Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte chtěla jsem se zeptat na permanentní makeup, kdo ho má, jak je spokojen, co bolest, jestli se to dalo vydržet?
Jsem blondýnka a chtěla bych si nechat udělat obočí a asi horní linky, jelikož jsem na mateřské „dovolené“ nemám po ránu moc času na líčení a toto by mi bohatě stačilo k tomu, abych nevypadala jako bledule(nevýhhoda nás světlovlasých).Obočí mám řidší a navíc nesouměrné, takže si ho každý den domalovávám, ale výsledný efekt nevydrží dlouho a to ani nemluvím o blížím se létu, kdy se člověk nejvíc potí a líčení je rázem v háji ![]()
No, ja na tom byla pred lety, v salonu na Krenove ulici. Tedy pouze na oboci. Bolest je to jako u tetovani, ta ocni vicka nevim, ale predpokladam, ze to musi byt docela peklo.. ja uz bych do toho znovu nesla, rychle to vybledlo. Oboci si taky upravuji tuzkou a vydrzi mi to cely den i ve vedrech teda..
ahoj, já to mám už podruhé a není to taková hrůza, těch pět let to vydrželo, určitě jako blondýna si nedávej černou na obočí ale to ti tam vše poradí, jen třeba si třeba podle recenzí najít dobrou tatérku se zkušenostmi. Linky taky nejsou problém. Akorát nejsem z brna tak neporadím kam jít. Kdyby tě něco zajímalo tak klidně napiš sz. Jinak já se tak nějak celkově líčím a sice mi to ušetří pár minut ale stíhat se to dá i s dvěmi dětmi s přehledem ![]()
Hlavne si vyber opravdu dobre studio jinak budes vypadat jako klaun a jak rika angelina pozor na cernou at nevypadas neprirozene, ja bych se trosku bala si to nechat udelat, bojim se, ze by to vypadalo blbe a co s tim pak nadelam,?:)asi bych spis investovala do dobre tuzky na oboci, ktera vydrzi cely den a pokud ne tak se radsi namalovala znova, nevim jestli existuje tuzka, ktera vydrzi, ja mam totiz oboci jako breznev a nemam zkusenost, tu mam bohuzel jenom s tim, ze moje 3 kamaradky tento make up maji no a me se to po pravde nelibi a je to trosku srandovni…
![]()