Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jakou kosmetiku používáte, s kterou jste spokojeny? Ráda utrácím v drogerii (a nejen tam samozřejmě) a vždycky mě to láká zkusit novou rtěnku, tužku na oči apod. Osobně mám ráda G. Salvette rtěnku, jinak jsem teď objevila super tužku na oči v Rossmannu. Fakt vydrží celý den, je to přímo jejich značka Essence (long lasting eye pencil), je to ta dlouhotrvající tužka, za pár korun a drží. Jinak prosím o tip, jaká rtěnka dlouho vydrží na rtech? Když chci, aby rtěnka držela, přepudruju a znovu nanesu, ale se žádnou jsem nebyla 100% spokojena. Takže vy co se rády líčíte, pište tipy.:) Díky za každou inspiraci.
měla jsem dlohotrvající rtěnku z marrionnaud…vypadala jako lesk,naneseš,počkáš až zaschne a přeleskuješ-byla krásná,super držela,žádné pití ani jídlo jí nesmázlo… bohužel jí nesmázlo ani žádné odličovadlo
skutečně dlouhotrvající a neslíbatelná… nakonec jsem jí každý večer loupala po plátkách z pusy,dokážeš si představit jak pak moje hubička vypadala
![]()
nen lepší si rtěnku vzít s sebou a v případě potřeby se přetáhnout znova?
Já hodně používám Dermacol nebo právě ten Essence - stojí pár korun a fakt jsem s ním spokojená. Mám od něj taky tužky, pár stínů a teď řasenku Black mania - tu mám už druhou a je výborná. S rtěnkou neporadím, používám lesky na rty.
Tak to já používám řasenku 2000calories od MaxFactor a pudr a stíny od Rimmel. Teď jak jsem na RD, tak se snažím na kosmetice spíše šetřit, takže žádné velké experimenty
. Ale zato ujíždím na náušnicích
.
@nevsik Tak to samozřejmě dělám s tou rtěnkou, prostě si ji vezmu sebou. ![]()
@JaSa A jakou rtěnku používáš? Vždycky prolistuju katalog, mají krásné barvy a rtěnky nejsou zas tak drahé, ale zatím jsem je ještě nezkusila.
Jediná rtěnka,která vydrží jídlo,pití,líbačku apod.je Lipfinity od Max Factor.Sice je drahá (cca 500,–
),ale vydrží 100 let.Pokud někomu nedrží stíny jako mně,doporučuju bázi pod stíny od Artdeca.Mají ji Douglasu a Marionnaud.Stíny vydrží celý den. ![]()
@Tereza1986 prosim te,jake cislo rtenky ma barvu hnedou?Nevis?Diky ![]()
Já už delší dobu používám Sephoru - tu jejich vlastní značku. Stíny se sice zdají dražší, ale je tam té barvičky hodně a tak dlouho vydrží. Báze pod stíny ta jejich je také super, ale teď co jsem na mateřské už ji nepoužívám jen make-up (bez toho opravdu nemůžu z domu), černou tužku a hnědé stíny, rtěnku a mažu. Taky řasenku jsem odbourala ![]()
Nedávno jsem mamce k svátku koupila Sephora balíček - sprcháč, tělový mlíko a minitoaletní vodu do kabelky. Vše v jedné ovocné vůni. A chodím jí na to, kdykoli jsme u nich. Je to paráda… Kdásně voní a je to i krásně zabalené - ten sprcháč má super balení. Opravdu je to moc hězký dárek a navíc ti to i zabalí do krásného dárkového balení.
@Mafina5 píše:
Já už delší dobu používám Sephoru - tu jejich vlastní značku. Stíny se sice zdají dražší, ale je tam té barvičky hodně a tak dlouho vydrží. Báze pod stíny ta jejich je také super, ale teď co jsem na mateřské už ji nepoužívám jen make-up (bez toho opravdu nemůžu z domu), černou tužku a hnědé stíny, rtěnku a mažu. Taky řasenku jsem odbourala
Nedávno jsem mamce k svátku koupila Sephora balíček - sprcháč, tělový mlíko a minitoaletní vodu do kabelky. Vše v jedné ovocné vůni. A chodím jí na to, kdykoli jsme u nich. Je to paráda… Kdásně voní a je to i krásně zabalené - ten sprcháč má super balení. Opravdu je to moc hězký dárek a navíc ti to i zabalí do krásného dárkového balení.
A ta čokoládová vůně.
Úplně bych to olízala
.
@Jaruna Mrkni na www.salis.co.uk ,vpravo dole klikni na obrázek Lipfinity a ukážou se ti spousta odstínů.Hnědá mi přijde 200,je skoro dole. ![]()
Ještě mě napadlo, že pudr a makeup v Rossmannu Synergy je taky za dobrou cenu. Jen ho mají daný u pleťových vod a podobných věcí.