Čelenka do účesu Banán

525
30.5.12 13:38

Čelenka do učesu ,,Banán,,

Ahoj ženy,nevíte prosím někdo kde bych sehnala tuhle čelenku neboli pulměsícový hřeben s kytičkami? POtřebuju to sehnat do svatebního učesu a začíná to spěchat.Poradte prosím ja at hledám kde hledám nikde nic :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
30.5.12 13:47

Podle mě to není totiž čelenka :) , zajdi do nějaké galanterie( většinou tam mívají svatební koutek) a nebo do svatebního obchodu, mají tam různý takovýto kvítečky namotaný jakokdyby na stopce a ta se dá různě do vlasů a chytne vlásenkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.5.12 13:51

Koukala jsme kde jsem mohla ale nikde nic…něco podobného se mi také líbí…jedině udělat drdola do toho hřebínky s ozdobou?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
30.5.12 14:05

Musíš hledat spíš na zahraničních e-shopech, našla jsem třeba tohle , je to taky hřeben, ale stojí 45 liber + 8 poštovné (=asi 1700 kč). Tady máš spoustu dalších odkazů, zkus pohledat. Český a levnější třeba tady , ale ten je zas dost malý (10 cm)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
30.5.12 14:22

Ještě jsem našla kytičkové hřebínky tady ale to jsou spíš textilní ozdoby… Prostě zadej „svatební doplňky do vlasů“, nebo „štrasový hřebínek“ a hledej a hledej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.5.12 14:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
30.5.12 21:54

Děvčata moc vám děkuji za snahu ale prostě to neni to co hledám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
30.5.12 22:14

No pokud hledáš právě to co je na tom obrázku, tak to asi nenajdeš, leda si to nechat vyrobit na zakázku… Je to určitě převzatý obrázek odněkud ze zahraničí, takže u nás to nejspíš stejně neseženeš… :nevim: No hodně štěstí, já myslím, že jich existuje spousta mnohem krásnějších, než ten na původním obrázku ;) Jo a pokud je to z nějakého časopisu, tak se koukni na popisek, bývá tam často napsané, odkud jsou zapůjčené prezentované doplňky (ale to už tě asi napadlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
30.5.12 22:20

Nn nemusím mít přesně ten co tam je ale jde o tvar,a to právě nemužu sehnat :( a na obrázku taky neni nic jiného než popis učesu :( no nebudu si tim lámat hlavu a když neseženu nechám si tam dát vlásenky vedle sebe a efekt bude stejnej :D ale dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
30.5.12 22:51

a co tohle , stejný účes, stejný tvar… (mně to nedá) :lol:
Edit: tady je totéž, ale na jiné hlavě…
Jiný a trochu levnější tady … a tady
tady je jich spousta a jsou nepopsatelně krásné… Já se chci vdávat!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
31.5.12 12:53

Karkus : Ty vůbec nejseš marná :potlesk: :palec: moc děkujutady si snad už vyberu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí