Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a nestálo by za to, aby partner podstoupil nějakou psychoterapii a zbavil se svého bloku??
spermie umiraji strasne rychle na vzduchu, to moc sance takhle nemas
jinak muzete jit na IUI, partner odevzda sperma, oni ho odstredi a pak takovou dlouhou trubickou zavedou v dobe ovulace do tebe, neboli to, nestipe to, je to jako normalni gyn vysetreni
hmm to je teda blok…
a to nejde u žádné polohy? on se prostě neudělá??? nebo jak ? napadlo mne třeba poloha když jsi nahoře… nebo teda ve chvíli výronu semene se na nějaký signál domluvit a naskočit - to zní ale blbě co? ale třeba by to vyšlo.. zkuste nějaký experiment.. třeba se zadaří..
![]()
jizvíková píše:
spermie umiraji strasne rychle na vzduchu, to moc sance takhle nemas
jinak muzete jit na IUI, partner odevzda sperma, oni ho odstredi a pak takovou dlouhou trubickou zavedou v dobe ovulace do tebe, neboli to, nestipe to, je to jako normalni gyn vysetreni
Něco jako inseminace…jo, slyšela jsem o otom taky.
Nemívali ste předtím přerušovanou soulož,kvůli tomu že jste mimi nechtěli? Četla jsem že pokud muž praktikuje tenhle způsob „antikoncepce“ hooodně dlouho pak se může stát že to prostě nepůjde.
A co do kelímku, vytáhnout to stříkačkou a stříknout to do sebe. Jako zdá se to jako blbost, ale ségřina kamarádka, si moc přála mimi a přítel ejakuloval do kondomu, tak ona to vytáhla, a fakt otěhotněla ![]()
nejrozumnější mě přijde metody IUI a pokud nebude nikde problém mohlo by to vyjít na poprvé
a co prostě zůstat na chlapovi? prostě dokonat v poloze na koníčka
třeba by to šlo,žádnej chlap to nedokáže držet až tak dlouho
Nemá třeba podobný problém jako ten můj? Než jsem ho poznala tak byl dlouho sám, zvyknul si na „ruční práce“ a teď si pořád stěžuje že jsem moc vlhká a proto mu to nejde. Když jsem byla po porodu a při kojení sušší tak byl pro změnu až moc rychle, takže u nás na tom něco bude.
jak píše Sněhurka…Kelímek,stříkačka a pohodlně lehnout a aplikovat…Moje kamarádka takto také otěhotněla…prostě odmítla jít na IUI či co a …vyšlo to…držím pěstičky
ja bych ho nechala vymasturbovat extra, aby se tim procesem nekazil sex. kelime, strikacka a jedeeeeem.
Ahoj, mam takovy problem, muj partener nedokaze ejakulovat do mne, ma nejakou blokaci. Mimi si ale moc prejem, zatim to zkousime tak ze si sperma „posbiram“ a zanesu na prstech do sebe. Otehotnela uz nejaka z vas stejnym nebo podobnym zpusobem? Jak dlouho vydrzi spermie na vzduchu? Je mi jasny,ze si to takhle nezanesu dostatecne hluboko a taky vim, ze nam nakonec stejne nezbyde,nez jit na umeli,ale to zatim nechcem.