Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, já se taky potím docela hodně a pomáhá mi Driclor (http://www.driclor.eu/), dá se koupit normálně v lékárně. Kruhy pod paží se po něm nedělají. Kdysi mi ho doporučila kamarádka a jsem s ním moc spokojená. ![]()
Před pár týdny jsem zakládala stejné téma. Byla jsem zoufalá a úplně zhnusená sama sebou, převlékala jsem se několikrát denně. Zdejší mamči doporučily antiperspirant Driclor a můžu říct, že po třech dnech používání bylo po mokrých kolech. První dva týdny jsem ho používala každý večer, teď už jen 2×, 3 x týdně - jak si vzpomenu. Kola se nevrací a konečně se cítím perfektně.
Kupovala jsem ho v lékárně a stál něco přes 200 Kč
. Terka
Děkuju za typy, určitě ho vyzkouším.
Možná kdybych nosila volná trička, tento problém by nebyl,ale proč se balit do pytlů jen kvůli pocení,když oplá trička, či halenky jsou slušivější:-)
Rexonu jsem taky vyzkoušela, přes zimu mi přijdou téměř všechny deodoratny O.K.,ale jak přijde větší horko, oplejší oblečení, je vše marné ![]()
Driclor je perfektní, ale nedokážu ho používat, strašně mě štípe a pálí, vydržím dva dny a pak nemůžu ani dát ruce k tělu, jak to bolí
Kůže musí být absolutně suchá a neoholená (čerstvě), přesto že to dělám, nejde to…škoda, jinak účinek má 100 %!
100% Driclor,stojí kolem 200,–,ale vydrží hoodně dlouho.Cokoliv jiného u mně selhalo.
Ahoj, já můžu jen a jen doporučit tento přípravek: http://proti-poceni.cz/…spirant.html Používám ho teprve 14dní, ale jsem s ním moc spokojená. Žádné pálení ani bolest ![]()
@Agrimonia píše:
Tánik, no jejda, to bych vyzkoušela, dík za tip!!
Není zač, hlavně, když to pomůže i tobě ![]()
No akorát, když teď čtu to složení- to je stejné jako Driclor- alkohol a hliník
. Nezkoušela jsi od nich ten gel???
@Agrimonia píše:
No akorát, když teď čtu to složení- to je stejné jako Driclor- alkohol a hliník. Nezkoušela jsi od nich ten gel???
Ne, pořídila jsem si jen ten sprej. Mně vyhovuje víc…
Na mě tedy taky zabral až Driclor. Ale mazala jsem méňe, protože mě docela štípal.
Raději anonymně

Často se myju (i ráno,než někam jdu), jsem pod paží vyholená, používám niveu či Garnier ve spreji,ale stejně se hodně potím. Naštěstí to nesmrdí (dooufám
, ale spíš mi vadí ty mokré kruhy na tričkách,šatech apod.
Myslím,že to není jen můj problém, proto budu vděčná za každý tip, jak se vyhnout „koláčům“ v podpaždí.