Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, už asi týden nemůžu splašit modrou indulonu a je to docela problém, vůbec nevím čím ted malou mazat. Neznáte něco podobnýho? ![]()
Já jsem pak přešla na Sebamed extrajemný krém nebo jak se to jmenuje… Taková velká tuba.
Co modrá Nivea, ta by byla blbá?? Já už s ní párkrát malýho mázla a žádná reakce ![]()
Nám hlavně pomáhala krásně při ekzému, tak proto se tak ptám ![]()
@jonatanka píše:
Modrou indulonu jsem zrovna včera koupila v kauflandu.
A taky jí mívají v lékárnách.
@pavur píše:
Ahoj, už asi týden nemůžu splašit modrou indulonu a je to docela problém, vůbec nevím čím ted malou mazat. Neznáte něco podobnýho?
Taky jsem ji shanela, ja ji koupila v Tescu u nas na malem meste, ale v jedne drogerii mi prodavacka rekla, ze meli nejakou spatnou sarzi, pry tam byl problem s nejakou slozkou, tak ji stahovali z prodeje. Proto je ted nedostatek, za par tydnu by se uz mela prodavat nova sarze
Když u nás dojde modrá indulona, je vždycky na řadě kosmetická vazelina. Je taky neparfemovaná, bez přidávaných složek, na exem ideální
@kvetinka56 Aha, no asi vím o co jde, poslední dobou byla opravdu trochu jiná, jak kdyby se jim tam nějaký složky oddělovaly, chvíli z toho tekla voda, chvíli normal krém. Tak třeba to je ono ![]()
@levi Tu asi seženem v lékárně že?
Tak kdo shání modrou indulonu jako já, tak jsem se dočetla dobrou zprávu. „Do dvou týdnů by měla být zase všude dostupná!!!“ Tak už aby to bylo ![]()
Pavur jojo, já ji kupuju v lékárně, kupuju tuhle http://www.lekarna.cz/…linka-200ml/. Ale v těhotenství jsem ji myslím kupovala i normálně v drogerii, ale jestli ji tam stále mají, to nevím.
Ahoj, obnovuji diskuzi - mě se zdá, že ten prodej nějak neobnovili. Stále je VELKÝ problém ji sehnat, dokonce jsem teď zaslechla, že ji přestávají vyrábět
máte někdo nějaké informace? Díky
Ahoj, v kvetnu kdyz byl vypadek dodavek kvuli spatne sarzi, jsem indulonu sehnala bez problemu pres net. Koupila jsem si hned 5 tub, takze od te doby jsem po ni v obchodech ani v lekarnach nekoukala, ale zkus to pres e-shop. Tehdy jsem nakoupila i nejake caje, co byly v akci, takze se to nakonec docela vyplatilo.
Bohuzel aktualni info zadne nemam.
@mayerka ahoj, my jsme jí už normálně sehnali v tescu, takže jsem se už po ničem nepídila ![]()
Novou jsem ještě neměla, dá se sehnat ještě stará (je to chvíli, ale viděla jsem ji v lidlu, penny, makro), ale modrá je modrá a měsíčková je úplně jiná.