Porod?

1198
10.9.10 11:20

porod???

Mám dotaz rodím poprvé ted jsem 37 týden ale na poslední kontrole mi doktorka řekla že podle velikosti by klidně přidala 14 dní. Asi 2týdny mám jakoby menstuační bolesti v břiše a takové píchání. Dnes už to trvá asi 2.5 hodiny taková bolest a píchání. Myslíte že by mohlo jít o porod? vždycky to na chvíli přestane a pak zase píchne a zabolí a malý sebou hrozně hází. Z námahy to není protože celou dobu sedím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
10.9.10 11:30

Těžko říct můžou to být poslíčci ale klidně i počátek porodu. Zkus horkou vanu. A taky si měř intervaly kontrakcí a pokud se zkracují a trvají kolem 45 vteřin tak by to mohl být už porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.9.10 11:31

Ahojky

muze a nemusí. muzou to být i poslíci.
Zkus vlézt do vany,co nejteplejsi sneses a pokud prestanou,jsou to poslíci,pokud ne,muze to byt porod.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.9.10 11:37

Jo a ještě v té vaně vydrž dost dlouho, já se tam válela asi půl hodiny a kontrakce najednou přešli, tak jsem se chystala vylézt že jako teda nic a najednou jsem dostala takový kontrakce že jsem se sesunula na kolena :mrgreen: Pak už to jelo šupem, do hodiny byla malá venku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
10.9.10 11:39

děkuju půjdu to vyzkoušet…a když jde o porod tak ta vana to vyvolá vždy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
10.9.10 12:05

Ahoj,
jak píšou holky doporučuju vanu.
Já vlezla do vany v 15:30 a jen co jsem dosedla tak mi začla první kontrakce.Šla jsem si ji dát že mi tvrdlo břicho a odešla zátka.V 15:45 jsem začala stopovat a kontrakce jsem měla prav. po5 min a tak jsem jela do porodnice.
Takže vana bu´d pomůže a rozjede se ti to a nebo to jsou poslíčci,kteří ustanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.9.10 12:05
Géčko píše:
děkuju půjdu to vyzkoušet…a když jde o porod tak ta vana to vyvolá vždy?

pokud je to porod,vetsinou ty kontrakce neustanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.9.10 16:13

Holky zase ji neplašte. Koukni na diskusi Termín září 2010 - je nás tam desítky co máme poslíčky (podobně jako to popisuješ) už celý týdny.
Takže… Pokud jsou to skutečně porodní kontrakce, rozestupy mezi nimi by se postupně musely zkracovat. Tak v tom případě samozřejmě zvaž, kdy ideálně vyrazit do porodnice - doporučuje se, až jsou kontrakce po pěti minutách zhruba již dvě hodiny.
Ale pokud to není pravidelné, tak není co řešit. Máme to skoro všechny. Vana s teplou vodou taky působí na každého jinak. Ale většině holek se prý v teplé vodě uleví.
Pokud tě to ale vystresovalo a nejsi si jistá, tak do porodnice vyraž taky. Hlavu ti neutrhnou. Nechají si tě tam na pozorování den a pak tě přinejhorším pošlou domů. A ty aspoň budeš mít klid a jistotu.
Ta nervozita se na miminko samozřejmě také přenáší. Já když mě pře třemi týdny štípla vosa, tak byla tak vystrašená, jestli malému nemůže z toho něco být, protože manžel je silný alergik, že jsem měla hodinu pocit že porodím, jak se malý ve mě mrskal. Ale bylo to jen z nervozity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.4.13 09:44

Ahojte, obnovuju diskuzi a předem říkám, že se to možná někomu bude zdát hloupé, ale já už nevím. Čekám druhý mimčo, dnes jsem 37+5 a od čtyř od rána mám nepravidelný bolesti podbřišku, klasika jako při ms, dala jsem si sprchu a na chvíli to přestalo, ale nakonec se to vrátí zpět i když si nahřívám bříško polštářem. Stahy občas cítím, ale není to nic extra silnýho zatím, myslíte, že by to mohlo pomalu začínat? Vím že si řeknete panebože, čeká druhý dítě a nepozná, zda rodí, ale já měla první porod po sedmi hodinách za sebou a praskla mi voda, takže takovýhle průtahy vůbec neznám, tak ze sebe radši udělám blbce a zeptám se případně, ty které to měli podobně, jak dlouho to může trvat? Díky všem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
24.4.13 10:03

Já jsem měla takové,,bolesti" od pondělí, ve středu jsem si myslela že už to nevydržím, byla jsem vyčerpaná tak jsem jela na pohotovost, tam si mě nechali, ale vůbec nic se mnou nedělali. Takže jsem skysla v nemocnici, ve čtvrtek v noci mi praskla voda a v sobotu v 1:05 jsem porodila :mrgreen:
Je možné že něco začíná, ale já jsem v té nemocnici měla takovou depku, že bych jela až by bylo fakt špatně. Ale záleží na tobě jak to cítíš, držím palce a klidný porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.4.13 10:15

@edikkladno taky bych ještě určitě počkala jak říká @soleile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.4.13 12:09

Holky já taky nemyslela, že pojedu do porodky, na to to zas tak vážný není jen mě zajimaly vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí