Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky děvčata, máte některá zkušenost s touto kosmetikou?
Ahoj, mám jí připravenou na mimíska taky. A používala jsem jí i před tím. Za mě spokojenost.
@vikiska píše:
Ahoj, mám jí připravenou na mimíska taky. A používala jsem jí i před tím. Za mě spokojenost.
Opravdu? A používáš dětský olej a krém na opruzeniny?
Já měla tuto kosmetiku připravenou pro první dítě a letěla do koše, nevyhovoval mi, olej na tělíčko byl takový lepkavý a hodně hutný, tělové mléko se nevsakovalo
jediné co bylo v poho byl krém na prdýlku
s tím jsem byla max spokojená ale měla jsem i rybilku a bepanthen
a pak jsem zkusila sudocream a už bych nic jiného nechtěla ![]()
jasně je to fakt jen o vyzkoušení ale možná jsem zrovna trefila špatnou sadu
i to se stává
hlavně aby to miminku vyhovovalo ![]()
Tak jsem to šla schválně oteřít,olej se mi nezdá tuhý a amléko, se do mě vsáklo dobře. no uvidím jak to bude v srpnu vyhovovat malé.
Třeba jsi vážně natrefila na nějakou špatnou várku.
@Kajjka píše:
Já měla tuto kosmetiku připravenou pro první dítě a letěla do koše, nevyhovoval mi, olej na tělíčko byl takový lepkavý a hodně hutný, tělové mléko se nevsakovalo
jediné co bylo v poho byl krém na prdýlkus tím jsem byla max spokojená ale měla jsem i rybilku a bepanthen
a pak jsem zkusila sudocream a už bych nic jiného nechtěla
Taky už ji víckrát nekoupím.Mě teda nevyhovuje ani ten krém naprdelku.Po otevření první co se stane je to,že ti vyteče půl tuby vody.Pak ještě dlooouho vytíká voda s krémem.až když tam máš toho krému ta 1/3m tak teprve je normální bez vodovatý.Nehledě na to,že se na zadeček blbě roztírá,tak jako klouže.Fakt teda - zadarmo drahý.Nechci ![]()
Za mě - Sudocream na prdelku,na ksichtík Sebamed který se hodí i na nějaká ta sušší ložiska na kůži a na tělíčko pouze tělové mléko.Olejíčky jsou mastné a blbě se vstřebávají.
holky pozor na astrid olej a rybilku obsahují zdraví škodlivé parabeny!!!!! a jiné ropné produkty
![]()