Nip Fab kosmetika - používáte někdo?

177
15.5.12 12:03

nip fab kosmetika používáte někdo?

Ahoj holky, používáte nekterá anglickou kosmetiku NIP FAB? Já jsem začala a nemůžu si vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
15.5.12 12:08

A můžu se zeptat, jaký přípravek konkrétně a s jakým výsledkem? Už jsem o ní slyšela, ale v různých diskuzích jsou dost rozporuplné reakce. Takže váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.5.12 12:46

mám zkušenost i s tím BUST FIXEM na formování a zvetšení prsou, mš to teda pomohlo musím říct. Po kojení mi nezbylo skoro nic :,( a po 6 týdnech jsem je měla pevnější a tak o půl čísla větší. Vrátila jsem se k podprdě co před těhu:-) pak třeba eye fix, korektor a zároveň serum na váčky a vrásky ten je super a celulite fix super a co mám hodně ráda tak to je odličovač a mycí gel v jednom claen fix gel. Není to uplne nejlevnější kosmetika, když jsem na mateřský,ale mají super věci. Ten bust fix na ty prsa je asi nejvíc diskutovaný, mě se osvědčil. Ale je fakt že pokud někdo čeká že se mu zvetší o 2 čísla jako při plastice tak to zase ne e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.5.12 12:49

jo a super je i na nohy dry leg fix, já mívala uplně šupinatý suchý nohy a stím se to fakt pěkně spravilo a lesknou se trochu. Tak vyzkoušej něcoat mám od někoho jiného názor:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.5.12 16:01

A můžu se zeptat kde a jak nakupuješ? Celkem mě to zaujalo, že bych vyzkoušela…díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.5.12 18:43

zatí mají jen přes web nipfab.cz a jedno výdejní místo na Praze 9 na Kolbence. Určo mrkni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.12 08:27

Tak jsem si nakonec objednala ten Bust Fix, uvidím, co to udělá. Po kojení jsou prsa strašná, mám docela malý objem a teď ještě menší :(. Koupila jsem jej za 450 Kč, myslím, že cena docela ujde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.5.12 11:19

já kupuju přímo na nipfabu nebo na krása.cz tam ho mají taky tak držím palce a pak nějakou zpětnou vazbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.12 11:30

No uvidíme, prostě zkusím, i když jsem četla i opačné názory než máš ty. Ale není to zas tak drahé, abych si to nemohla dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.5.12 21:38

fakt? A kde jsi ho sehnala za 450? To je dobrá cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.5.12 10:54

Já jsem stará Aukrařka, takže vlastně 80 % věcí kupuju tam. Takže pokud znáš Aukro mrkni tam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
17.5.12 12:36

no jasně že znám:-) tak díky za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie