Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, používáte nekterá anglickou kosmetiku NIP FAB? Já jsem začala a nemůžu si vynachválit.
A můžu se zeptat, jaký přípravek konkrétně a s jakým výsledkem? Už jsem o ní slyšela, ale v různých diskuzích jsou dost rozporuplné reakce. Takže váhám.
mám zkušenost i s tím BUST FIXEM na formování a zvetšení prsou, mš to teda pomohlo musím říct. Po kojení mi nezbylo skoro nic
a po 6 týdnech jsem je měla pevnější a tak o půl čísla větší. Vrátila jsem se k podprdě co před těhu:-) pak třeba eye fix, korektor a zároveň serum na váčky a vrásky ten je super a celulite fix super a co mám hodně ráda tak to je odličovač a mycí gel v jednom claen fix gel. Není to uplne nejlevnější kosmetika, když jsem na mateřský,ale mají super věci. Ten bust fix na ty prsa je asi nejvíc diskutovaný, mě se osvědčil. Ale je fakt že pokud někdo čeká že se mu zvetší o 2 čísla jako při plastice tak to zase ne e.
jo a super je i na nohy dry leg fix, já mívala uplně šupinatý suchý nohy a stím se to fakt pěkně spravilo a lesknou se trochu. Tak vyzkoušej něcoat mám od někoho jiného názor:-)
A můžu se zeptat kde a jak nakupuješ? Celkem mě to zaujalo, že bych vyzkoušela…díky ![]()
zatí mají jen přes web nipfab.cz a jedno výdejní místo na Praze 9 na Kolbence. Určo mrkni
Tak jsem si nakonec objednala ten Bust Fix, uvidím, co to udělá. Po kojení jsou prsa strašná, mám docela malý objem a teď ještě menší
. Koupila jsem jej za 450 Kč, myslím, že cena docela ujde. ![]()
já kupuju přímo na nipfabu nebo na krása.cz tam ho mají taky tak držím palce a pak nějakou zpětnou vazbu ![]()
No uvidíme, prostě zkusím, i když jsem četla i opačné názory než máš ty. Ale není to zas tak drahé, abych si to nemohla dovolit.
Já jsem stará Aukrařka, takže vlastně 80 % věcí kupuju tam. Takže pokud znáš Aukro mrkni tam. ![]()