Astrid Batole

213
1.6.12 09:37

Astrid Batole

Ahojky děvčata, máte některá zkušenost s touto kosmetikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
1.6.12 09:57

Ahoj, mám jí připravenou na mimíska taky. A používala jsem jí i před tím. Za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.6.12 09:58
@vikiska píše:
Ahoj, mám jí připravenou na mimíska taky. A používala jsem jí i před tím. Za mě spokojenost.

Opravdu? A používáš dětský olej a krém na opruzeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
1.6.12 09:59

Olej jsem používala, ale na zadeček Bepanthen nebo Rybilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.6.12 10:07

Já měla tuto kosmetiku připravenou pro první dítě a letěla do koše, nevyhovoval mi, olej na tělíčko byl takový lepkavý a hodně hutný, tělové mléko se nevsakovalo
jediné co bylo v poho byl krém na prdýlku :D s tím jsem byla max spokojená ale měla jsem i rybilku a bepanthen :palec: a pak jsem zkusila sudocream a už bych nic jiného nechtěla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
1.6.12 10:10

Chce to vyzkoušet, každýmu vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.6.12 10:12

jasně je to fakt jen o vyzkoušení ale možná jsem zrovna trefila špatnou sadu :( i to se stává
hlavně aby to miminku vyhovovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
1.6.12 10:22

Tak jsem to šla schválně oteřít,olej se mi nezdá tuhý a amléko, se do mě vsáklo dobře. no uvidím jak to bude v srpnu vyhovovat malé. :nevim: Třeba jsi vážně natrefila na nějakou špatnou várku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
1.6.12 11:38
@Kajjka
@Kajjka píše:
Já měla tuto kosmetiku připravenou pro první dítě a letěla do koše, nevyhovoval mi, olej na tělíčko byl takový lepkavý a hodně hutný, tělové mléko se nevsakovalo
jediné co bylo v poho byl krém na prdýlku :D s tím jsem byla max spokojená ale měla jsem i rybilku a bepanthen :palec: a pak jsem zkusila sudocream a už bych nic jiného nechtěla :palec:

Taky už ji víckrát nekoupím.Mě teda nevyhovuje ani ten krém naprdelku.Po otevření první co se stane je to,že ti vyteče půl tuby vody.Pak ještě dlooouho vytíká voda s krémem.až když tam máš toho krému ta 1/3m tak teprve je normální bez vodovatý.Nehledě na to,že se na zadeček blbě roztírá,tak jako klouže.Fakt teda - zadarmo drahý.Nechci :jazyk:
Za mě - Sudocream na prdelku,na ksichtík Sebamed který se hodí i na nějaká ta sušší ložiska na kůži a na tělíčko pouze tělové mléko.Olejíčky jsou mastné a blbě se vstřebávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.6.12 12:05

holky pozor na astrid olej a rybilku obsahují zdraví škodlivé parabeny!!!!! a jiné ropné produkty :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí