

co zkusit psychologa nebo sexuologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
9.9.10 17:07

No a nestálo by za to, aby partner podstoupil nějakou psychoterapii a zbavil se svého bloku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 17:11

na nejake terapie uz chodil ale nepomohlo to…

• Citovat
  • Upravit
14046
9.9.10 17:27

spermie umiraji strasne rychle na vzduchu, to moc sance takhle nemas
jinak muzete jit na IUI, partner odevzda sperma, oni ho odstredi a pak takovou dlouhou trubickou zavedou v dobe ovulace do tebe, neboli to, nestipe to, je to jako normalni gyn vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.9.10 17:37

hmm to je teda blok…
a to nejde u žádné polohy? on se prostě neudělá??? nebo jak ? napadlo mne třeba poloha když jsi nahoře… nebo teda ve chvíli výronu semene se na nějaký signál domluvit a naskočit - to zní ale blbě co? ale třeba by to vyšlo.. zkuste nějaký experiment.. třeba se zadaří.. :think: :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.9.10 17:44
jizvíková píše:
spermie umiraji strasne rychle na vzduchu, to moc sance takhle nemas
jinak muzete jit na IUI, partner odevzda sperma, oni ho odstredi a pak takovou dlouhou trubickou zavedou v dobe ovulace do tebe, neboli to, nestipe to, je to jako normalni gyn vysetreni

Něco jako inseminace…jo, slyšela jsem o otom taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
9.9.10 17:56

Nemívali ste předtím přerušovanou soulož,kvůli tomu že jste mimi nechtěli? Četla jsem že pokud muž praktikuje tenhle způsob „antikoncepce“ hooodně dlouho pak se může stát že to prostě nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.10 18:04

A co do kelímku, vytáhnout to stříkačkou a stříknout to do sebe. Jako zdá se to jako blbost, ale ségřina kamarádka, si moc přála mimi a přítel ejakuloval do kondomu, tak ona to vytáhla, a fakt otěhotněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.9.10 18:17

nejrozumnější mě přijde metody IUI a pokud nebude nikde problém mohlo by to vyjít na poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
9.9.10 18:22

a co prostě zůstat na chlapovi? prostě dokonat v poloze na koníčka :think: třeba by to šlo,žádnej chlap to nedokáže držet až tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 18:29

Nemá třeba podobný problém jako ten můj? Než jsem ho poznala tak byl dlouho sám, zvyknul si na „ruční práce“ a teď si pořád stěžuje že jsem moc vlhká a proto mu to nejde. Když jsem byla po porodu a při kojení sušší tak byl pro změnu až moc rychle, takže u nás na tom něco bude.

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
9.9.10 18:49

jak píše Sněhurka…Kelímek,stříkačka a pohodlně lehnout a aplikovat…Moje kamarádka takto také otěhotněla…prostě odmítla jít na IUI či co a …vyšlo to…držím pěstičky

• Citovat
  • Upravit
2382
9.9.10 18:57
:think:

Příspěvek upraven 22.10.10 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
9.9.10 19:35

ja bych ho nechala vymasturbovat extra, aby se tim procesem nekazil sex. kelime, strikacka a jedeeeeem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí