Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, tuto kosmetiku používá má kosmetička, takže jsem už pár přípravků vyzkoušela i doma, nijak mě teda nenadchly. Hlavně krémy mně přijdou celkem o ničem - měla jsem nějaký na akné a dva na vrásky kolem očí - žádné zlepšení v ničem nenastalo. Celkem dobrá mně přijde čistící pěna na obličej a enzymatický peeling, ty byly fajn, ale zase žádný zázrak a za dost vysokou cenu, takže ani ty už jsem podruhé nekoupila.
nevím, jestli to lze právně porovnat, ale řekla bych, že Alcina a Avon je jako třeba oktávka a trabant ![]()
já používám Alcinu na vlasy, víc jak 10let, má ji má kadeřnice a posl. dobou i krém na citlivou pleť - je úžasný, lehký, krásně voní, ale stojí 620kč 50ml, srovnala bych to cenově s Mary Kay, se kterou jsem také spokojená. je to opravdu o větší investici…kvalita bych řekla, že vysoká.
chodila jsem i na kosmetiku, kde měla paní Alcinu, ale bohužel už bydlím jinde. taky byla velká spokojenost.
Alcinu sice neznám, ale objevila jsem při hledání v internetových lékárnách přípravky firmy Barekol, mám od nej tři krémy na pleť a cena víc než lidová, zhruba 50 Kč za krém. Dají se sehnat buď na internetu nebo i v některých prodejnách zdravé výživy. Mám smíšenou a dost citlivou pleť a jsem opravdu spokojena.
Alcinu jsem kdysi zkoušela a taky mě nenadchla. Ani na vlasy, ani na čumák. Poměr cena x kvalita podle mě neodpovídá…
já ji teda na vlasy používám dlouhodobě - jak jsem psala a nedám dopustit např. na olejíček na konečky vlasů (mám hodně dlouhé vlasy). jinak si myslím, že každému sedne něco jiného a je potřeba přípravek používat několik let, abysme ho mohly hodnotit. pleť i vlasy totiž reagují jinak po prvním použití a jinak po dlouhodobém používání.
Jasně, výsledky se dají odečítat až po dlouhodobém používání. Ale kosmetika musí „sednout“ na první, maximálně druhý pohled (vyzkoušení). Musí být příjemná na dotek, vonět ti, prostě sednout, abys ji mohla používat dlouhodobě. A to u mě Alcina nesplnila ![]()
Používám krémy Alcina a jsem maximálně spokojená!!!Jen to chce najít ten pravý
Já na ni najela a začala objednávat po návšětěvách kosmetiky,kdy s ní kosmetička pracovala a dala mi i nějaké vzorečky.
S Avonem neporovnatelné…
Srovnávala bych spíš s Biodermou,Vichy…atd.
Alcinu jsem zjkoušla a přišla mi taková nijaká - jako bych nepoužívala nic
daleko víc se mi osvědčilo Vichy - používala jsem podle vývoje své pleti několik řad a aktuálně mi nejvíc sedí Ryor…ten je z kategorie levnější kosmetiky, ale kvalitou se vyrovná těm dražším
mary Kay mě taky nijak neoslovila, přišlo mi to totéž jak Avon, ale několikanásobně dražší ![]()
@michaela1808 píše:
nevím, jestli to lze právně porovnat, ale řekla bych, že Alcina a Avon je jako třeba oktávka a trabant
já používám Alcinu na vlasy, víc jak 10let, má ji má kadeřnice a posl. dobou i krém na citlivou pleť - je úžasný, lehký, krásně voní, ale stojí 620kč 50ml, srovnala bych to cenově s Mary Kay, se kterou jsem také spokojená. je to opravdu o větší investici…kvalita bych řekla, že vysoká.
chodila jsem i na kosmetiku, kde měla paní Alcinu, ale bohužel už bydlím jinde. taky byla velká spokojenost.
Dívala jsem se, že je o něco málo dražší,ale protože v Avonu mají krémy za 600kč taky, tak mi to zas až tak velký rozdíl nepřijde a hlavně: chci to investovat do sebe ![]()
Ahoj já používám některé přípravky od Alciny a některé od Payot.Na oči mám od Payot zklidňující péči, protože mám citlivou pleť, tak mi taky trvalo, než jsem našla něco bezproblémového.
@Veronika4 píše:
Alcinu sice neznám, ale objevila jsem při hledání v internetových lékárnách přípravky firmy Barekol, mám od nej tři krémy na pleť a cena víc než lidová, zhruba 50 Kč za krém. Dají se sehnat buď na internetu nebo i v některých prodejnách zdravé výživy. Mám smíšenou a dost citlivou pleť a jsem opravdu spokojena.
Krém za 50 kč???proboha co to má za složení? za tu cenu koupím chleba a 10 rohlíků ![]()
@kostickaa píše:
Alcinu jsem zjkoušla a přišla mi taková nijaká - jako bych nepoužívala nicdaleko víc se mi osvědčilo Vichy - používala jsem podle vývoje své pleti několik řad a aktuálně mi nejvíc sedí Ryor…ten je z kategorie levnější kosmetiky, ale kvalitou se vyrovná těm dražším
mary Kay mě taky nijak neoslovila, přišlo mi to totéž jak Avon, ale několikanásobně dražší
Mám taky Ryor s koenzymem q10krásně voní a na noc si dávám růžový olejíček od saloosu.
@miparime píše:
Krém za 50 kč???proboha co to má za složení? za tu cenu koupím chleba a 10 rohlíků
No vidíš a já zas za to kupuju krémy
. Jsou čistě přírodní, mám třeba violkový apod. Dokonce se mi hodně zlepšila pleť v T-zóně. Fakt na tuhle kosmetiku nedám dopustit a kdyby to nějakou ženu oslovilo, mrkněte na jejich internetové stránky: www.barekol.cz. Vypadá to jako reklama, ale hledala jsem něco za přijatelnou cenu a jsem ráda, že našla.
Zdravím všechny maminky, chci se zeptat na kosmetiku Alcina, na kterou bych chtěla přejít. Doposud jsem používala přípravky z Avonu, ale nějak mi přestaly vyhovovat. Nevím, jestli je to tím porodem nebo čím, ale pleť mám ted nějak vybíravější
. Hlavně kolem očí ji mám dost citlivou a po krémech z avonu jsem vždycky slzela a oči měla zarudlé, takže výsledný efekt nulový né-li ještě horší
.
Používáte některá tu Alcinu, přece jenom je o něco dražší, tak abych měla echo.Děkuji