Kartářka Prostějov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka Prostějov
Zdravím vás milé holky,
je tady někdo kdo byl v Prostějově u kartářky?Která se vám zdá být nejlepší,u které jste byly a kolik si učtují.
Stále se rozhoduji mezi Lenou Bendovou a Marikou Jančíkovou,ale háček je v tom že nevím která je lepší a ani nevím kolik si učtují.Věřím že mi poradíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mojim komentarom ti sice vobec nepomozem, za co sa ospravednujem, len by som chcela vediet, preco chces ist ku kartarke?
a ides prvy krat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela mě zajímá co mě v budoucnu čeká,jsem zvědavá.U kartářky jsem nikdy nebyla,tak jsem si řekla že to zkusím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem u kartářky v Bílovicích. Řekla mi všechno, minulost, budoucnost…zatím se vyplnilo vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nedoporučuji
Ahoj Hajdi, bohužel z vlastní zkušenosti nedoporučuji ani jednu.Lena ví celkem dobře minulost, přítomnost se jí plete a z budoucnosti se mi nic nevyplnilo. Dřív si brala 200 a byla jsem u ní i 45 minut, dnes je to za 300 a strašně spěchá, maximálně 30 minut. Stává se, že jsi objednaná a na poslední chvíli ti pošle sms, že se zdrží a to třeba i o hodinu. V tomto je velice nespolehlivá. Pokud jsi holka šikovná a to určitě jsi, naučíš se v kartách číst i sama a co nebudeš vědět, s tím ti ráda poradím-udělala jsem to i já. Stačí se jen koukat a vnímat… ![]()
- Citovat
- Upravit
@záhadná čarodějka píše:
Ahoj Hajdi, bohužel z vlastní zkušenosti nedoporučuji ani jednu.Lena ví celkem dobře minulost, přítomnost se jí plete a z budoucnosti se mi nic nevyplnilo. Dřív si brala 200 a byla jsem u ní i 45 minut, dnes je to za 300 a strašně spěchá, maximálně 30 minut. Stává se, že jsi objednaná a na poslední chvíli ti pošle sms, že se zdrží a to třeba i o hodinu. V tomto je velice nespolehlivá. Pokud jsi holka šikovná a to určitě jsi, naučíš se v kartách číst i sama a co nebudeš vědět, s tím ti ráda poradím-udělala jsem to i já. Stačí se jen koukat a vnímat…
Nevím, o které kartářce mluvíš, ale mně se z předpovědi z Bílovic splnilo do puntíku vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o nějaký kontakt na kartářku Lenu Bendovou, dá se jí napsat na mail nebo jak se k ní objednat, děkuji.
- Citovat
- Upravit
Mužeš mi prosím dát adresu na tu z těch Bílovic, Jméno a adresu? a popřípadě číslo prosím…
A kolik si učtuje? děkuji moc za odpověd
- Citovat
- Upravit
Kartářka Bendová
Dovolal jste se někdo k paní Bendové na tom novým čísle (730172430)? Já jsem se k ní chtěla objednat že jsem u ní byla v lednu 2010,to číslo co na ní mám teda asi staré nefunguje a na tomhle čísle mi to nikdo nezvedá ani na sms neodpovidá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kontakt
Můžu poprosit o kontakt na kartářku z Bílovic, slyšela jsem jen samou chválu, ale když jsem se rozhoupala, že tedy půjdu i já, zjistila jsem, že nějak kontakt nemám… ![]()
- Citovat
- Upravit
@mykyna píše:
Můžu poprosit o kontakt na kartářku z Bílovic, slyšela jsem jen samou chválu, ale když jsem se rozhoupala, že tedy půjdu i já, zjistila jsem, že nějak kontakt nemám…
Jitka Rozsívalová
Bílovice 17
79841 u Kostelce na Hané
Telefon: 582 374 259
Mobil: 734 401 563
email: jitkarozsivalova@seznam.cz
Já jsem k ní taky chtěla jít ale už jsem od června objednaná u kartářky Bendové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro destovakapka, můžeš se po výkladu u paní Bendové podělit se spokojeností? Také jsem u ní byla před nedávnem a nevím co si mám myslet. Co se týče minulosti tak se trefila tak na 50% a ostatní uvidím.
- Citovat
- Upravit
@SECRET píše:
Pro destovakapka, můžeš se po výkladu u paní Bendové podělit se spokojeností? Také jsem u ní byla před nedávnem a nevím co si mám myslet. Co se týče minulosti tak se trefila tak na 50% a ostatní uvidím.
Já jsem u Bendové už byla v roce 2010 a byla jsem s ní spokojená, teďka jsem u ní objednaná na začátek prosince. Tenkrát mi řekla minulost, přítomnost a budoucnost, u mne se teda ohledně minulosti trefila, přítomnost seděla a z minulosti se mi teda všechno splnilo teda krom 3 věcí, jinak zbytek co mi řekla tak to se mi splnilo do puntíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit