Astrální cestování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
astrální cestování
Ahoj Chtěla bych se vás zeptat jestli jste už někdo zkoušel astrálně cestovat ?:))a jestli se vám to povedlo???
Nejaka nejlepší metoda jak na to? Chtěla bych to taky zkusit tak jestli někdo máte nejaké zkušenosti ?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tak já astrálně cestuji, aniž bych tedy chtěla, nebo se o to nějak snažila ![]()
Co Tě na tom láká, jestli se můžu zeptat ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím nezahrávej si s takovými věcmi. Rozhodně to neslouží pro pobavení, když to člověk neumí, nezná zákony a hlavně metody ochrany, je to velice nebezpečné. Ber to prosím jako dobře míněnou radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
líp bych to nenapsala!
fakt radši neblbni!
to není myšleno ve zlém ![]()
@Lastkecka píše:
Prosím nezahrávej si s takovými věcmi. Rozhodně to neslouží pro pobavení, když to člověk neumí, nezná zákony a hlavně metody ochrany, je to velice nebezpečné. Ber to prosím jako dobře míněnou radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před lety jsem to taky zkoušela, chce to tréning, nepodaří se to hned, ale po prvním úspěchu jsem to zabalila a už znovu raději nezkoušela… Bylo to fakt strašidelné, takže radím to co holky, raději to nechat spát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě byste moli třeba poradit,jak se toho zbavit
Zkoušela jsem vyčistit pomocí kyvadla, ale asi to nestačí ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, už se mi to „samovolně“ několikrát stalo, někdy to bylo hezké, někdy „hrůzostrašné“. Už bych to raději více nechtěla zažít, ustalo to, poté co jsem si to v sobě sama- sobě zakázala, přešlo to v panický strach z toho, což způsobilo, že se mi to už neděje v poslední době, ono to skutečně není nic příjemného, když s tím neumíš pracovat, já mám poslední zkušenost velice špatnou a již nikdy více nechci, nemohla jsem se dostat zpátky do svého těla a zůstala jsem údajně celou noc v divné křečovité poloze na posteli- napůl v sedě- napůl v leže a ani nevím, jak se to nakonec utnulo a já se vrátila zpět.......brečela jsem ještě celý den jak mi z toho bylo špatně a bála jsem se chodit i spát. Takže za mě- nic pro nezasvěcené. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nějak mě láká astrální cestování, no hlavně to, že můžeš cestovat kam chceš, kamarádka mi říkala že je to nebezpečnéa že se dá u toho i zemřít, což mám strach, jelikož mám 2děti. Být svobodná tak to risknu. Četla jsem že se mohu setkat i s mrtvými a dozvědět se věci které mě trápí. Můj švarg spáchal sebevraždu a proto bych se chtěla setkat s ním, a dále měla jsem velkou lásku, které nebylo přáno, tak bych se sním chtěla nějak setkat a dozvědět se jestli je štěstný, nebo mu nějak dát vědět aby se semnou skontaktoval. Taky mě napadlo jestli to nejde udělat přes někoho kdo to umí a udělal by to pro mě.
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Tady jsem narazila na víkendový kurz, kde se astrálním cestováním taky zabývají.. vypadá to na velice zajímavý víkend a mohli by tam pomoci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno, možná se tam lze naučit nějaké zajímavé věci, ale astrální cestování asi těžko. To je - alespoň podle mého názoru - záležitost delší doby něž nějakého výkendu. V běžné meditaci, alepoň podle řady staších mistrů, nevystupuje astrální tělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
astrální cestování, hypnóza
Dobrý večer, nedávno jsem slyšela, že exxistují lidé, kteří Vás dokážou dostat do hypnózy a v ní astrálně provést, má to být jaksi typ terapie. Chtěla jsem se zeptat jestli máte na jisté guru či léčitelé kontakty, popřípadě zkušenosti? Je za potřebí více sezení? Nebo je zaručené, že se to povede napoprvé? Díky za všechny odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vycestovat rychleji jde to??
Chtela bych se zeptat jak astralne vycestovat aniz bych usnula ma s tym nekdo skusenosti?? Potrebuji se to naucit aby mi to pak slo lepe ma s tym nekdo skusenosti?
- Citovat
- Upravit
Astrální cestování můžu doporučit, není to nějak nebezpečné. Zatím se mi to nepovedlo cestovat, ale co jsem dohledal, tak to není nebezpečné, jen trochu se začátcích nepříjemné, což můžu potvrdit, párkrát jsem byl na hranicy toho že opustím tělo a bylo to divné a nepříjemné, ale dá se na to zvyknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělej si obrázek sama. Na YouTube o tom dlouze mluví Tomáš Poutník. Má mnoho videí. Jedno z nich třeba tady:
https://www.youtube.com/watch?…
Hodně o tom je tady:
https://www.youtube.com/results?…
Co jsem četl a sledoval, astrální cestování je neškodné. Možná u lidí, kteří mají psychické nebo jiné problémy můžou být zážitky nepříjemné. Setkávají se s astrálními přízraky, ale ty ještě nikdy nikomu neublížily. Vše se odehrává v podvědomí člověka. Ještě se nestalo, že by se někdo nevrátil do fyzického těla zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit