Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj ženy,nevíte prosím někdo kde bych sehnala tuhle čelenku neboli pulměsícový hřeben s kytičkami? POtřebuju to sehnat do svatebního učesu a začíná to spěchat.Poradte prosím ja at hledám kde hledám nikde nic
děkuji
Podle mě to není totiž čelenka
, zajdi do nějaké galanterie( většinou tam mívají svatební koutek) a nebo do svatebního obchodu, mají tam různý takovýto kvítečky namotaný jakokdyby na stopce a ta se dá různě do vlasů a chytne vlásenkama ![]()
Koukala jsme kde jsem mohla ale nikde nic…něco podobného se mi také líbí…jedině udělat drdola do toho hřebínky s ozdobou?? ![]()
Musíš hledat spíš na zahraničních e-shopech, našla jsem třeba tohle , je to taky hřeben, ale stojí 45 liber + 8 poštovné (=asi 1700 kč). Tady máš spoustu dalších odkazů, zkus pohledat. Český a levnější třeba tady , ale ten je zas dost malý (10 cm)…
Ještě jsem našla kytičkové hřebínky tady ale to jsou spíš textilní ozdoby… Prostě zadej „svatební doplňky do vlasů“, nebo „štrasový hřebínek“ a hledej a hledej ![]()
Děvčata moc vám děkuji za snahu ale prostě to neni to co hledám ![]()
No pokud hledáš právě to co je na tom obrázku, tak to asi nenajdeš, leda si to nechat vyrobit na zakázku… Je to určitě převzatý obrázek odněkud ze zahraničí, takže u nás to nejspíš stejně neseženeš…
No hodně štěstí, já myslím, že jich existuje spousta mnohem krásnějších, než ten na původním obrázku
Jo a pokud je to z nějakého časopisu, tak se koukni na popisek, bývá tam často napsané, odkud jsou zapůjčené prezentované doplňky (ale to už tě asi napadlo).
Nn nemusím mít přesně ten co tam je ale jde o tvar,a to právě nemužu sehnat
a na obrázku taky neni nic jiného než popis učesu
no nebudu si tim lámat hlavu a když neseženu nechám si tam dát vlásenky vedle sebe a efekt bude stejnej
ale dík
Karkus : Ty vůbec nejseš marná
moc děkujutady si snad už vyberu ![]()