Časté pocení, mokré oblečení

Anonymní
22.5.12 15:20

časté pocení,mokré oblečení

Raději anonymně :oops: :mrgreen:

Často se myju (i ráno,než někam jdu), jsem pod paží vyholená, používám niveu či Garnier ve spreji,ale stejně se hodně potím. Naštěstí to nesmrdí (dooufám :-), ale spíš mi vadí ty mokré kruhy na tričkách,šatech apod.
Myslím,že to není jen můj problém, proto budu vděčná za každý tip, jak se vyhnout „koláčům“ v podpaždí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
22.5.12 15:23

Ahoj, já se taky potím docela hodně a pomáhá mi Driclor (http://www.driclor.eu/), dá se koupit normálně v lékárně. Kruhy pod paží se po něm nedělají. Kdysi mi ho doporučila kamarádka a jsem s ním moc spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 15:25

Před pár týdny jsem zakládala stejné téma. Byla jsem zoufalá a úplně zhnusená sama sebou, převlékala jsem se několikrát denně. Zdejší mamči doporučily antiperspirant Driclor a můžu říct, že po třech dnech používání bylo po mokrých kolech. První dva týdny jsem ho používala každý večer, teď už jen 2×, 3 x týdně - jak si vzpomenu. Kola se nevrací a konečně se cítím perfektně.
Kupovala jsem ho v lékárně a stál něco přes 200 Kč ;) . Terka

• Citovat
  • Upravit
13770
22.5.12 15:26

Driclor je super, ale nanášet ho opatrně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 15:28

Děkuju za typy, určitě ho vyzkouším.
Možná kdybych nosila volná trička, tento problém by nebyl,ale proč se balit do pytlů jen kvůli pocení,když oplá trička, či halenky jsou slušivější:-)

• Citovat
  • Upravit
85
22.5.12 15:30

Dobrá je i Rexona ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 15:31

Rexonu jsem taky vyzkoušela, přes zimu mi přijdou téměř všechny deodoratny O.K.,ale jak přijde větší horko, oplejší oblečení, je vše marné :cert:

• Citovat
  • Upravit
3494
22.5.12 15:52

Driclor je perfektní, ale nedokážu ho používat, strašně mě štípe a pálí, vydržím dva dny a pak nemůžu ani dát ruce k tělu, jak to bolí :? Kůže musí být absolutně suchá a neoholená (čerstvě), přesto že to dělám, nejde to…škoda, jinak účinek má 100 %!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.5.12 16:02

100% Driclor,stojí kolem 200,–,ale vydrží hoodně dlouho.Cokoliv jiného u mně selhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.5.12 16:41

Ahoj, já můžu jen a jen doporučit tento přípravek: http://proti-poceni.cz/…spirant.html Používám ho teprve 14dní, ale jsem s ním moc spokojená. Žádné pálení ani bolest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
22.5.12 17:07

Tánik, no jejda, to bych vyzkoušela, dík za tip!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.5.12 17:15
@Agrimonia píše:
Tánik, no jejda, to bych vyzkoušela, dík za tip!!

Není zač, hlavně, když to pomůže i tobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
22.5.12 17:21

No akorát, když teď čtu to složení- to je stejné jako Driclor- alkohol a hliník :-(. Nezkoušela jsi od nich ten gel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.5.12 08:23
@Agrimonia píše:
No akorát, když teď čtu to složení- to je stejné jako Driclor- alkohol a hliník :-(. Nezkoušela jsi od nich ten gel???

Ne, pořídila jsem si jen ten sprej. Mně vyhovuje víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
23.5.12 14:55

Na mě tedy taky zabral až Driclor. Ale mazala jsem méňe, protože mě docela štípal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí