Život po životě, věříte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Život po životě, věříte?
Zdravím. Chci se zeptat, jestli v to věříte a jestli máte nějaké zkušenosti?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
věřím
ale pobavilo mě jestli máte zkušenosti. hned mě napadlo jestli u PC sedí nějaký duch a napíše ti ![]()
Ne, taky nevěřím. A u diskuze, kde se ptám na názor, je vhodné uvést názor svůj. Když se ho stydíš říct i jako anonym, proč by měl odpovědět někdo jiný?
Nevěřím, já vím, že se znovu narodím. Vím to odjakživa. Už jako malá holka jsem to vyprávěla kamarádkám. A taky vím, že ten další život bude odplata nebo odměna za tenhle.
Já nevěřím, já doufám. Doufám, že nás čeká po smrti něco hezkého. ![]()
Neverim,ale verim v duchy nebo ze nas mrtvi muzou ovlivnovat pomoci snu a podobne,spis v takovou tu ducharinu
- Upravit
…to by mě taky zajímalo. Chtěla jsem si přečíst knížku od Moodyho Život po životě, bohužel jsem nedočetla. Ale to, co jsem přečetla bylo vážně zajímavý.
Jinak, možná to je fakt jen náhoda, ale na základce jsme se o duchy a posmrtný život se spolužačkama dost zajímaly. S jednou spolužačkou jsme si řekly, že pokud jedna z nás umře, dáme si znamení, že „něco“ potom existuje. Spolužačka se zabila v autě v nedožitých 19ti let. A domluvené znamení dala. Tenkrát jsem na náš slib už dávno zapomněla, ale když se to stalo, najednou jsem si na to vzpomněla. Možná to byla jen náhoda, možná taky ne…
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím. Chci se zeptat, jestli v to věříte a jestli máte nějaké zkušenosti?
Věřím v leccos. Ale naprosto nemám v úmyslu rozebírat to s někým, kdo se pod svou otázku nedokáže ani podepsat.
Když nechceš odpovídat,tak neodpovídej vůbec.Ale rozhodně nikdo neni zvědavý na otázky proč anonym-proč?Jednoduše proto! ![]()
- Upravit
Nechápu,proč se tady zase řeší jestli je to anonym???nechápu,to k tomu potřebujete nick??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat