Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím
Chci se zeptat zda je rozdíl mezi tím jestli si do vlhkých vlasů vetřu kondicionér a opláchnu ho nebo si vlhké vlasy postříkám kondicionérem ve spreji který se už neoplachuje..? Vlasy se kondicionérem uzavřou a proto se ptám zda-li mi kondicionér ve spreji dá stejnou péči?
Děkuji mockrát
Já mám pocit, že je to něco za něco. Po kondíku ve spreji se mi ty vlasy buď víc mastily, nebo byl k ničemu. Dávám přednost klasice - oplachovacímu kondíku nebo ještě lépe vlasový masce, co se nechá pár minut působit. Stačí jednou týdně a pak radši nepoužívám nic než ty spreje. Záleží jaký máš vlasy… ![]()
@JayLee píše:
já používala vždy 2v1 pač po samotným kondicionéru at už se oplachoval nebo byl ve spreji, tak jsem měla brzo mastný vlasy a takový splihlý a ulízanýnebarvím si vlasy, nemám je nijak zničený a mám je dlouhý a jemný takže pro mě jedině 2v1 když už
Ve speji mi to ale přišlo praktičtejší a bez oplachování
Já sem zapoměla zmínit( sem husa).. mám teď právě šampon též 2v1, vlasy jsou super a nemám s nimi žádný problém ale nelesknou se mi tak moc jako když použiji kondicionér.. Ale máš pravdu
vlasy nejsou tak splihlý( též mám jemné vlasy). Děkuji ti
![]()
Já jsem dostala od Elseve sprej bez oplachování a vrátila jsem se ke klasickému kondicionéru. Špatně se mi po něm rozčesávaly vlasy a plno jsem si jich vyčesala, takže za mě klasika kondicionér
Jinak jesem nepozorovala více se mastící, nebo splihlé vlasy, jen to padání ![]()
Příspěvek upraven 17.05.12 v 15:12
@Gina108 píše:
Já mám pocit, že je to něco za něco. Po kondíku ve spreji se mi ty vlasy buď víc mastily, nebo byl k ničemu. Dávám přednost klasice - oplachovacímu kondíku nebo ještě lépe vlasový masce, co se nechá pár minut působit. Stačí jednou týdně a pak radši nepoužívám nic než ty spreje. Záleží jaký máš vlasy…
No já jsem dříve používala šampon i kondiš zvlášť, ale pak mně cosi zachvátilo a koupila jsem si šampon 2v1 a fajn
Mám hodně jemné vlasy a řídké- vlasů mám hodně a problém s vypadáváním vlasů nemám.. 1 za týden si též dávám masku, ale zdá se mi že když ještě poté nepoužiju kondiš tak vlasy nejsou to co bývaly.. ale ten ve spreji se mi asi zdá lepší, protože se mi pak více mastí po tom normálním.. díky ![]()
@Alex160509 píše:
Já jsem dostala od Elseve sprej bez oplachování a vrátila jsem se ke klasickému kondicionéru. Špatně se mi po něm rozčesávaly vlasy a plno jsem si jich vyčesala, takže za mě klasika kondicionérJinak jesem nepozorovala více se mastící, nebo splihlé vlasy, jen to padání
Příspěvek upraven 17.05.12 v 15:12
No, vidím že tvé vlasy protestovaly.. děkuji, protože jsem ráda že i to se mi může stát
podle mně moc dobrá zkušenost ![]()
Taky jsem pro klasicky oplachovaci kondicioner nebo masku na vlasy. Ten ve spreji jsem nekolirat mela a nikdy jsem po nem ty vlasy tak dobre nerozcesala. Ale jestli ti jde o lesk, tak se prodavaji spreje primo na lesk vlasu, ktery si nastrikas dle potreby. Teda nevim, jestli to k neceme je - ja mam Niveu a rozdil nejak nevidim, mozna nejaky kvalitnejsi ![]()
Já jsem zkoušela hodně kondicionérů (ať krémové, tak ve spreji). Po krémových se mi mastí vlasy
. Některé ve spreji nefungovaly, jak by měly (vlasy se i tak špatně rozčesávaly). Co ale bylo super a zase si chci koupit, byl kondicionér ve spreji od Elgonu http://www.elgon.cz/?….
Příspěvek upraven 17.05.12 v 15:47
@Samantha1 píše:
No já jsem dříve používala šampon i kondiš zvlášť, ale pak mně cosi zachvátilo a koupila jsem si šampon 2v1 a fajnMám hodně jemné vlasy a řídké- vlasů mám hodně a problém s vypadáváním vlasů nemám.. 1 za týden si též dávám masku, ale zdá se mi že když ještě poté nepoužiju kondiš tak vlasy nejsou to co bývaly.. ale ten ve spreji se mi asi zdá lepší, protože se mi pak více mastí po tom normálním.. díky
To je super, že máš řídké vlasy a máš jich hodně
.
Používám normální kondicionér a pak ještě rozčesávací sérum - stříkací.
A pro zajímavost, jaké kondiše používáte a jak se vám líbí?
Já měla ten bezoplachový od Balea (DM) a hrůza, mastily se potom skoro hned, pak od Gliskur, ten byl lepší, jeden den aspoň ty vlasy vydržely lesklé, pak to bylo na umytí.
Oplachovací - maska WOnder, ta je super a naopak Balea hnědý kondicioner skvělý, to bylo jak kdybych si koupila přeliv, trochu ty vlasy i dobarvil. ![]()
@tescada píše:
Taky jsem pro klasicky oplachovaci kondicioner nebo masku na vlasy. Ten ve spreji jsem nekolirat mela a nikdy jsem po nem ty vlasy tak dobre nerozcesala. Ale jestli ti jde o lesk, tak se prodavaji spreje primo na lesk vlasu, ktery si nastrikas dle potreby. Teda nevim, jestli to k neceme je - ja mam Niveu a rozdil nejak nevidim, mozna nejaky kvalitnejsi
No, jde mi hlavně o to aby se kutikula vlasů uzavřela tím vlastně budou vlasy lesklejší.. Děkuji ![]()
@Kallkapa píše:
To je super, že máš řídké vlasy a máš jich hodně.
Používám normální kondicionér a pak ještě rozčesávací sérum - stříkací.
@Samantha1 píše:Ano, ale je to tak
Jsem mulatka a tak jsem zdedila řídké vlasy po otci ale jemné vlasy po matce, ale oba rodiče mají hodně vlasů
Děkuji
No ale řídké vlasy X hodně vlasů - jsou dva protiklady. Řídké vlasy jsou málo vlasů, husté vlasy jsou hodně vlasů.. nebo se mýlím já? ![]()
Za mě jedině ve spreji mám dlouhé vlasy a vydrží mi dlouho aj edině po něm mi jdou vlasy krásně rozčesat
@Gina108 píše:
A pro zajímavost, jaké kondiše používáte a jak se vám líbí?
Já měla ten bezoplachový od Balea (DM) a hrůza, mastily se potom skoro hned, pak od Gliskur, ten byl lepší, jeden den aspoň ty vlasy vydržely lesklé, pak to bylo na umytí.
Oplachovací - maska WOnder, ta je super a naopak Balea hnědý kondicioner skvělý, to bylo jak kdybych si koupila přeliv, trochu ty vlasy i dobarvil.
No, když jsem měla šampon head and shoulders tak sem si k němu koupila i kondicinér- ten byl super ale neseděl mi k jinému šamponu který jsem pak musela změnit, dobrý je i kondicioner od značky Dove.. ![]()