Rtěnky, stíny, tužky - jakou kosmetiku používáte?

40
16.5.12 11:28

Rtěnky, stíny, tužky...

Jakou kosmetiku používáte, s kterou jste spokojeny? Ráda utrácím v drogerii (a nejen tam samozřejmě) a vždycky mě to láká zkusit novou rtěnku, tužku na oči apod. Osobně mám ráda G. Salvette rtěnku, jinak jsem teď objevila super tužku na oči v Rossmannu. Fakt vydrží celý den, je to přímo jejich značka Essence (long lasting eye pencil), je to ta dlouhotrvající tužka, za pár korun a drží. Jinak prosím o tip, jaká rtěnka dlouho vydrží na rtech? Když chci, aby rtěnka držela, přepudruju a znovu nanesu, ale se žádnou jsem nebyla 100% spokojena. Takže vy co se rády líčíte, pište tipy.:) Díky za každou inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
16.5.12 11:37

měla jsem dlohotrvající rtěnku z marrionnaud…vypadala jako lesk,naneseš,počkáš až zaschne a přeleskuješ-byla krásná,super držela,žádné pití ani jídlo jí nesmázlo… bohužel jí nesmázlo ani žádné odličovadlo :mrgreen: skutečně dlouhotrvající a neslíbatelná… nakonec jsem jí každý večer loupala po plátkách z pusy,dokážeš si představit jak pak moje hubička vypadala :roll: :D

nen lepší si rtěnku vzít s sebou a v případě potřeby se přetáhnout znova?

• Citovat
  • Upravit
29436
16.5.12 11:48

Já hodně používám Dermacol nebo právě ten Essence - stojí pár korun a fakt jsem s ním spokojená. Mám od něj taky tužky, pár stínů a teď řasenku Black mania - tu mám už druhou a je výborná. S rtěnkou neporadím, používám lesky na rty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.5.12 12:39

Tak to já používám řasenku 2000calories od MaxFactor a pudr a stíny od Rimmel. Teď jak jsem na RD, tak se snažím na kosmetice spíše šetřit, takže žádné velké experimenty :( . Ale zato ujíždím na náušnicích :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
16.5.12 12:45

vyhovuje mi Avon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.12 12:48

@nevsik Tak to samozřejmě dělám s tou rtěnkou, prostě si ji vezmu sebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.12 12:49

@JaSa A jakou rtěnku používáš? Vždycky prolistuju katalog, mají krásné barvy a rtěnky nejsou zas tak drahé, ale zatím jsem je ještě nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.5.12 12:56

Jediná rtěnka,která vydrží jídlo,pití,líbačku apod.je Lipfinity od Max Factor.Sice je drahá (cca 500,–
),ale vydrží 100 let.Pokud někomu nedrží stíny jako mně,doporučuju bázi pod stíny od Artdeca.Mají ji Douglasu a Marionnaud.Stíny vydrží celý den. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
16.5.12 13:25

@Tereza1986 prosim te,jake cislo rtenky ma barvu hnedou?Nevis?Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.5.12 13:27

Já už delší dobu používám Sephoru - tu jejich vlastní značku. Stíny se sice zdají dražší, ale je tam té barvičky hodně a tak dlouho vydrží. Báze pod stíny ta jejich je také super, ale teď co jsem na mateřské už ji nepoužívám jen make-up (bez toho opravdu nemůžu z domu), černou tužku a hnědé stíny, rtěnku a mažu. Taky řasenku jsem odbourala :-)
Nedávno jsem mamce k svátku koupila Sephora balíček - sprcháč, tělový mlíko a minitoaletní vodu do kabelky. Vše v jedné ovocné vůni. A chodím jí na to, kdykoli jsme u nich. Je to paráda… Kdásně voní a je to i krásně zabalené - ten sprcháč má super balení. Opravdu je to moc hězký dárek a navíc ti to i zabalí do krásného dárkového balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.5.12 13:31
@Mafina5 píše:
Já už delší dobu používám Sephoru - tu jejich vlastní značku. Stíny se sice zdají dražší, ale je tam té barvičky hodně a tak dlouho vydrží. Báze pod stíny ta jejich je také super, ale teď co jsem na mateřské už ji nepoužívám jen make-up (bez toho opravdu nemůžu z domu), černou tužku a hnědé stíny, rtěnku a mažu. Taky řasenku jsem odbourala :-)
Nedávno jsem mamce k svátku koupila Sephora balíček - sprcháč, tělový mlíko a minitoaletní vodu do kabelky. Vše v jedné ovocné vůni. A chodím jí na to, kdykoli jsme u nich. Je to paráda… Kdásně voní a je to i krásně zabalené - ten sprcháč má super balení. Opravdu je to moc hězký dárek a navíc ti to i zabalí do krásného dárkového balení.

A ta čokoládová vůně. :dance: Úplně bych to olízala :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.5.12 13:39

@Jaruna Mrkni na www.salis.co.uk ,vpravo dole klikni na obrázek Lipfinity a ukážou se ti spousta odstínů.Hnědá mi přijde 200,je skoro dole. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.12 13:41

Ještě mě napadlo, že pudr a makeup v Rossmannu Synergy je taky za dobrou cenu. Jen ho mají daný u pleťových vod a podobných věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
16.5.12 13:47

@Tereza1986 dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.5.12 13:53
@Jaruna píše: