Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, právě hluboce diskutujeme s přítelem o tom , jestli smím v těhu skleničku šáňa. Budu mít narozky a on ho koupil
Vím že deci červenýho jednou za čas neva a občas si srknu i plzně, pač mi pomáhá na pálení žáhy. Ale šampaňský? ![]()
Já měla v těhu hroznou chuť na šampus a párkrát jsem si skleničku dala.
Podle tvého Gusta
… Hlavně at jsi v pohodě a nenecháš se deprimovat kopami informací kolem tebe
![]()
klidně si dej.
já zrovna piju už druhou deci burčáku. to je tak nastejno ![]()
Vůbec bych to neřešila, máš chuť, tak si dej ![]()
Já si občas taky dám, když mám chuť, někdy vínko, někdy pivko a jindy bublinky.
Když to není každý den a nepiješ to na litry, nemůže to uškodit.
Jseš těhotná, né nemocná ![]()
myslim, ze malická sklenka nevadi…sano ma mene procent nez vino..tak do toho ![]()
Holky a jak je to v prvním trimestru? Máme jít na začátku října na pochod vinohrady - je to něco jako burčákové slavnosti - a to budu asi v 11. týdnu…můžu si trochu burčáku dát, nebo takhle brzy ještě ne?
locika píše:
Holky a jak je to v prvním trimestru? Máme jít na začátku října na pochod vinohrady - je to něco jako burčákové slavnosti - a to budu asi v 11. týdnu…můžu si trochu burčáku dát, nebo takhle brzy ještě ne?
Co je burčák? to je to zkvašený víno? Z toho by mi asi vybouchlo břicho… ![]()
Myslim že trocha neva…
prodigy222 píše:
Co je burčák? to je to zkvašený víno? Z toho by mi asi vybouchlo břicho…
Myslim že trocha neva…
jj, to zkvašené víno…ono to vlastně ještě není ani víno, ale něco mezi vínem a moštem…no moc toho radši pít nebudu, nebo se z toho pos…, ale aspoň trošičku…letos se tam jdu teda asi hlavně projít no ![]()
locika píše:
Upřímně, v prvním trimestru bych si nedala ani skleničku a to nejsem nějakej pumprlik.Mimimu se vyvíjej orgány a těhule by v prvním trimestru měla být abstinent.Já si dala skleničku až v 5 měsíci a to jsem před těhu byla celkem kalič.
Já se teda stydim,ale když jsem čekala první holku a ještě jsem nevěděla že jsem v jiným stavu,tak to byl dvoudenní tah,plno alkoholu,piva,panáky,no fuj,cigaret ani nemluvím.Děkuju Bohu že se malá narodila zdravoučká
Naše sousedka si hodně ráda přihne,každej den v hospodě i s manželem a pamatuju se,že když čekala dvojčátka,prdla jí voda v hospodě,měla asi čtyři píva a když přijížděla sanita,měla ještě žváro v puse
,dětičky obě zdravé ![]()
rozmary - to chápu, to když těhule ještě neví, že je těhu a chlastá, to se stává běžně…Navíc na začátku se ty orgány hnedka nevyvíjej, ne? Slyšela jsem, že ta abstinence je právě kvůli těm orgánům..Takže když už bych věděla, že jsem v tom, nedala bych si raději, až později..
Jo a ta sousedka ![]()
rozmary píše:
Já se teda stydim,ale když jsem čekala první holku a ještě jsem nevěděla že jsem v jiným stavu,tak to byl dvoudenní tah,plno alkoholu,piva,panáky,no fuj,cigaret ani nemluvím.Děkuju Bohu že se malá narodila zdravoučká
Jo jo,já do čtvrtého týdne lila jak zjednaná, o cigárech nemluvím. Když jsem pak zjistila, že jsem těhu, chtělo se mi vyzvracet všechno, co jsem za poslední rok vypila a vykašlat co jsem vykouřila…bléééééé. No snad budem v poho…zatím to vypadá, že je vše ok (33.tt.)
xangel87 píše:
rozmary - to chápu, to když těhule ještě neví, že je těhu a chlastá, to se stává běžně…Navíc na začátku se ty orgány hnedka nevyvíjej, ne? Slyšela jsem, že ta abstinence je právě kvůli těm orgánům..Takže když už bych věděla, že jsem v tom, nedala bych si raději, až později..Jo a ta sousedka
Ty rozmare
.. a tys věděla dopředu že jseš těhu i když to nebylo znatelný ani testem?.. Že tak soudíš? .. o zminované sousedce z mé strany: bez komentáře
![]()