Kartářka Prostějov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.10.13 13:27

Ja jsem byla u pani Rozsivalove, ale tak pred 7 lety a ted jsem tam byla tak pred dvouma a na jejim miste sedela jeji dcera. Nevim nebudilo to ve me dobry dojem. Chci jit zase nekam, ale nevim kam. Nevite proc pani Rozsivalova starsi nevyklada?
Slysela jsem, ze na bouzove je dobra kartarka. Byli jste tam nekdo?

• Citovat
  • Upravit
1210
8.12.13 21:07

Byl jste někdo ještě u paní Kamily Škultetyové na výklad karet? Vykládá i normalně karty jak Lena Bendová, myslím že tam jdete s tím co Vám předpoví z karet (přítomnost a budoucnost),že nemáte žadné konkrétni otázky na které by jste se chtěli zeptat karet. Já jsem byla objednaná na 2.12.2013 k Leně Bendové ale něco se ji nečekaně událo a tak výklad odložila na náhradní termín, na náhradním termínu se s ní pořád nejde domluvit, tak jsem přemýšlela že bych zašla k paní Kamile Škultetyové ale nevím asi to u ní není na otázky. Děkuji předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.12.13 14:57

Doporučuji výklad karet přes mail nebo přes telefon. 100% přesnost aspoň u mě - pokud máte zájem o kontakt písněte pošlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.12.13 06:32

Původně jsem na internetu hledal zcela něco jiného, ale… Kamilu znám a její výklad je dost přesný. Nepamatuji se, že by se v něčem netrefila a to jak v dobrém tak bohužel i ve špatných věcech. Co mám zkušenost u jiných kartářek, které se nenápadně ptají na všechno možné Kamila je přesně opak. Zeptáte se co vás zajímá, ona vám řekne co je v kartách. V Brodku u Konice je kartářka taky. To co o mě řekla mojí manželce nevím sám o sobě ani já (myšleno ironicky). Pokud mi žena řekla pravdu, že si účtuje 50 Kč, protože to dělá pro lidi, musím se zeptat kdo komu dal těch 50 Kč. Myslím, že ta baba je tak zralá na trestní oznámení. Jinak já byl kdysi u kartářky v Praze. S mojí ženou jsem vůbec neměl být (máme spolu dvě děti, nejmladší má 5 měsíců) a já měl být už dva roky mrtvej. A to mi ty karty vykládala asi 5×. Takže moje rada. I Když Kamila je opravdu přesná, berte karty s nadhledem a není kartářka jako kartářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
2.1.14 17:28

@destovakapka pravě ona ti dá dost prostoru ať se ptáš takže super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.1.14 18:56
@maki33 píše:
@destovakapka pravě ona ti dá dost prostoru ať se ptáš takže super

Já právě že žadné otázky nemám, Bendová mi řekla všechno co viděla v kartách bez otázek, právě že já mám radči když mi řekne co vidí v kartách bez otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 20:39

Je jedno jestli máte otázky nebo ne, řekne vám co tam vidí. Pokud vás při kartách něco napadne co by jste chtěla vědět přesněji tak se na to prostě zeptáte. Vyloží vám karty pak přímo na vaši otázku. Asi jsem to prvně napsal nepřesně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 12:39

Zdravím, máte prosím někdo kontakt na tu Kamilu? děkuji

• Citovat
  • Upravit
836
28.1.14 22:25
@Anonymní píše:
Zdravím, máte prosím někdo kontakt na tu Kamilu? děkuji

najdi si na netu mandragoratarot to jsou jeji stranky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 20:23

Re:

Zdravím, nevíte někdo asi se kartářka Bendová přestěhovala z Dolní ulice a kam přesně se přestěhovala? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
180
25.6.14 20:26

Ahoj, ja se vtirnu.dnes jsem zalozila tuto diskusi, kde pisi, ze daleko lepsi zkusenost mam s Knihou promen. Ale nevnucuji!!!
 https://www.emimino.cz/…omen-194705/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.7.14 21:46

Škultety - kartářka Prostějov Karlov

Nejhorší kartářka a nejdražší u které jsem kdy byla, nejen že mi řekla úplné nesmysly o minulosti - prodělané ošklivé operace, které naštěstí nikdy nebyly. Ale pak ta budoucnost, kecy o ničem, nejen karty, ale numerologie a čtení z ruky - úplný blbosti a bludy. Trochu se těmto věcem věnuji, spletla se i ve výpočtu osobního čísla při numerologii. Nic neřekla, jen kecala psychologické bláboly. Nikdy více. Jen dnes lituju, že jsem ji hned neposlala někam a těch 40O,–- jsem jí dala, měla jsem ji hned odkázat tam, kam patří. K Lence Bendové si nemůže ani čuchnout. Neví vůbec nic, jen plácá. Nevím, že jí to není blbý, ale využívá neštěstí lidí k vlastnímu obohacení a ono jí to sype. Lidi, mějte vlastní rozum a podle něho se řiďte. Žádná kartářka nepomůže s osudem a co se má stát, tak se stane a nebo se tomu musíte sami vzepřít a bojovat. Slabost a slušnost jen každý zneužije a Vám bude ještě hůř. Nepotřebujeme kartářky, ale pevné sebevědomí a těch 400,–- je lepší investovat jinak, ale asi nejlíp tak, abychom si sebe více vážily a ne se svěřovaly osobám, které se snaží jen vydělat na neštěstí druhých lidí a na tomto je založen jejich byznys. Holky přeji Vám hodně štěstí a vykašlete se na karty, všechno to je jen a jen ve Vašich a taky mých rukou. Kartářku po Škultety už nikdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.7.14 22:23

@Ivullle vzhledem k tomu kolik má klientů a to SPOKOJENYCH! Bude nejspíš problém ve vaší hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.7.14 06:22

Hm, tak rychlou reakci a rychlý zásah jsem ani nečekala, je dobré mít vždy přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
30.7.14 23:20

@Ivullle pokud se mi ukáže komentář u tématu které mám v oblibenych tak je jasné že si ho přečtu, nejsem tu na rozdíl od vás pár dní. A pokud vidím komentář který je nesmyslný, je jasné že zareaguji. U paní Kamily jsem také byla a nespočet mojich známých také a všichni jsou nad míru spokojení a proto se mi nezdá že by byla chyba na její straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat