Šampáňo v těhu

9859
9.9.10 20:34

Šampáňo v těhu

Ahoj holky, právě hluboce diskutujeme s přítelem o tom , jestli smím v těhu skleničku šáňa. Budu mít narozky a on ho koupil :roll: Vím že deci červenýho jednou za čas neva a občas si srknu i plzně, pač mi pomáhá na pálení žáhy. Ale šampaňský? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4162
9.9.10 20:39

Já měla v těhu hroznou chuť na šampus a párkrát jsem si skleničku dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 20:42

Podle tvého Gusta :-D … Hlavně at jsi v pohodě a nenecháš se deprimovat kopami informací kolem tebe :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
9.9.10 20:43

klidně si dej. ;-) já zrovna piju už druhou deci burčáku. to je tak nastejno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.9.10 21:01

Vůbec bych to neřešila, máš chuť, tak si dej :lol:
Já si občas taky dám, když mám chuť, někdy vínko, někdy pivko a jindy bublinky.
Když to není každý den a nepiješ to na litry, nemůže to uškodit.
Jseš těhotná, né nemocná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.9.10 21:02

myslim, ze malická sklenka nevadi…sano ma mene procent nez vino..tak do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.9.10 21:26

Holky a jak je to v prvním trimestru? Máme jít na začátku října na pochod vinohrady - je to něco jako burčákové slavnosti - a to budu asi v 11. týdnu…můžu si trochu burčáku dát, nebo takhle brzy ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.9.10 21:34
locika píše:
Holky a jak je to v prvním trimestru? Máme jít na začátku října na pochod vinohrady - je to něco jako burčákové slavnosti - a to budu asi v 11. týdnu…můžu si trochu burčáku dát, nebo takhle brzy ještě ne?

Co je burčák? to je to zkvašený víno? Z toho by mi asi vybouchlo břicho… :mrgreen:

Myslim že trocha neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.9.10 21:38
prodigy222 píše:
Co je burčák? to je to zkvašený víno? Z toho by mi asi vybouchlo břicho… :mrgreen:
Myslim že trocha neva…

:mrgreen: :mrgreen: jj, to zkvašené víno…ono to vlastně ještě není ani víno, ale něco mezi vínem a moštem…no moc toho radši pít nebudu, nebo se z toho pos…, ale aspoň trošičku…letos se tam jdu teda asi hlavně projít no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.9.10 21:39
locika píše:
letos se tam jdu teda asi hlavně projít no :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.9.10 22:07
locika píše:
Holky a jak je to v prvním trimestru? Máme jít na začátku října na pochod vinohrady - je to něco jako burčákové slavnosti - a to budu asi v 11. týdnu…můžu si trochu burčáku dát, nebo takhle brzy ještě ne?

Upřímně, v prvním trimestru bych si nedala ani skleničku a to nejsem nějakej pumprlik.Mimimu se vyvíjej orgány a těhule by v prvním trimestru měla být abstinent.Já si dala skleničku až v 5 měsíci a to jsem před těhu byla celkem kalič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.9.10 22:27

Já se teda stydim,ale když jsem čekala první holku a ještě jsem nevěděla že jsem v jiným stavu,tak to byl dvoudenní tah,plno alkoholu,piva,panáky,no fuj,cigaret ani nemluvím.Děkuju Bohu že se malá narodila zdravoučká :hug: Naše sousedka si hodně ráda přihne,každej den v hospodě i s manželem a pamatuju se,že když čekala dvojčátka,prdla jí voda v hospodě,měla asi čtyři píva a když přijížděla sanita,měla ještě žváro v puse :poblion: ,dětičky obě zdravé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6555
9.9.10 22:32

rozmary - to chápu, to když těhule ještě neví, že je těhu a chlastá, to se stává běžně…Navíc na začátku se ty orgány hnedka nevyvíjej, ne? Slyšela jsem, že ta abstinence je právě kvůli těm orgánům..Takže když už bych věděla, že jsem v tom, nedala bych si raději, až později..

Jo a ta sousedka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.9.10 22:36
rozmary píše:
Já se teda stydim,ale když jsem čekala první holku a ještě jsem nevěděla že jsem v jiným stavu,tak to byl dvoudenní tah,plno alkoholu,piva,panáky,no fuj,cigaret ani nemluvím.Děkuju Bohu že se malá narodila zdravoučká

Jo jo,já do čtvrtého týdne lila jak zjednaná, o cigárech nemluvím. Když jsem pak zjistila, že jsem těhu, chtělo se mi vyzvracet všechno, co jsem za poslední rok vypila a vykašlat co jsem vykouřila…bléééééé. No snad budem v poho…zatím to vypadá, že je vše ok (33.tt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 22:36
xangel87 píše:
rozmary - to chápu, to když těhule ještě neví, že je těhu a chlastá, to se stává běžně…Navíc na začátku se ty orgány hnedka nevyvíjej, ne? Slyšela jsem, že ta abstinence je právě kvůli těm orgánům..Takže když už bych věděla, že jsem v tom, nedala bych si raději, až později..Jo a ta sousedka :poblion:

Ty rozmare :lol: .. a tys věděla dopředu že jseš těhu i když to nebylo znatelný ani testem?.. Že tak soudíš? .. o zminované sousedce z mé strany: bez komentáře :wink: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí