Kartářka Prostějov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mykyna
18.8.13 16:04

Tak já jen, že jsem slíbila napsat, tak se ozývám. Nakonec jsem nebyla za paní Rozsívalovou, ale v Partyzánské ul(jméno už zase nevím)…naprosto mě tato kartářka odzbrojila, když mi hned po vyložení karet řekla proč tam jsem a co chci slyšet…takže jinak se dá výklad taky pojmout dosti obecně…některé věci trefila na 100 % na ostatní čekám co se stane…rozhodně napíši jak se co splnilo, předpověď má být na 3 měsíce(na tu dobu jsem chtěla vyložit)tel. kontakt mám, tak mohu postoupit, pokud by jste někdo chtěl…Cenu si neříká, čeká co dostane.

• Citovat
  • Upravit
1210
18.8.13 16:20
@mykyna píše:
Tak já jen, že jsem slíbila napsat, tak se ozývám. Nakonec jsem nebyla za paní Rozsívalovou, ale v Partyzánské ul(jméno už zase nevím)…naprosto mě tato kartářka odzbrojila, když mi hned po vyložení karet řekla proč tam jsem a co chci slyšet…takže jinak se dá výklad taky pojmout dosti obecně…některé věci trefila na 100 % na ostatní čekám co se stane…rozhodně napíši jak se co splnilo, předpověď má být na 3 měsíce(na tu dobu jsem chtěla vyložit)tel. kontakt mám, tak mohu postoupit, pokud by jste někdo chtěl…Cenu si neříká, čeká co dostane.

Není ta kartářka kousek od soudu, důchodkyně? V rodinném baráku bydlí a myslím že se k ní jde přes dvůr, jestli to je ona tak u ní jsem byla v roce 2002 i s mamkou a jeji kolegyni a nelibila se nám, právě že tenkrát si taky brala co ji člověk dal, neměla stanovenou cenu. Tenkrát když jsme tam přišli tak jsme museli čekat přes půl hodiny, že vypravolala vnoučata s dědou. Od ní se mi ani mamce nic nesplnilo. U té Bendové to bylo u mne na 2-3 roky ten výklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mykyna
18.8.13 17:57

Tak člověk obecně ví, co kartářky v PV berou a dle toho se zařídí. :D ale je fakt, že než mě přijala, chvíli to trvalo-šla jsem úplně přesně na čas a mezi výkladem přijala tři dlouhé telefonáty, což mi vadilo-volal jí klient potřeboval poradit…to jsem si říkala, že ten výklad musí rozhodit…Jinak paní Salačová měla to samé, dejte co uznáte za vhodné a ještě větu za karty se neděkuje, to je osud. Jinak přesně uhodla co se mi stalo a co v tom vězí. Neznala mě a já nic neřekla, což mě vyděsilo a ještě mě dostalo i to, že jak tu situaci mám řešit…prostě všechno jinak než bych udělala…nedělám v životě příliš ostrých řezů, ale tohle byl první(rozhodnutí bez váhání)…a přesně tak jí to vyšlo v kartách. Proto jsem zvědavá, zda se vyloupne i to řešení… :D

• Citovat
  • Upravit
1210
18.8.13 18:32
@mykyna píše:
Tak člověk obecně ví, co kartářky v PV berou a dle toho se zařídí. :D ale je fakt, že než mě přijala, chvíli to trvalo-šla jsem úplně přesně na čas a mezi výkladem přijala tři dlouhé telefonáty, což mi vadilo-volal jí klient potřeboval poradit…to jsem si říkala, že ten výklad musí rozhodit…Jinak paní Salačová měla to samé, dejte co uznáte za vhodné a ještě větu za karty se neděkuje, to je osud. Jinak přesně uhodla co se mi stalo a co v tom vězí. Neznala mě a já nic neřekla, což mě vyděsilo a ještě mě dostalo i to, že jak tu situaci mám řešit…prostě všechno jinak než bych udělala…nedělám v životě příliš ostrých řezů, ale tohle byl první(rozhodnutí bez váhání)…a přesně tak jí to vyšlo v kartách. Proto jsem zvědavá, zda se vyloupne i to řešení… :D

U mě se teda přesně trefila Bendova, jak v minulosti tak i v přítomnosti, ta první jak jsem u ní byla se jenom trefila v tom že jsem měla smůlu v lasce a teda co se mi od ní splnilo jenom to že v září jsem potkala přítele, to mě předpověděla a ještě že bude mít uniformu, to se taky splnilo, jinak co mi řekla tak to se pak už ten zbytek nesplnil. Mě právě vyrazila dech Bendová, jenom se ptala na křestní jméno a nic nechtěla říct že si to přečte v kartách, já jsem ji to pak vedčinou potvrzovala slovem ano a u ní jsem byla teda v šoku, co mi řekla na mamku, přítele, něco z přítelové strany, pak něco o otci a ségře. Já jsem teda spokojená s Bendovou ale slyšela jsem že prý se měla pohoršit tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mykyna
18.8.13 23:54

A můžu poprosit o kontakt na pí.|Bendovou? |Té je asi kolik? A u té se platí kolik? dík

• Citovat
  • Upravit
SECRET
20.8.13 09:52
@mykyna píše:
A můžu poprosit o kontakt na pí.|Bendovou? |Té je asi kolik? A u té se platí kolik? dík

kontakt na Lenu Bendovou 730 172 430. Řekla bych, že má něco okolo 40 let a je velice příjemná. Platila jsem 300,–Kč za výklad

• Citovat
  • Upravit
SECRET
20.8.13 09:54
@destovakapka píše:
Já jsem u Bendové už byla v roce 2010 a byla jsem s ní spokojená, teďka jsem u ní objednaná na začátek prosince. Tenkrát mi řekla minulost, přítomnost a budoucnost, u mne se teda ohledně minulosti trefila, přítomnost seděla a z minulosti se mi teda všechno splnilo teda krom 3 věcí, jinak zbytek co mi řekla tak to se mi splnilo do puntíku.

já jsem taky objednaná někdy v prosinci tak uvidím co mi řekne! Dám pak vědět

• Citovat
  • Upravit
mykyna
20.8.13 10:44

Předpokládám, že,,budoucnost,,se splnila, a ne minulost :lol:…a tedy je třeba vzít v úvahu, zda zrovna věci, které se vyplnily, nebyly logické z obecné situace…a 3 věci se nevyplnily?…Rozhodně pokud tyhle,,věci,,byly pro Vás důležité a chtěla jste, aby jste na ně dostala odpověď a dostala jste chybnou…pak nevím zda má důvod dál navštěvovat takovou kartářku…Já osobně na kartářky nevěřím. Byla jsem 2× v životě a teď podruhé kvůli matce, která u ní byla první a řekla jí o mě věci o kterých matka nevěděla a tak čekám co se stane :D…a jinak fakt dobrá kartářka byla paní Salačová, ale u té jsem byla před 15cti léty a to se opravdu vyplnilo VŠE. Má někde u PV syna a neteř, prý taky vykládají karty a ten její syn prý je velmi dobrý…jen není po něm vidu ani slechu. :D Proto jsem sem napsala, zda někdo o něm něco neví.

• Citovat
  • Upravit
1210
23.8.13 23:28
@mykyna píše:
Předpokládám, že,,budoucnost,,se splnila, a ne minulost :lol:…a tedy je třeba vzít v úvahu, zda zrovna věci, které se vyplnily, nebyly logické z obecné situace…a 3 věci se nevyplnily?…Rozhodně pokud tyhle,,věci,,byly pro Vás důležité a chtěla jste, aby jste na ně dostala odpověď a dostala jste chybnou…pak nevím zda má důvod dál navštěvovat takovou kartářku…Já osobně na kartářky nevěřím. Byla jsem 2× v životě a teď podruhé kvůli matce, která u ní byla první a řekla jí o mě věci o kterých matka nevěděla a tak čekám co se stane :D…a jinak fakt dobrá kartářka byla paní Salačová, ale u té jsem byla před 15cti léty a to se opravdu vyplnilo VŠE. Má někde u PV syna a neteř, prý taky vykládají karty a ten její syn prý je velmi dobrý…jen není po něm vidu ani slechu. :D Proto jsem sem napsala, zda někdo o něm něco neví.

Co mi predpovedela do budoucnosti se mi splnilo, rekla mi ze do roku 2012 budu vdana a budu mit 2 deti a to se nesplnilo ani jsem se na svadbu a deti neptala a nesplnilo se to z duvodu ze deti ani svadbu jeste neplanuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.9.13 17:39

Ahojky já jsem byla uLeny a je pravda že jsem čekala něco víc než jen 30minut a spěchání a přístup dost strohý co se týče karet-potom sem chtěla jít znovu a to jak se paní lena předvedla v chování bylo tak otřesný že už nikdy! nejen že se člověk musí objednat několik měsíců dopředu ale když třeba po půl roce co čekáte vám to nevyjde a chcete třeba trochu posunout čas tak sem dostala seřváno takže díky už ne ale výborná kartářka je na Karlově Kamila Škultetyová-mandragoratarot. cz nejen že vám výborně vyloží karty.je milá ochotná pomoct kdykoliv -vše se mi splnilo a dokonce ji chtěli i v televizi ale odmítla-jezdí za ní lidi i ze zahraničí jak je dobrá bere si kolem 400 za 1hod a dělá spoustu věcí ne jen výklad karet :palec: takže za mě je tahle nejlepší-vůbec se vám od ní nechce domů :P a opravdu pomůže a poradí-což jiné kartářky nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.10.13 14:47

Dobry den,

byl nekdo u pani Rozsivalove, ted v posledni dobe? Chodila jsem k starsi pani, ale kdyz jsem se objednala znovu sedela tak jeji dcera. Pusobilo to na me divne. Chci se zeptat zda zase vyklada karty nebo to dela jeji dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
23.10.13 23:02

K Leně chodí moje babička, pravidelně už pár let. Spokojená je jak kdy, protože je s Lenou těžká domluva, telefony nikdy nezvedá, občas na zmeškaný hovor odepíše, že pokud se chce někdo objednat, ať píše dotaz přes sms (babičce je 80, tohle fakt nedává :)) takže už tam párkrát byla na pas blint. Teď ji náhodou potkala a že se bude stěhovat někde blízko náměstí Spojenců s tím svým vykládáním. Co se týče předpovědí, tak babička jim dost věří (kartám obecně už velmi dlouho), co mi nějak převykládala (protože se Leny ptá i na mne a mou budoucnost…), tak něco se vyplnilo, něco zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
23.10.13 23:07

Dřív jezdívala babička do Kostelce k paní Salašové, která byla vážně perfektní, eso mezi kartářkami a přitom neuvěřitelně skormná a milá duše. Protože jsem kvůli starosti o babičku a komu že to tak moc důvěřuje a svěří jí při výkladu bohužel taky dost věcí…jsem si zkoušela lustrovat prostějovské kartářky a narazila na zajímavý článek se srovnáním, které tu asi od začátku této diskuze zajímá většinu. http://www.vecernikpv.cz/…usku-vestkyn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnette
24.10.13 18:32

Podepisuji se pod Maki ;) U Kamily jsem byla poprvé ze všech kartářek a asi už bych k žádné jiné nešla…ona je opravdu perfektní a všem ze :srdce: doporučuji!!!Přišla jsem k ní s nervama :-),tam se vybrečela a zpátky jsem šla tak lehce a krásně, že to ani nebylo možný :D Nedá se to popsat, musíte si to k ní jít zažít samy! Byla jsem docela hodně mimo z toho, že i když o mě nevěděla absolutně nic, všechno si přečetla…navíc je moc milá, hodná, příjemná…opravdu z vás u ní všechen stres opadne a svět už pak není tak šedej, protože umí nejen vyložit, ale i pochopit a povzbudit. Já jsem za tu návštěvu u ní MOC vděčná.

• Citovat
  • Upravit
petr 111
25.10.13 13:18
@mykyna píše:
Tak já jen, že jsem slíbila napsat, tak se ozývám. Nakonec jsem nebyla za paní Rozsívalovou, ale v Partyzánské ul(jméno už zase nevím)…naprosto mě tato kartářka odzbrojila, když mi hned po vyložení karet řekla proč tam jsem a co chci slyšet…takže jinak se dá výklad taky pojmout dosti obecně…některé věci trefila na 100 % na ostatní čekám co se stane…rozhodně napíši jak se co splnilo, předpověď má být na 3 měsíce(na tu dobu jsem chtěla vyložit)tel. kontakt mám, tak mohu postoupit, pokud by jste někdo chtěl…Cenu si neříká, čeká co dostane.ahoj a můžeš sem hodit ten telefon na paní z Partyzánské?Díky.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat